Tavaly februarban...egy nap, az idexen..a porfolio oldalan olvastam egy cikket, hogy ML megvette a Konzumot. Ekkor mar az arfolyam 72 volt..de mivel kulfoldon elek..nem volt lehetosegem papirt vasarolni...par honapra ra..mar 800 ft volt..azota figyeltem az arfolyamot. Tavaly decemberben belekattintottam, hogy milyen papirok vannak meg. Akkor lattam meg a nordot. Nem olvastam utana...nem kerdezoskodtem. Most januarban amikor otthon jartam, bementunk a Raiffeisen bankba nyitottunk egy ertekpapir szamlat. 2 napra ra az Arenaba befizettunk 605.000 ft ot...kerestunk egy padot, felhivtam a bankot. Megvettuk. Ez volt januar 8-an. 24.7 en vettuk...es aznap delutan mar el is kezdett emelkedni. Ennyi a story. Persze, lehet hogy csak a befektetett penz jon vissza,de legalabb nem hagytam elmenni a lehetoseget.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!