Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 12. 20. 12:29

Probaterem topik  

Meglepetes keszul :-), ezert megkerem a moderatort, hagyjon egy kicsit kiserletezni.Koszonom elore is.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||*||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||*|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||*|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||*|||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||*|||||||||||| | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||/|\|||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||

|||*|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||/|\||||||||||||||| ||||*|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| /|\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||*|||||||||||||||||||||//|\\|||||||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| //|\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ///|\\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ///|\\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||||||||

||||||||||||||||||||||*|||||||||||||||||||||||||||||í/////|\\\\\í ||||||||||||||||||||||||||||||||*||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ////|\\\\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| //// /|\ \\\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| o/ // ///|\\\ \\ \o ||||||||||||*||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||*|||||||||||||| // ///|\\\ \\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| // /////|\\\\\ \\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| ||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| i/// ///////|\\\\\\\ \\\i||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| // ////|\\\\ \\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||// // ///|\\\ \\ \\ ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||/ // // // | \\ \\ \\ \ ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||/ // // // //|\\ \\ \\ \\ \ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||*||||||||||||||||||||| í/// // // // //|\\ \\ \\ \\ \\\í |||||||||||||||||||||||||||||*||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| // // // /i/|\\\ \\ \\ \\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||*|||||||||||||||||||||||||||||||| // // // // ////|\\\ \\ \\ \\ \\ \\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||*||||||||||o// // // // // // ///|\\\ \\ \\ \\ \\ \\ \\o|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||í///// /// // O/ // / // | \ \\ \\ \\ \\ \\\ \\\\í|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||||| o/ // // // // / / | \\ \\ \\ \\ \\o |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||||| // // // // // /// //|\\\ \\ \\ \\ \\ \\ ||||||||||||||||||||*||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||||| //// // // // // // ///|\\\ \\\ \ \\ \\ \\\o ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||o///// /// // /// /////// | \\ \\\ \\\ \\ \\\ \\\\o |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||*|||||||||||||||| o/// link // // /// | \\\\\ \ \\ \ \\\\\\ ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||| /// // /// /// // / /////|\\\ \\\ \\ \\\ \\\ \\o |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||o// /// // //// // // /// // | \\ \\\ \\ \\\ \\\ \\ \\\\o |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||| //// / // // // // // ///// | \\ \\ \\ \\O\\ \\ \\ \\\\ ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||o// // // // / /// // // /// ///|\\ \\ \\\\ \\\ \\ \\\\\ \\\ \\b |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

||||||||||||||||||||||||| / / //// // // /////////|\\\\ \ \\ \\ \\\ \\ \ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||o/// / /// / /// / /// // /| | |\\ \\\ \\ \\ \ \\\ \\\ \\\o |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||// / / // / // / // / // ///|/|\|\\\\ \\ \ \\\\ \ \\\ \\\\\\\|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||í//// // /// //// // // //////////| | |\\\\\\\\\\ \\\\\ \\\\\ \\ \\ \\\\í||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||| //||||||//||||||//|||||||///|||||| X ||||||\\\\|||||\\|||||\\||||||||\\ |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

|||||||||||||||||||||||||||||||||||í/|||||||í//||||||||||||||||||||\\í||||| í||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 01:44
Előzmény: #126  Knight Tyris
Szia Grall lovagom,
orultem,hogy talalkozhattam meg ma ejjel veled....ki tudja ,hogy mi lesz, ha igazibol is osszefutunk egy het mulva 1000 meterrel fontebb. Adok en majd neked mezet :-))

Koszonom Knight, viszont kivanom a boldog karacsonyt en is Neked es a csaladodnak (bocsaidnak :-) ) egyarant !

Szia
Knight Tyris 2007. 12. 24. 01:39
Előzmény: #124  Knight Tyris
Jp, lassan búcsúzok.

Jó volt hallani a "távoli" vidékekről Tőled.
Remélem sikerül majd becserkészned a kiszemelt birtokot. :o) De a tárgyaláskor szigorúan ragaszkodj majd a macihoz mint szériatartozékhoz is! :o) :o) :o)

Kellemes ünnepeket neked és családodnak egyaránt!

Jó éjt!
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 01:39
Előzmény: #124  Knight Tyris
Hat foglamam sincs, hogy ki ,hogy smint alkalmazkodik a kornyezethez,mert nem allok mellettuk, hogy megfigyelhessem oket, de ha mondjuk csendre van szuksegem, akkor mar oda tolerancia szuksegeltetik elviselni egy kohencselest is :-)
Az arakrol csak becsleseim vannak,mert azok mar reg elszabadultak mint a pokol! :-)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 01:25
Előzmény: #122  Törölt felhasználó
Igen azt én is olvastam többször, hogy egyre magasabbra emelkednek az árak, mert mindenhonnét külföldről jönnek a befektetni meg a minden egyébre vágók..
Ráadásul szerintem ilyenkor az is probléma egy idő után, hogy az idegenek nem alkalmazkodna igazán a hely jellegéhez sajátosságaihoz.
Knight Tyris 2007. 12. 24. 01:17
Előzmény: #121  Knight Tyris
:o)
Egyébként, ha legközelebb találkozol "velem" akkor ne szembe világíts, hanem dobjál valamilyen finom falatot, hogy ne korogjon a bendőm. :o) :o) :o)
Csak vigyázz nehohy túl mohó legyek és a kisujjad vagy a karod is elemózsiának nézzem. :o)
Egy csupor méz is jöhet :o) :o)
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 01:14
Előzmény: #121  Knight Tyris
Azt nem hinnem, hogy vannak olyan helyek amelyekre egyaltalan nem jar ember fia,mert en meg nem jartam olyan helyen ahol kitaposott osvenyek ne lettek volna. De termicsek, hogy vannak termeszetvedelmi teruletek.
Azt sajnos nem mondanam, hogy a civilizacio nem nyomul, de ,ha akarsz akkor lelsz Te olyan helyeket, ahol tenyleg csak a madar latogat meg es ha van szerencsed, akkor a maci :-) De ilyen helyeken azert kevesbe szoktam jarni.
Szoval, ha maganyra vagysz, egy jo ideig meg biztosan megtudod tenni :-)
En is egy ilyen place-t filozok magamnak,csak most akkora a ho, hogy nem lehet folmenni targyalni a tulajjal.Igaz, ez azert mar kisse lakott terulet, es mar turjak a hegyoldalakat a szerpentines utnak.....de mar jart maci a birtokon :-)

Most,hogy van penze funek-fanak, vasarolnak mindent halomra, a fene enne meg.....maradtak volna albaniaba.
Knight Tyris 2007. 12. 24. 01:04
Előzmény: #119  Knight Tyris
Amerre kirándülni szoktál azokat a részeket mennyire érte utol a civilizáció, a civilizációs ártalmak? könnyen lehet még találni érintetlen vadragényes tájakat?
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 01:02
Előzmény: #119  Knight Tyris
:))

Ouu de kar !

Pedig mar kezdtem remenykedni, hogy becserkesztem a tozsdek felelmetes fenevadjat , a felelem Nagyszellemet :-)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:55
Előzmény: #117  Törölt felhasználó
Na most lelepleztél, tudtam, hogy a maci témát hanyagolni kéne.

De azt leszögezem, a börzéken nem én pusztítok. :o) :o)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:53
Előzmény: #115  Törölt felhasználó
Nem véletlen 2-másoltam be és bent maradt. :o) .o)
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 00:51
Előzmény: #114  Knight Tyris
"Én vagyok az Éjszakai fekete lovag. :o)
Knight Tyris"

:-)

GYanus vagy Te nekem....nem Te voltal az, akit szembe vilagitottam par hete, ejjel a hegyoldalon ? :-)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:51
Előzmény: #113  Knight Tyris
jav:

A "Szimbólum" almenüpontra rákattintva és az ott található rendeteg betűből formából válogatom össze.
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 00:49
Előzmény: #113  Knight Tyris

"El ne aruld a muhelytitkot, de honnan szeded azokat a jo kis alakzatokat? :-)"

Tudom, hogy irtam ilyet, de az ott alul, az kerdes volt hozzam ? :-)

Mifele alakzatok ?
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:49
Előzmény: #112  Törölt felhasználó
De figyelmes vagy. :o)
Én vagyok az Éjszakai fekete lovag. :o)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:45
Előzmény: #111  Knight Tyris
"El ne aruld a muhelytitkot, de honnan szeded azokat a jo kis alakzatokat? :-)"

Szóval adósod maradtam a válasszal:
Általában elképzelem magamban, hogy körülbelül mit szeretnék elkészíteni, aztán megpróbálok olyan karaktereket keresni, amelyekkel vélhetően jól fel lehet majd építeni a valós alakja után.

A karaktereket pedig a Word szövegszerkesztő "Beszúrás" főmenüjén belül a Szimbólumra rákarrinva és az ott található rendeteg betűből formából válogatom össze.

Egy jó csomót kigyűjtök, aztám valamelyik csak jó lesz. :o)

El ne aruld a muhelytitkot, de honnan szeded azokat a jo kis alakzatokat? :-)
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 00:42
Előzmény: #108  Knight Tyris
Mit tudom en milyen gyakoriak ott a macik....Peldaul ezen a helyen azert gondolom, hogy gyakori , mert a nyaron egy baratom ,igaz mar ember altal jaratlanabb helyen kenyszerult visszafordulni a setarol amikor meglatta a bocsot, es hallotta ahogy az anyamedve jon lefele, es tornek a hatalmas agak a labai alatt :-)
De amugy Hargita,Kovaszna Maros megye sorrendben a macik altal legsurubb terulet, a nagyjabol olyan 5000 folotti osszallamonybol.

Szoval attol fugg eppen mely reszeken jarsz.

Amugy nem vagyok almos,mert direkte jot aludtam, hogy meg ma ejjel talalkozhassak itt veled :-)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:37
Előzmény: #110  Knight Tyris
Meg is lett a Zenefád :o) :o)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:36
Előzmény: #109  Knight Tyris
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:34
Előzmény: #107  Törölt felhasználó
Na ahogy most csináltad ez a legjobb megoldás. :o)
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:33
Előzmény: #105  Törölt felhasználó
Na összejött. :o) de csőbe húztam magam :o)

-------
Ha nem vagy álmos én örülök neki, ha még egy picit maradsz. :o)

Milyen gyakoriak ott a macik? Mennyire kell attól tartani hogy az erdőbe összetalálkozunk vekük?
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 00:32
Előzmény: #102  Knight Tyris
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:29
Előzmény: #104  Knight Tyris
Már tudom mi a baj. Az kell hozzá, hogy legalább 1 valaki válaszoljon a Te hsz-edre, mert akkor fog rádobni a link.
Pl a mai első beírásodra:
link
Törölt felhasználó 2007. 12. 24. 00:27
Előzmény: #101  Knight Tyris
OK, csevegjunk felolem :-)

Tortent a, hogy elvettek ejjel a villanyaramot.....ez Balvanyosfurdon volt , szekelyfoldon.Es kimentem az erkelyre hallgatni a csendet es nezni a sotetseget. Na akkor hallottam a dubogo gyros lepteket jovet lefele a hegyoldalon,ugy 100 meterre sem tolem. Nagy maci lehetett mert hipp-hpp alig birtam kovetni a lepteit.Szoval lemereszkedett a csondre a gyava macija :-)
Ja es ravilagitottam egy lampaval...tudod mit lattam belole a fak kozott? Egy csillogo hatalmas szempart , de csak rovid idore.
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:26
Előzmény: #103  Knight Tyris
Na csak nem jön össze pedig eddig működött. Még egy próba
link
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:25
Előzmény: #102  Knight Tyris
Pontosítok :o) :o)
ez csak akkor működik ha a rád következő hsz a diédre hivatkozik. lol

Na sebaj akkor a saját hszednél másolod ki ugyan ezt:
link
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:22
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Tegnap nem válaszoltam, de ma pótlom.

Mutatok egy trükköt, hogy mindig az a hozzászólás jöjjön be amelyikre a link-kel hivatkozol.

Úgy kell csinálni, hogy az általad "link-kelni kívánt hozzászólás előtt lévő hozzászólásnál a jobb egérgombbal ráklikkelsz az "előzmény" feliratra és a felugró menüből kiválasztod , hogy "Hivatkozás címének a másolás".
aztán ezt rakod be a hsz-be. Így akármennyit is írnak be eléd mindig a választott hsz-edre fogy mutatni a link
Igy:
link
Knight Tyris 2007. 12. 24. 00:17
Előzmény: #100  Törölt felhasználó
Azért a macikat hallani elég félelmetes lehet, hát még találkozni velük. Gyakran szoktál kiránduni arrafelé?
Gondolom minden évszaknak megvan a maga szépsége arrafelé is.

Topik gazda

JP
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek