Topikgazda: Törölt felhasználó 2002. 06. 25. 09:52

Robban a BUX?  

Ugrás a cikkhez
Juhász László, a Cashline üzletkötője szerint a tegnapi kis csökkenés után ma növekedni fog a BUX index, a piac alapvetően az európai hangulat után mehet, a forgalom tekintetében pedig 4-5 mrd Ft várható.

A szakember szerint a blue-chipek mindegyike emelkedhet, leginkább a Richter és a MOL papírjai, míg a Matáv csak kismértékű növekedést produkálhat. A kisebb papírok továbbra is háttérbe szorulhatnak.

Az irányadó európai indexek 1.5-2.2%-os erősödéssel kezdték a napot, a Matáv 829 Ft-on zárt New Yorkban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 10. 07:28
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2002. 06. 26. 11:11
Előzmény: #4  portfolio
Valóban nem a prognózisokban van a hiba, hanem a "blikkfangos" címekben. A mai "Összeomlik a BUX?" című ijesztgetés is ez a kategória. Ha valaki 3-4%-os esésről beszél, akkor úgy érzem alaptalan ilyen vérvagyasztó címet adni az írásnak. Valószínű, hogy a szerző még túl fiatal és még nem látott valódi BUX-összeomlást, mint például az 1997-es, amikor gyakorlatilag az öszes részvény felfüggesztésre került és az index 1.300 ponttal lejjeb fejezte be a napot.
Törölt felhasználó 2002. 06. 25. 19:35
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Kedves goodman,
szerintem az írás címét nem a bróker adta. Egyébként pedig igaza lett: emelkedett a BUX. Ha csak egy kicsit is...
A cím írója meg nem tudom mire gondolhatott...
Portfolio
Portfolio 2002. 06. 25. 16:29
Előzmény: #3  matgab
Szerintem nincs igazatok. Ha valaki tutira megmondaná minden nap, hogy mi fog történni, akkor már nem itt ülne, hanem hosszúra nyúlt nyugdíjas éveit kezdené valamelyik karibi szigeten. Pont azért van ez a fajta előrejelzés, hogy a brókerek piacról alkotott véleményét megismerjük. Még akkor is, ha tudjuk: mindenki tévedhet.

Javaslom, hogy a hozzászólók minden reggel nyitás előtt bátran osszák meg az aznapi várható kereskedésről alkotott véleményüket itt a fórumban. Megnézzük pár hét eltéltével, hogy mekkora a találati arány.
matgab 2002. 06. 25. 15:59
Előzmény: #1  portfolio
Ez a Juhász László nem lehet egy nagy spíler!Abból, hogy a nemzetközi piacok +1-2 százalékban vannak a vak is láthatja, hogy a BUX is pozitívan kezd.A forgalomra én is kb 4-6 mrd Ft-ot mondanék, ha fogalmam sem lenne mit várjak a naptól. A Richter nem jött be, a Mol bejött a Matávtól a nap eleji +1%az mostanában már jelentős.a kisebb papírok,forgalmuk tekintetében általában háttérben vannak, (márcsak a definició miatt is), másrészt viszont a mozgások tekintetében,ma csak a kis papírok produkáltak jelentőseket +-.
Bár az újságokban a horoszkópokat is sokan elolvassák, mégis javasolnám a hivatásos előrejelzők találati arányában való fizettségét.
Bocsána t ha megbántottam valakit.
Törölt felhasználó 2002. 06. 25. 15:19
Előzmény: #1  portfolio
Gratulálok, Szépen eltaláltad. ! Az elmúlt napokban nagyon bejött a jóslataitok

Topik gazda

goodman
5 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek