gepida!
Nem értek a tőzsdéhez, de nem ebből finanszírozzák a terjeszkedést, beruházást, stb.? Banki hitelnél sem mindegy, hogy milyen árfolyama van a cég részvényeinek. És lesz itt beruházási hitel felvétel is vaskosan.
Egyébként én pusztán beruházási szempontokat írtam, ez lenne a logikus (500-800-ról hosszú távú, jelentős felfutás pár év múlva), de persze a pénzpiacokat egészen más dolgok (is) mozgatják.
Tehát lehet, hogy marad a Novo 1000 körül. Ha valakik így akarják.
Nem értek a tőzsdéhez, de nem ebből finanszírozzák a terjeszkedést, beruházást, stb.? Banki hitelnél sem mindegy, hogy milyen árfolyama van a cég részvényeinek. És lesz itt beruházási hitel felvétel is vaskosan.
Egyébként én pusztán beruházási szempontokat írtam, ez lenne a logikus (500-800-ról hosszú távú, jelentős felfutás pár év múlva), de persze a pénzpiacokat egészen más dolgok (is) mozgatják.
Tehát lehet, hogy marad a Novo 1000 körül. Ha valakik így akarják.
Novotrade
Kedves Mindenki!
Sajnos szeretett barátunk, a nevét most nem írnám ide, kisajátított egy topikot, őrzi, mint a kakas a szemétdombját, ezáltal ellehetetlenítve az értelmes párbeszédet. Felszólított minket, hogy a saját topicunkban írogassunk. Ezért hoztam létre ezt.
Akinek tele van a hócipóje a hülyeségekből, nyugadtan írjon ide! Mindenkinek szabad...
Ja és az ominózus porszívóügynök maradjon a saját fórumában a MEGBÉKÉLÉS ÉS A TESTVÉRI SZERETET JEGYÉBEN!
Köszönöm!