A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
márc 2 kedd, ottc érdekeség , a béten aznap volt egy 800k öntés,,tegnap 500ks pakk repült és most már csak 15% alatt kell jelentenie legközelebb szóval jöhetnek itt még pakkok jobbra balra közben a kicsiknél egyre több peppe lesz? re jótékony hubi
Hidd el hogy ez nagyon is kapóra jön sokaknak. És a pánikra dupla erővel szoktak rájátszani, és hosszan elnyújtva, mert annál többen tudnak megremegni. Ez a játék nem arról szól hogy ma beleteszek 1 forintot, holnap kiveszek 3-at. Még annak a csapatnak sem aki elmondja, hogy mekkora idióta mindenki aki ebből a részvényből vesz. Nekik is sok idő, pénz és energia mozgatni az árfolyamot. Sokba kerül egy egy felhúzás, és egy egy lenyomás is. Ők is idegesek, mert 110 millió részvényt nehezebb mozgatni mint anno 1-2milliót. Lehet ezért olyan zabos szegény Hathor asszonyság is.
persze a 20 forint az már annyira a béka segge alatt van az egy részvényre jutó kb 30 forinthoz képest hogy nem tartom reálisnak hogy oda leszúrjon az árfolyam.
Még egy meglátást engedjetek meg. szerintem itt két dolog zajlik párhuzamosan. Az egyik hogy valaki aizeti háttérből pénzeli a feltőkésítést, de mivel nem akar még színre lépni ezért a sok lépcsőzetes tőkeemelés, OTC stb. Ez a folyamat majd lezajlik amikor lezajlik, nem tudjuk mi a deal a háttérben. Nyilván ennek egy részét a piac fizeti. A másik a tőzsdei spekuláció, ami most éppen abba az irányba mutat hogy III hullám világvége mind meghalunk, de ha nem akkor cash is king... erre játszik rá az a broker csapat, vagy akár több is aki kelti a félelmet minden lehetséges fronton, de jobb híján a fórumokon, ahol azért valljuk be megjelennek a reménykedők, vagy a full tőkével belevágó csalódottak szép számban. e két folymat eredője, vagy súlypontja lesz az árfolyam fordulópontja valahol ezen a szinten.
sok mindent nem tudunk, de afelől légybiztos hogy a 31 forinton keletkeztetett részvényt bárkinek bármennyiért adta OTC-n, az nem fogja ész nélkül piacra szórni 26-ért. Egyszerűen az nem bóóót! Ezt te magad is fejtegeted a másik toicban. Meg kérdezed Hathort hogy minek van a pénz a cégben. Erre kérdésre nem fog válaszolni, mert nem illik bele a paráztatási forgatókönyvébe. Inkább képes eljátszani a hülét és a hisztis pitsát, csak hogy ne kelljen erre a kérdésre válaszonia. És azt se feledjük hogy mekkora lett az érdeklődés a cég körül. Te magad is csak itt legyeskedsz valamiért. Én is. Hatjor is! de még a fake-alias-trend nevű ámokfutó is akit megint eltettek 8 napra pihenni :)
25,23,stb a támaszok ,tőzsdén adhatta az átvevő. 15-10% küszöb alá kerül? Saját részvény vásárlás sehol? 12ft- on emelhet újra? Higitas ? Kedves részvényesek. Minek örültök? Azt nem közli kinek adta, sem azt, hogy mennyiért. Szerintetek ki adja a tőzsdén? Akinek adta, a beszarok kicsik, netán HB, esetleg azok akik megvették és inkább kis mínuszban...????
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.