Kedves Portfolio!
Nagyon hangulatosra és harmonikusra sikerült a jókívánságaitokat kifejező animáció. Köszi, jó érzés ránézni.
Nagyon hangulatosra és harmonikusra sikerült a jókívánságaitokat kifejező animáció. Köszi, jó érzés ránézni.
portfolió adminisztráció
Megkérlek egyértelműen fogalmazzatok , ne legyen ilyen blikkfangos cím " Orbán visszavonul"
Dr. Orbán István az EGIS (elnök) Vezérigazgatója véleményem szerint az egyik legkorrektebb vállalat igazgatója. A BLUE-k közé tartozott céget , mind a magyar érdekeknek , mind az 51 % - os francia tulajdonosok elvárásainak megfelelően vezette. A politikai vitákba nem bonyolodott bele, az személyes pechje volt exminiszterelnöknek ugyanaz a vezetékneve.
Az EGIS vezérigazgatója nem osztotta meg az országot . Ma is egy gyár , ahol a dolgozók kapnak bölcsődei, ovódai ellátást gyerekeik részére, a vállalat üdülőket meg nem adták el kéz alatt. EGIS részvényes voltam és tudom , hogy millyen sokat meg tett a cégért , az ott dolgozókért. Bár mint kisrészvényes nem mindenben értettem vele egyet ( osztalék politika), de roppant tisztességes vezető.