Fura helyezet! : Itt akkora a lebeszélés hogy már feltűnő! Bezzeg az ott1; set; estm; olyan felbeszélések mentek meg a sosemadom el 1000 felett lesz :)) mi lett belőlük?
Minél több a mínusz, annál nagyobb bajban vagytok: annál több ugyanis csak innen az ideges beragadt. Szóval nyomkodjatok csak:) Derüljön ki, mennyien is akarnak majd hirtelen kiszállni.
Ennyi? Ez bizony nagyon kevés lesz. . Az egy dolog, hogy ide. Arra pláne, hogy keress ezzel a szutyokkal, amibe tudatlanul belevettél. . Az mondjuk beszédes, hogy egyetlen értelmes gondolatod sincs arra, hogy miért lenne jó a Nutex vétel.
Jaj. Ne akard a Plotinust (valódi értékkel bíró, transzparens, korrekt vállalkozás) összehasonlítani a BÉT legocsmányabb, legértéktelenebb, legátláthatatlanabb fosával. . Szerintem kezdésként ismerkedj meg a pénzügy, tőzsde alapjaival. És ha már eljutottál odáig, hogy csapkodod a fejedet, hogy ehhez a papírhoz hozzányúltál, akkor jó nyomon vagy.
Plotinus is megindult. Vissza is esik az más kérdés. Az nyer nagyot aki az alján száll be. Meglátjuk 6 hónapon belül. Én egyenlőre nem nyertem de nem is buktam.
Igen, ez 3eve volt felfutasok elott! Errol beszeltem. Most viszont esest latok a charton. Nekem kulonben mindegy ki mit csinal. Azert is vagyok itt, mert szurkolok, de egyben elmondom amit en gondolok. Ettol felolem Holle anyo is varazsolhatja az arfolyamot
Mikor fogjátok már fel végre, hogy mit jelent a részvény nyomda? Hathor se foglalkozott vele és nem hitte el 90-nél, amit írok, pedig én már akkor megírtam, hogy ennek 30 Ft-nál a helye... Tessék, most itt van. És azt még én se gondoltam volna, hogy közel TÍZSZERESÉRE NŐ a részvény- (pontosabban a szavazat-) szám. . Rallyzik ez a papír (a nagy semmire ráadásul) keményen, csak nem az árfolyam nő, hanem a részvényszám.
NUTEX RALI INDULT