Chart elemzéshez nem értek,az a Te és Hathor asztala.Általában intuíció alapján kereskedek ha egy papír árfolyama tartósan be van szorítva.(Kárpotlási jegyet is eltaláltam,de nem mertem venni mert illikvid volt).Nutexnél úgy látom,hogy a 44-45 ft-os sáv megfogja és innen fog kitörni.Remélem,hogy felfelé...
Grafikon velemenyem szerint jót mutat,igaz a tegnapi nap zarasa lehetett volna szebb is,de egy a lényeg,szeptember vegén kgy lesz, es jelentes egyben. Jelentestől semmi plusszt nem várnek,kgy-n lehet meglepetes.viszont időben van addig kb 20 kereskedesi nap,mozgasa meg fogja mutatni a varható fejleményeket......
Szakadj le rólam, majd én eldöntöm, hogy mikor és mit írok ide. Megjegyzem: feltűnhetett volna, hogy az elmúlt 2 hónapban kb. egyáltalán nem írtam ide. Nem csak ebbe a topicba, az egész fórumba...
Mi ebben a takarózás?Kérdeztem hol van pénznyelő neked megmutatom Nutexet a régmúltból, hol volt dupla alj, és fordított fej-váll. Sárga vonalig voltam benne, utána adtam el. Onnan le az idei évi teljesítményt rajzoltam http://keptarhely.eu/images/2018/09/03/v00/20180903v00oc38g6.png Ha már chart, és értetlenség
NUTEX RALI INDULT