Topiknyitó: Törölt felhasználó 2001. 09. 20. 22:20

Jelszó?  

Kedves Portfolió,
hogyan tudom a jelszavamat megváltoztatni?
Üdv,
Döme
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 07. 16:47
Törölt hozzászólás
Portfolio
Portfolio 2001. 09. 26. 10:41
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Kösz a javaslatokat, átdolgozzuk.
Törölt felhasználó 2001. 09. 26. 10:25
Előzmény: #3  portfolio
Az egyértelműtől igen távol esik ez a helyzet.
Miért?
1. Szeptember 17-én az alábbi levelet küldtétek:
\"Tárgy: Portfolio regisztracio
Gratulá lunk!
Regisztracioja sikerult.
nev: **********
felhaszna lo nev: Döme
e-mail cim: **********
A regisztralt hozzafereset az alabbi jelszoval hasznalhatja:
Bejelentkez ni es jelszavat megvaltoztatni a kovetkezo cimen tudja:
http://www.portfolio .hu/tool/login.tdp\"
Nos ez a fenti cím bár hasonlít az általad most megadott URL-re, de azért mégsem ugyanaz, és ez az internet használata esetében komoly problémát jelent. Elárulom Neked hogy nem arra a címre mutat ahol módosítani lehet...bár ezzel ezekszerint meglepetést okozok.
2. Én valamikor a múlt hét közepén kértem segítséget, választ nem igen kaptam...:-(
3. Engedjetek meg egy olvasói (jó) tanácsot: A jelszó modosítást ne az Árfolyam menüpont alá tegyétek, hiszen ez távol áll a logikustól. Én az életben nem használtam ezt a rovatot, így igen nehéz volt rátalálni (magamtól) a módosítás itteni lehetőségére. Vezető hazai, és nemzetközi (nem csak pénzügyi) honlapokon a jelszó változtatás lehetőségét leginkább a Regisztráció menüpontnál szokták megadni.
Ja, és még egy: Remélem mások regisztrációja esetén már javított \"Gratuláló\" levelet fogtok küldeni. Csak hogy \"egyértelmű\" legyen.
Üdv: Döme
Portfolio
Portfolio 2001. 09. 26. 01:08
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Azt hittük ez elég egyértelmű :( Az árfolyam menüpont alatt http://www.portfolio .hu/tozsde/login.tdp kicsit lejjebb kell gördíteni a képernyőt, s megtalálod. Ha nagyon nem megy, a portfolio@portfolio. hu emailcímen szívesen segítünk.
Törölt felhasználó 2001. 09. 25. 21:56
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
T. Portfolió!
Köszönöm a \"segítséget\"!:-(
D öme

Topik gazda

Döme
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek