Topiknyitó: prfecó 2005. 12. 14. 13:10

portfolió adminisztráció  

T. Adminisztráció !

Megkérlek egyértelműen fogalmazzatok , ne legyen ilyen blikkfangos cím " Orbán visszavonul"

Dr. Orbán István az EGIS (elnök) Vezérigazgatója véleményem szerint az egyik legkorrektebb vállalat igazgatója. A BLUE-k közé tartozott céget , mind a magyar érdekeknek , mind az 51 % - os francia tulajdonosok elvárásainak megfelelően vezette. A politikai vitákba nem bonyolodott bele, az személyes pechje volt exminiszterelnöknek ugyanaz a vezetékneve.

Az EGIS vezérigazgatója nem osztotta meg az országot . Ma is egy gyár , ahol a dolgozók kapnak bölcsődei, ovódai ellátást gyerekeik részére, a vállalat üdülőket meg nem adták el kéz alatt. EGIS részvényes voltam és tudom , hogy millyen sokat meg tett a cégért , az ott dolgozókért. Bár mint kisrészvényes nem mindenben értettem vele egyet ( osztalék politika), de roppant tisztességes vezető.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Knight Tyris 2005. 12. 27. 11:36
Kedves Portfolio!

Nagyon hangulatosra és harmonikusra sikerült a jókívánságaitokat kifejező animáció. Köszi, jó érzés ránézni.
Törölt felhasználó 2005. 12. 23. 12:12
Előzmény: #7  prfecó
höhöhö, beugratós volt - nekem a 2006 decemberi prompt bux állás kell :) de jöhet a 0601, 0602, 0603,... stb. is :) real-em van, anélkül nagy vakmerőség volna tőzsdézni
prfecó 2005. 12. 23. 11:59
Nem prompt 15 perces, mellette nézed a tdc. real-t és tudsz kombinálni is.
prfecó 2005. 12. 23. 11:58
Mindenkinél megvan. Bemész az index legördülő menüpontban és a harmadik vagy negyedik sor.
Törölt felhasználó 2005. 12. 23. 11:39
Előzmény: #2  prfecó
az origon még zavaró bannerek, popupok is vannak... meglátszik, hogy MTCOM- cég.
Törölt felhasználó 2005. 12. 23. 10:59
Előzmény: #3  prfecó
Te, Fecó, prompt 0612-es buxot is lehet kérni? nekem (is) kellene...

Portfoliosoknak külön gratula a díjakhoz és ahhoz, hogy sorozatosan órá(k)kal hamarabb lehozzák uazt a hírt, mint mások. Kellemes Ünnepeket és BÚÉK!
prfecó 2005. 12. 22. 19:50
Köszönöm.
prfecó 2005. 12. 20. 10:10
T. Adminisztráció !

Légyszíves cseréljétek le 05.12 grafikont , a 0612 grafikonnal . Mert igy el kell menni a határidős üzletkötésbe megnézni , sokkal kényelmesebb , csak ráklikkelni az első öt kiemelt grafikonra.
Egyébként kellemes ünnepeket és sok - sok tőzsdézőt , ebből adodóan még több látogatót kivánok nektek , mert igy a reklámfelületeketekt jobban tudjátok eladni.

Egyébként , gondolom tudjátok a felmérés szerint a leginkább látogatott internetes gazdasági .hu a portfolió és szakmailag is a legjobb , csak néha van nagyon átlatszó pr. cikk , igazi hírnek betéve.
Máshol sokkal rosszabb az arány.
Üdv:
prfecó

Topik gazda

prfecó
3 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek