Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 11. 18. 10:16

orbániádák  

ide lehet berakni Orbán hetente beharangozott nyilatkozatait , nagyotmondásaít , új könyvének címét leírását , és akár a dicsőítését is ...

mi az alapja mindezeknek ?

zseni , revolverhős , vagy csak szószátyár ?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 08:35
Előzmény: #259  Törölt felhasználó
ha én fapados miniszterelnök lennék , akkor külföldről hívnék meg olyan válogatott szakértőket akik jól értenek a gazdasághoz és a pénzügyekhez .
ebben az országban a pártosodás miatt nincs ezekhez megfelelő szakember, egyszerűen elfogytak .
mivel nagy a baj szinte minden vonalon , csak nagyon alapos és koncepciózus terveket készítetnék hosszútávra , és abszolutte nem érdekelne hogy 4 évig vagy azután is min.elnök lennék. Reményem sem lenne arra /szintén csak ebben az országban / hogy az ellenzék ebben ténylegesen konstruktív módon állna hozzá ehhez .
a részletekben csak azért nem mennék bele , mert fogalmam sincs miből mennyiből hogyan mit lehetne csinálni .
ma már "puha" országvezetéssel csak még jobban rontani lehet csak a helyzeten , javítani nem .
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 02:54
Előzmény: #258  Törölt felhasználó
Takaríthatom a la Plaza tetejét, de kinek? Pedig egy kis összefogással sokra vihetnénk link
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 02:47
Előzmény: #249  Törölt felhasználó
Hideg, hideg, abszulut 0 fok. De azért sebaj, szia.
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:57
Előzmény: #258  Törölt felhasználó
Mit szólnál hozzá,ha lenne egy ilyen "te vagy az új miniszterelnök" játék topichoz?
Mindenki írhatna mondjuk 10 számára igazán fontos tőrvényt.
Úgy elolvasnám miket írnának,min változtatnának kinek milyen ötlete van ahhoz, hogy jobb legyen mindenkinek.
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:44
Előzmény: #244  Törölt felhasználó
ez most hogy jön ide ? úgy talán , hogyha valaki kap a segge alá pénzt paripát fegyvert ezalatt a 20 év alatt és között legalább egyszer , annak az az örökké tartó érdeme hogy mindent tud és vakon hinni kell benne, mert éppen tragédia nem történt ? Nem barátom , lehet hogy ezzel milliókat meg lehet győzni , de vagyunk egy páran akik arra is emlékeznek amikor megyó ebből az "elismert évek" utána kasszában úgy talált 300 milliót akkor meg az ő hülye játékához , ami aprópénz egy államkasszában . semmilyen reformok vagy olyan mélyreható jobbítás nem történt ebben az országban a külföld által e "elismert évek" alatt ami komolyan elimerésre méltó lett volna .. és itt abba is hagyom a untig ismert szembeállításokra sarkalló részletezéseket .

de ma most nem horn adja át tele pénztárral , és felfelé ivelő 6,3 % -t meghaladó gdp-vel , hanem ez egészen más , de egészen .. és én inkább erről beszélek .

Itt már nem lehet hülyéskedni torgyánokkal , és szabó hadügy miniszterekkel , akik a presztizstől kezdve milliárdokat is vittek el .. Kibírtuk , mert volt akkor annyi , hogy nem rokkant bele az ország , tellett a baromságra , a leányfalusi estére ,vacsorára és lőtér osztogatásokra a dél amerikai utakra - mindamellett hogy elismerték az országlását .
ma már viszont ez nagyon kevés , mondhatnám semmi , nudli ..

az ország a mélyponton áll , nincs idő szűrös mátyásokra és levitézlett politikai kalandorokra, bukottakra , se innen -se onnan. .
nem volt még elég belőlük ?

úgy látszik hogy nem ..
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:40
Előzmény: #255  Törölt felhasználó
Nem igazán érzem még.Hát ne háborúzz,nevelj gyermeket!
Rendben, a gyerkőchöz is gratulálok.
Jó éjszakát Virág asszonyság!
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:28
Előzmény: #252  Törölt felhasználó
Amennyiben az MSZP-ről kérdezel, úgy van véleményem az írásodat viszont nem tudom értelmezni.
Engem nem foglalkoztat,hogy az egyik oldal jobbf@sz pártolója,hogy b@sztatja a másikat balf@szt.
Azonban meggyőződésem hogy az MSZP nem baloldali párt,inkább liberálisnak mondanám.(ez most egy kicsit sem pozitívum).
Leszerepeltek,lejárt az idejük ez a véleményem róluk.Ugye te csak, kimondottan az MSZP-ről alkotott véleményemre vagy kíváncsi?
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:20
Előzmény: #249  Törölt felhasználó
érzed már a topciozás ízét? ez csupán szórakozás, nem háború!
egyébbként van jópár nick aki ismer, sőtttt olyan is aki a fiammal is beszélt!
éccaka!
link

:-))))))
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:18
Előzmény: #253  Törölt felhasználó
Látszik amikor a tévében szerepelnek az mszp-től vagy szdsz-től politikusok a tévében,egyszerűen értelmezni sem képesek pártjaik mélyrepülésének főbb okait.Csaknem egy évtizednyi időszak után a glóbusz éves összterméke ,ami korábban elképzelhetetlen volt.Ebben részt vett Szlovákia,vagy legutóbb Románia is térségünkkel egyetemben.A korábbi köztes európai bezzegország szomszédaihoz képest jelentős felzárkózási deficitet halmazott fel ezen időszak alatt országunk,amiért az mszp-szdsz kolaíció egyértelmű felelőssége kimondható.A 1998-2002 ig tartó modernizációs fordulat után az országot a koaíliciós kormány csődbe vitte.Az is elgondolkodtató,hogy a világgazdasági válság,ami országunkat a térség országaihoz képest összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban érte.Azt az országunkat ami szoci kormányzás alatt a szadesszel országunk csak vergődött ,így a ballibek nem kerülhetik el az önkritikát,hogy a túlnyomórészt kormányzása idejére eső,soha nem látott növekedési ciklusból miként maradhatott ki.A neoliberalizmus ami a világon mindenhol megbukott nálunk hirdeti a kormány.
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:17
Előzmény: #251  Törölt felhasználó
Pétervári Zsolt:Az Elaggott Rendszerpárt. A Bkv-vezérkarának kimagasló javadalmazása,a fővárosi ingatlanpanamák hosszú sora,valamint az állami nagyberuházások korrupciós etületei mind mind egy valaha szebb napokat megélt,önmagát túlélt bukott korszak agóniáját jelzik.Amennyiben eme tendenciák,amit az Mszp-Szdsz koalíció elkövetett az országa ellen tovább folytatódik ,ez alatt a szerkesztő érti a mindennapi Orbánnal való riogatást is,akkor az mszp-ből egy zavaros indentitású zárványpart lesz.Az Szdsz meg úgy vonul a történelem nem túl dicsőséges szemétdombjára,mint akik a rendszerváltást elárulták.
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:17
Előzmény: #251  Törölt felhasználó
Amit lent írtam a mszp-ről mi a véleményed,elaggott rendszerpárt.
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:16
Előzmény: #250  Törölt felhasználó
Elnézést,nem értelek.Nekem szántad a kérdésedet?
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:13
Előzmény: #247  Törölt felhasználó
Amit írtam vélemény?
Törölt felhasználó 2009. 11. 30. 00:06
Előzmény: #248  Törölt felhasználó
Az lehetetlen,neked nincs gyermeked!ez holtbiztos.
Nézem milyen zenéket ajánlsz,hallgatsz,milyen az ízlésed- te kimondottan nőci vagy!
Max.nagyon fiatal kissrác, de inkább csajszi vagy.
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:55
Előzmény: #247  Törölt felhasználó
már írtam százat?!
megtisztelő a véleményed.))) majd a két gyermekemnek is elmondom, hogy a szőrös pofájú apjuk, az igazából az anyjuk.)))
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:48
Előzmény: #242  Törölt felhasználó
Kedves Virág!-most szeretném leírni véleményemet rólad!
Elolvastam legalább 100 hozzászólásodat a topikokban.
Meggyőződésem,hogy ahogy te írsz és amilyen kifejezéseket használsz, úgy felnőtt férfi nem ír.
Tehát:biztos vagyok abban,hogy te asszony vagy!
Ezt most pozitívumként írtam és azt hiszem, most már érteni vélem beírásaidat is.
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:47
Előzmény: #245  Törölt felhasználó
Látszik amikor a tévében szerepelnek az mszp-től vagy szdsz-től politikusok a tévében,egyszerűen értelmezni sem képesek pártjaik mélyrepülésének főbb okait.Csaknem egy évtizednyi időszak után a glóbusz éves összterméke ,ami korábban elképzelhetetlen volt.Ebben részt vett Szlovákia,vagy legutóbb Románia is térségünkkel egyetemben.A korábbi köztes európai bezzegország szomszédaihoz képest jelentős felzárkózási deficitet halmazott fel ezen időszak alatt országunk,amiért az mszp-szdsz kolaíció egyértelmű felelőssége kimondható.A 1998-2002 ig tartó modernizációs fordulat után az országot a koaíliciós kormány csődbe vitte.Az is elgondolkodtató,hogy a világgazdasági válság,ami országunkat a térség országaihoz képest összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban érte.Azt az országunkat ami szoci kormányzás alatt a szadesszel országunk csak vergődött ,így a ballibek nem kerülhetik el az önkritikát,hogy a túlnyomórészt kormányzása idejére eső,soha nem látott növekedési ciklusból miként maradhatott ki.A neoliberalizmus ami a világon mindenhol megbukott nálunk hirdeti a kormány.
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:46
Előzmény: #244  Törölt felhasználó
Pétervári Zsolt:Az Elaggott Rendszerpárt. A Bkv-vezérkarának kimagasló javadalmazása,a fővárosi ingatlanpanamák hosszú sora,valamint az állami nagyberuházások korrupciós etületei mind mind egy valaha szebb napokat megélt,önmagát túlélt bukott korszak agóniáját jelzik.Amennyiben eme tendenciák,amit az Mszp-Szdsz koalíció elkövetett az országa ellen tovább folytatódik ,ez alatt a szerkesztő érti a mindennapi Orbánnal való riogatást is,akkor az mszp-ből egy zavaros indentitású zárványpart lesz.Az Szdsz meg úgy vonul a történelem nem túl dicsőséges szemétdombjára,mint akik a rendszerváltást elárulták.
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:42
Előzmény: #241  Törölt felhasználó
Egy tényt ne felejtsünk el,az elmúlt 20-év alatt nálunk a rendszerváltást követően egy ciklus volt,amikor az ország virágzásnak indult 1998-2002.ig.Ezt külföldi szaklapok írják.Ez tény.
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:31
Előzmény: #239  JUVENTINO
Nem oktatni óhajtok,de olyan nehéz lenne azt mondani,mert neked ő nem Orbánka,Ferike,hanem ex kormányfő Úr.
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:25
Előzmény: #241  Törölt felhasználó
nos az alábbi, egy igazán értékelhető munka. ezért rinyáltam már napok óta.
lényegében itt már egyet is érthetnénk!
azonban az én felfogásom szerint a probléma megoldható. nem lesz nászmenet! első körben személyemet az erkölcsi tisztaság is kielégíti. /na most ugranak az orbán bányászok))).
az anarhiában továbbra sem hiszek, de a megtisztúlás élménye előttünk lebeghet! orbán elvégzi amit kell, aztán lép, ez bíztos. onnan szabad a pálya!
Törölt felhasználó 2009. 11. 29. 23:12
Előzmény: #221  Törölt felhasználó
ebben igazad van , hogy helyre kellene állítani azokat a dolgokat amiket elrontottak , elrontottunk . nekem az új választás azért nem jelent rendrakást , mert ez a fajta előre sejtetett rendrakás nem igen az a rendrakás amire én számíthatok . arról az egyfajta rakásról politikai értelemben sokat hallottam és olvastam , de arról ami a mi életünket jobbítaná arról csak bejelentéseket "orbániádákat" amik a gazdaságról és a pénzügyekről szólnak - erős kétségeim vannak . a nagyarányú adócsökkentésről már gyengébben hallok , és még pár dolog is halványodik . Semmilyen átlátható koncepció a programjukban nincs,csak kivánságműsor , illetve felsorolás arról , hogy mit akarnak megvalósítani - de hogy hogyan ? , az minden eddigi esetben sötét folt volt és maradt .
Azonfelül jól ismerve orbán habítusát, abban a gazdasági miliőben ami most van még sosem járt , sosem jártak . ebben az esetben viszont a retorika az nagyon kevés, nem pótolja nálam a "haza megmentését" . Azt gondolom , hogy majd a hatalmas gazds. -pénz. bajokat a semmi újszerűséget nem mutató új-régi köv. fidesz kormány u.olyan ügyesen fogja elkommunikálni ezeket is, mint amilyen ügyesen tette lehetetlenné ellenzékben kampányszerűen a kormányt , aki ezért is hibát hibára halmozott ráadásul a rossz megoldásai mellett .

a bajnai kormány már más tészta ... ott annyi fegyver nincs és most már nem is lehet a birtokukban , kevesebb is a töltény érezhetően ..

sajnos vagy nem , de engem nem rendített meg semmilyen téren orbán retorikája , hiszen a számomra legfontosabbat jelentő gazd-pénz.-i részében végig az ellenzékisége alatt - semmi érdemlegesen összerakható , összeilleszthető koncepciózusat nem hallottam , se nem olvastam tőlük .
a sallang meg engem soha nem érdekelt .., illetve akkor lenne nálam hiteles ez a buzgó mócsingoskodás a haza körül mint retorika , amennyiben a labancok megint az ország határaít döngetnék talpig fegyverbe és csapatostul . Úgy gondolom , hogy ma nem a hazát kell megvédeni az ellenségtől , hanem annak állampolgáraít az ellehetetlenüléstől . Ehhez meg úgy ahogy van , nem ez a fazon és a körülötte levők kellenek , mert erre a feladatra tökéletesen alkalmatlanok , hanem egy sokkal szakszerűbb , hozzáértőbb , túdósabb és kevésbé érzelgős , földön járó fiatalos összeállítás .

ilyen meg biztos hogy már van , de még nincs a porondon ...

sztem ezért, ezekért , és az elmulasztott tömeges tisztánlátás miatt leszünk egy két év múlva csöbörből -vödörbe megint .

akkor jöhet újra az ellenség keresése.. /de akkor már tényleg nincs , nem lesz kire fogni az adódó bajokat.

na akkor számítok olyan balhéra , hogy mindenkit el fognak takarítani az ország házából , és akkor már tökéletesen mindegy lesz , hogy ki mennyire szereti vagy nem a hazát - retorikailag is , és anélkül is .

hiszen tömegek olyan helyzetbe fognak jutni , ami számukra érdektelenné fogják tenni ki hova és miért tartozik . Akkor meg fog szűnni a zsidó a cigány meg a komcsi - fasiszta kérdés is, illetve köze nem lesz a magyar zászlóhoz sem ..
semmilyen vezetést nem fognak elfogadni , vagyis ... anarchia lesz egy darabig .

innentől remélhetőleg tisztulhatunk .. mert muszáj lesz

Topik gazda

tonic66
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek