vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Miért mindig az fikáz, aki életében nem rak fel egy grafikont soha? Szívesen megnézném az ő várakozásaikat is bármilyen alapon, de pozicióban valahogy beszűkül a tudat....
Hát azért köszi a választ és segítséget. Igen, valamennyire már eligazodom és nagyban a te érdemed.Sajnos vannak és lesznek akik makacsul hisznek az elgondolásaikban és nem látják be, hogy a TA is legalább olyan makacs mint.ők.És persze legtöbbször a TA jön ki győztesen.
Szia Tibor! Vártalak már és elnézésed kérem, hogy nem reagáltam a kérésedre, de a Mtelekom véleményemet ezentúl megtartom magamnak az ottani támadások miatt! Leírtam a véleményem már régebben, chartot is tettem fel és "mit ad isten" a táltos papír követi és korrekcióz! A chart időkorlátos volt, ami már lejárt! Nem újítom meg! Oldják meg maguk a topikban a problémájukat, nem teszek útmutatót" oda! Igazából láttam, hogy meg tudod oldani már te is a beszintezést/korr. célárat! Két variáció van a telcsinél! Mivel nem volt számottevő korrekció, így az egész emelkedő trendre számolj és a másik pedig a 438-ról való 0.236%-os mini korr. eredménye 402-ről való emelkedés a mérhető pont! Ezeket a pontokat vázoltam fel én is mint korrekciós szintek, de nekem esetek, mert ~400-ra jött ki az ideális 0.618 korr. szint ! Még a pingit is fejtetőre tettem, hogy lássák nincs esélye jelenleg ekkora korrekcióra, de hát a matek akkor is megadja az értékeket! A többit majd a piac eldönti! Minden esetre a korr. elindult, a sárga sávban a tetőzés megvolt, a c" pont lesz a lényeges a végén! Egyelőre a" és b" sincs még..:))
MOL topik