Koszi:), kicsit rosszul ereztem magam, nem a stilusom, neha jon a lila kod.
Ex kemeny dio, alt igaza van, de szerintem keveset keres itt, keruli a kockazatot.
Na, tenyleg leptem, elottem az ejszaka.
Ja, amikor igazan adnak, vagy vesznek egy papirt nem igazan allnak be a konyvbe diszelegni, hanem veszik, vagy adjak a konyvet, de tudod Te ezt csak eteted itt a jonepet.
Pl estr indulasanal szinte tok ures volt a vetel, kesobb meg mar tele volt limiten, ami persze nem mindig jo.
Nem igazan erdekel az eladoi oldal.
Ma ott vannak, holnap nem lesznek, ilyen ez. Amennyiben elindul, rovid ido alatt ugy eltunnek mint a kamfor, aztan csak vevo lesz majd felso limiten. Te is felsz ettol, tudom.
Nagyon aktiv vagy, kell neked ez a papir.
Regota nyomod mar ebben, de miert nem fogod fel ,hogy a tevekenysegednek semmi ertelme, csak a nevedet jaratod le - igaz az dobhato - befolyasod semmi. Ha eladtad hallgass. Vannak itt paran akikrol tudom hogy megtettek, ok csendben vannak, ez igy rendben.
Army, eleg gusztustalan amit itt muvelsz.
Poziciodtol fuggoen forgatod a koponyeged, hol felfele, hol lefele lokod a suket dumat.
Beleneztem egy kicsit a multadba, ajanlom masnak is.
Akit erdekel tegye nyomtathato verzioba a forumot, es lathatova valik az utolso 2000 hozzaszolas. Igy keresve Army nevere mindenki jokat szorakozhat Army valtakozo fel/le irasain, mikkel pontosan lathatova valik az aktualis erdeke a sracnak.
Azért mérget ne vegyél rá. Régóta stabilan tele az eladói oldal 42 felett.
Sajnos nem szeretik a spekák és a kisbüfik ezt a papírt, hiába minden erőlködés. Egy rally sem indult hírre és mindegyik vérszegény volt. Most az E-Staron a sor, ez erősen parkolópályán van. és minél többet van ott, annál több lesz a könyvben az eladó. De gondolom ezt te is nagyon jól látod. A lecsorgás ebben a legrosszabb, mert szinte kivédhetetlen. 46>36>?
Army barátunk ugrál a kis pénzével egyik részvényből a másikba...bevallása szerint nem kicsi mínuszba van...érthető számomra...
most éppen Estart vett limiten, bízva a hatalmas fordulatot...
Vertigo barátunk szintúgy...
pici kezdő tőzsdések...iq nem sok
HybridBox: RALLY!