Aloha mindenkinek: Azt szeretném kérdezni: tud-e valaki ajánlani jó online tőzsdei tanfolyamot, melyen olyan titkokra derül fény, mint pl: határidős adás-vétel, forex, shortolás, és más titkos szavak jelentésének megvilágitása.... előre is köszönöm
Köszönöm :D Eddig már magam is eljutottam, a kereskedésbe is "belecsaptam" Vannak szép hasznok, és persze buktam is , ahogy illik... Egyenlőre a "klasszikus kereskedést" űzöm, azaz veszek, majd kivárok és drágábban eladom ( már amikor épp nem kezd el zuhanni az ár)... olvastam pár könyvet a NAGY Andre Kosztolanytol... :D de megfogadom tanácsod és figyelek a fórumokon... :D
úgy látom, senki :)
szerintem ezekre egy fillért se költs, írd be a keresőbe, és mindenre találsz sok tucatot találatot blogokból, fórumokból. 100-szor jobban meg fogod érteni.
Ez olyan mintha festeni karnál tanulni (szobafestés), és olyan tanfolyamot keresnél amin elmondják mi az az ecset, festék, fal, vakolat...
ezt egyedül is fel lehet deríteni, viszont ezzel még ne indulj el festeni sehová.
a kereskedésnek is a technikai paramétereit - mint említettem - bárhol meg lehet találni, a gyakorlati alkalmazást a gyakorlatban lehet elsajátítani (vagy demoban vagy kis tétellel élesben, demo után is élesben mindenképpen csak kicsiben)
viszont egy könyvet tudok ajánlani: A tőzsde káprázatos világa Kuklin Alexandertől (még fogalmak is vannak benne, de nem tudom, hogy kapható-e még)
Ki tud segiteni