Orbán Viktor: “És akkor vége lenne az évnek és a tanároknak nem járna fizetés” ez remek? Tetszik neked? Taps? Vagy “a migráció jelen pillanatban nagyobb feneyegetés mint a vírus” ez is pluszplusz? Vagy “nem baj ha sokan elkapják lesz némi influenzaszerü tünetük” ez is megér egy slmegsüvegelést!!! Egyéb ami jót komnunikált felénk a kormány az elmúlt másfél hónapban amióta tudunk a vírusról?!
Indexet origot is olvasom és saját helyzetelemzés alapján döntöm el hogy szerintem mi lehet igaz vagy csúsztatás! A 2 idézet Oebántól határozottan hangulatkeltö félrevezetés ( szándékosnak tûnik)!!!!!
Mehettek majd a 3 hónapos führer-munkanélkülire! A szomszédos országok meg fizetik az emberek fizetését.
Törölt felhasználó2020. 03. 22. 15:54
Most hogyan is fognak kinézni a foglalkoztatási adatok? Az államadósság? Ja, váratlan helyzet? Mik nincsenek! Esetleg az EU-s pénzeket nem ellopni kellett volna? Stadion kellett a felcsúti törpének, kisvasút!
Nekem van gyerekem... szerencsére nem hallgattam az agymenésest reggel, hazahozattam a gyerekkel pénteken az összes könyvet, mert a saját ítélöképességem, ösztöneim ezt súgták. A többi szülö mehetett mindenért a siluliba a héten...
Orbán ez is “ Magyarország Európa leggyorsabb ütemben fejlödö országa, felkészültünknegy válságra, nem történhet meg még 1x ami 2008-ban” Lássuk az igazságot!!! Szerintem ez sem korrekt helyzetértékelés
KoronaVírus