Erre már van egy stratégiám, de nem szívesen írnám most még előre be ide. Gondolom megérted miért :)))
Pénteken elmondom, szerintem addig még nem lesz változás a napi -20%-ot illetően, főleg a mai napot elnézve, hogy kemény 39k tudott gazdát cserélni, miközben felfele irdatlan mennyiségek pörögtek át.
Mindenesetre, lesz benne szép kis játéklehetőség, nem is kevés... :)))
ya, nem ebből élek, van tisztes foglalkozásom, egy gyűszűnyi cégem, és különben is az embernek nem a huszas éveinek derekán kell a "csúcsra" jutni, mármint anyagi téren ;)
Én kispályán nyomom, az általad kezelt portfoliód töredékével. Elsősorban A kategóriás részvényekkel hossz(abb) távon, + tdt (tőkeáttétellel). Panaszra nincs okom, de azért az összes cash-t nem tartom részvényben.
Eljött az idő, amikor a NABI-val lehet kereskedni, ki fog alakulni egy sáv. Az abszolut széleit a történelmi minimum és a tegnapi csúcs megmutatta. Ezek a szélső értékek persze nem valószínűek. Én azt gondolom 100-200 között fog kialakulni a sáv, ami az idő múltával folyamatosan szükül. A sávközép a 180 napos mozgóátlag lehet.
Sziasztok!Ma már kétszer probáltam nabit venni,de mindig épp elugrott az orrom elöl.Beleadtak,de nekem már nem jutott egyik alkalommal sem.(124 és 160)
Mi a véleményetek,ha megveszem piacon,nem lenne tulságosan hazárdirozás?
NABI is back