Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 10:50

Közép korúak topicja!  

Az első bejelentkezést és tervet a topicról az OTP-s topicba írtam , ha valaki esetleg tud segítsen abban , hogy onnan emelje át ide , én nem tudom , hogy ezt hogyan kell csinálni.

Előre is köszi a segítségért!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sly36
sly36 2007. 12. 15. 17:20
Előzmény: #30  bpmcwap
ifjúkor Bpmcwap!
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 15. 17:18
Előzmény: #27  prfecó
ez megtisztelő fecobá :)
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 15. 17:18
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
:)))))
és egy 38éves akkor mi????
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 16:24
Előzmény: #25  bpmcwap
köszönöm a kimerítő választ bp..., de én ezt már nem tudom/akarom megtanulni
szal 40-60 középkor, 60-tól meg szépkor,
és nem tom hol kezdődik az öregkor
maj' szólók!!!!!
prfecó 2007. 12. 15. 16:00
Előzmény: #26  bpmcwap
igy már csemetével befogadunk bp
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 15. 15:11
pont a minap beszélgettünk az asszonnyal hogy mi mik vagyunk igy a 30fele igen csak közel.... Hogy vannak ezek a beosztások???? A serdülőkor az 10-15, a tini 15-18, a fiatalok 18-25, a középkor az olyan 25-35???? de akkor mi a 35-40éves, vagy az 50????ert azok se öregek még.... Öreg az valahol 70körül kezdődik nem....????? vagy hogy van ez?????
Senkit nem akartam megsérteni csak érdeklődés képpen vetettem fel.... mi jókat rötyögtünk az asszonnyal ezeken.... :))) de azért jó lenne tudni hogy hogy is van ez.....
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 15. 15:07
pár éve 3000 hez....
Pár éve egy másfélórás filmet kb 2napig digitalizáltam, most egy másfélórás avit 20perc alatt divixezek, az esküvõi videónkat realben olvastam be a kameráról, összevágtam ahogy akartam és 1órás dvd-t amit a családba osztogatunk 35 perc alatt digitalzáltam át.... még pár év és egy órás filmet digitalizálni kb annyi lesz mint egy új mappát létrehozni.... Ha már van ilyen kártyád érdemes azt használni is.... régi családi videókat átdigizni, satöbbi... :) Ha a kártya meg van akkor egy kábel kell csak amit a videoba vagy a kamerába dugsz-minden bevkpban lehet kapni ilyeneket csak tudni kell a két bemenetet.... Kel még egy két szoftver attól függõen hogy mit szeretnél vele csinálni.... vágó, digitalizáló, dekodolo.... ezekbõl van free meg fizetõs is.... kezdetnek elég egy free aztán ha belejöttél akkor jöhet valami komolyabb is.... ma már ott tartunk hogy a mobilomon rajta van az esküvõnk nem 3gben hanem divixben!!!! jobb minõség mint a vhs....
Tbarna 2007. 12. 15. 13:20
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Én nem a kazettáról , hanem a pénzről beszétem.:)))
De mindegy -ezek szerint- fizetés később, csak munka elvégzése után.
:))))
Na most már tényleg léptem!
Üdv
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 13:09
Előzmény: #20  Tbarna
miért nyúlná le???
három-négy kutya rohangál meg ugat, lasztizik, fát rág itt a parkban, kinek van hozzá köze?
legfeljebb a kislányának (ott ült az autóban) is lemásolja:))
Tbarna 2007. 12. 15. 13:06
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Aha.
Hölgyem! Uraim!
Léptem.
Jó hétvégét ! Jó kereskedést!
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 13:00
Előzmény: #17  Tbarna
Tbarna !

Jövőre is már megvan , hogy kik azok akiket néznek , a vállalkozások 40%-a veszteséges és 30%-a nullás....ezek lesznek a látmezőben...és maradjon is így , a nyereség a vállalkozásomban(mivel szerencsére egy keresett dologgal foglalkozom--pénztár és árazógépszalag gyártása és forgalmazása)
az én elgondolásom szerint történik teljes kozmetikázás mellett , teljesen megtervezett tematika szerint.Én már megtehetem , hogy dec,21-től nem dolgozom, és van ídőm mindent szépen rendbe tenni---kapkodás mentesen!
Tbarna 2007. 12. 15. 12:54
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Aztán nehogy valami ismerkedési ne adj isten lenyúlási trükk legyen!:))
Mindegy 650 Ft-ot tálán megért a dolog...
:))))
Bár ha a kazetta elveszett....
Na de gondolom meg van a magadhoz való eszed.
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:52
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Ja igen!
már negérte topikot nyitni
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:50
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
na már el is vitte a jóképű fiatalember, holnap valahol a nyugatinál át is vehetem
(nem szokott erre járni, most is csak kivételesen)
Tbarna 2007. 12. 15. 12:47
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Na ja. Volt/van egy-két vállalkozásom.
Khm. Egyik sem volt "soha nem veszteséges." mindig van egy olyan idő-intervallum, mikor éppen bukó a dolog.
Mindegy ebbe ne menjünk bele.
Az meg egy hogy soha nem volt ellenőrzésed nem hogy nem értem , de nem is akarom elhiinni.
Ha ez így van, az nem szerencse, hanem malac.És nem lesz mindig így.
Félreértés ne essék nem vagyok rosszindulatú és nem akarok rosszat.
De ez egész egyszerüen nem így müködik.
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:39
Előzmény: #15  Tbarna
Tbarna !

A vállakozásban van egy nagy szabály , ha nyereséges vagy , akkor sok olyan költséget , el tudsz legálisan számolni , amit egyébként a zsebedből , fizetésből kellene kifizetned!
Én a 16 év alatt egyszer sem voltam veszteséges , és eddig szerencsére egy ellenőrzésem sem volt...ez maradjon is így!!!
Tbarna 2007. 12. 15. 12:33
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Na ja.
Úgy számolgattam anno, hogy az IT-ban bekövetkező értékcsökkenés jóval gyorsabb mint a lehetséges megtérükés.
Ez a 650 Ft bőven engem igazol:)))
Nem mellesleg ezért nem veszek IT részvényeket.
:)))
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:28
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Kata 111

Örülök a szerencsés ajándéknak!Már megérte a topic!!

Tbarna !

A vállalkozással nagyon kell vigyázni , főleg manapság.Nekem naponta jönnek , hogy óriási tételt elvinnének az üzemből , és jó az ár....de utalás és 1-2 hónap.
Van egy frappán s válaszom , ami után mindig lecsapják az éppen nemfizetni akaró leendő ügyfelek a telefont:SAJNOS NEM TUDOM HITELBE ODAADNI , MERT A PSZÁF MEG FOG BÜNTETNI ,HISZEN NEM VÉGEZHETEK tiltott banki tevékenységet és a hiteladás az úgye ilyen tevékenység.

Ha elmész valahová kenyeret venni , nincs hitel.Ilyen egyszerű---én kiszórtam a fizetni nem vagy nagyon későn akarókat----tartózzanak és gyengítsék a konkurenciát!!!
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:16
Előzmény: #8  Tbarna
egyszer egy barátnőm mondta hogy érdeklődött valamelyik plázában, kb 1 éve, 3000-ért vállalták volna, de gőze sincs már hogy hol
én meg nem találtam ilyen szolgáltatót, pedig jó pár helyet körbehívtam
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:08
Előzmény: #11  Tbarna
aszongya hogy 650 ft, el se hiszem!!
Tbarna 2007. 12. 15. 12:08
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Csak a lelkem megnyugtatása véget. Mennyiért?
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 12:06
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
hurrá!!! megvan!!!
kerestem a neten, találtam egy privát hírdetést (mert ami helyeket fölhivogattam, sehol nem csinálnak ilyet)
a pasi kb 1 óra múlva erre fog járni, viszi-hozza 1-2 napon belül!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 11:59
Előzmény: #7  pampa
szóval úgy tudom tv-tuner van a gépemen,
(tv-t tudok rajta nézni, bocsi ha hülyeség, de tökhülye vok ezekhez a dolgokhoz)
de a vhs-kazettát nincs hova bedugni a gépemen
most ugye akkor ezt dvd-re kell átmásoltatni?
Tbarna 2007. 12. 15. 11:55
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Erre annak idején akartam csinálni egy vállalkozást. Kb, úgy mint a Mr. Minit vagy mi. Leraktam volna ilyen gépet(mert volt/van) minden plázába és mehet a biznic. nem csináltam meg. Hál Istennek!
Akkorát buktam volna mint Rottenbiller.
Kata!
Ma már ez fillérekért semmi perc alatt megoldható. Bár konrétumokkal nem tudok szolgálni, de egy valamirevaló számítástechnikus csuklóból megoldja.
pampa 2007. 12. 15. 11:42
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Kata

Vegyél a gépedbe egy TV tunert és magad tudod csinálni.
Kb. 9000 Ft.
És TV-ként is használhatod + felvehetsz műsort dvd-re.
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 11:37
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
köszönöm, már végigkérdeztem, nem tudják
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 11:24
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Kata, érdemesebb talán végigkérdezni ismerőseidet, hogy kinek van olyan lejátszója ami kazettás+Dvd-s együtt, azok általában oda-vissza tudnak másolni is.
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 11:14
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Kata! a legtöbb számtechbolt foglalkozik ilyesmivel, bár karácsonyra sok szerencse kell,hogy meglegyen. Ilyenkor eléggé el vagyunk havazva
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 11:03
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
sziasztok bár én már inkább szépkorú vagyok, de akad egy két nem tőzsdei kérdésem, pl:
hol van olyan üzlet, vagy mi, ahol a videókazettára felvett kisfilmről cd-lemezt csinálnak?
tudniillik van a szomszédnak egy videója a volt kutyuskánkról, és apucit (imádták egymást) azzal szeretném meglepni karira, hogy itt a gépemen bármikor megnézhesse
pl a praktiker és europark egyik üzlete sem foglalkozik ilyennel
Törölt felhasználó 2007. 12. 15. 10:56
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Közép korúak topicja Előzmény válasz erre 10:47
Szia Mindenki !

Persze ez nem csak a miénk , bárki beírhat ide....de úgy gondoltam , hogy akik esetleg az itt lévők közül vágynak arra , hogy azonos korúakkal is külön meg tudják vitatni az esetleges--akár nem csak tözsdei ----problémáikat, felvetéseiket , megérzéseiket , lelkizéseiket---mert habár a tözsde nem lélekről szól, azért néha jól esik olyanak is elmondani a megélt jó vagy rossz élményt , aki önmaga is hasonló cipőben járva meg is tudja érteni ezt a tözsdei filinget(angolból most egyest kapnék),amelyet mindnyájan meg -és átélünk , és ami -BE KELLENE VALLANUNK_ÉN MEG IS TESZEM!!!---nagyon rabul tud ejteni.

Engem elsődlegesen nem is a pénz keresése hajt , szeretném átélni a jól dönteni tudás érzését.
Szerencsére--ez ma nagy dolog--egy jól megélő vállakozásom van ,--kereskedelem és gyártás--- ami állami próbálkozások zöme ellenére sem ment még csődbe.
Jó magam 45 éves múltam , a nick-em a születési dátumom , van két gyermekem , a fiam 9 éves , a lányom 13 éves.

Szerintem elsőre ennyit , akinek tetszik a gondolat , az társulhat---meglátjuk a kezdeményezés mennyire lesz életképes???!!!

Szép-békés-örömökben teli hétvégét kivánok mindenkinek!
620829

Topik gazda

620829
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek