Azért voltam kénytelen egy új topicot létrehozni, mert a másik ezzel a papírral foglalkozó forum elment egy szánalmas irányba. Kérlek benneteket, hogy itt csak érdemi hozzászólásokkal, hirekkel, eseményekkel, véleményekkel "zaklassuk" egymást.
Természetesen a másikon mindenki azt csinál amit akar!Semmi közöm hozzá!
Másik nyitásának nem az volt az oka, hogy ettől emelkedjen. Balgaság is lenne ilyet gondolni.
A régi topik szét lett cseszve alpári, személyeskedő, semmiről nem szóló beírásokkal.
Köszönhető ez főleg egy embernek. Tőle szerettem volna megszabadulni.
Amúgy a papír "technikájáról" annyit, hogy nagyon beszűkült, fojtják,préselik le.Szerintem nem véletlenül.
Fogalmam sincs, mit variálnak, de köszi, hogy Te leírod, így legalább tudok róla.:-))
Én inkább csak azt figyelem, hogy 35 támasz, alatta kuka és 20 Ft, 40 fölött 46-7 Ft, 50 fölötti kitörés esetén lehet benne nagyobb emelkedés, de egyelőre semmiről nincs szó.
Rendkívüli tájékoztatás
A HybridBox Médiainformatikai Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1138 Budapest,
Jakab J. u. 17. Cg. 10-09-046724) Igazgatósága ezúton tájékoztatja a tisztelt részvényeseket,
hogy a HybridBox Nyrt. 100%-os tulajdonú leánycége, a HomeSys Media Kft. a tegnapi napon
aláírta a 2010-ben elnyert nemzetközi (program megnevezése: Ambient Assisted Living Joint
Programme Call3 – „ICT-based Solutions for Advancement of Older Persons”) pályázati
projekt Támogatási Szerződését a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel (kapcsolódó rendkívüli
közlemény 2010. november 24-én).
Az Ambient Assisted Living program célja olyan projektek támogatása, mellyel az idősödő
emberek életkörülményeit, jelentősen és hosszútávon javítani lehet. A nyertes nemzetközi
projekt olyan új technológiai és egyéb szolgáltatásokat kíván bevezetni, mely ezen célokkal
összhangban javítja és egyszerűsíti az idősödő emberek életét, és napi tevékenységét.
Összefoglaló adatok:
Projekt száma : aal-2010-3-037
Megnevezése: ELDERHOP
Cím: Solution Assisting the Shop Hopping of Elderly
Időtartam: 24 hó
Költségvetés: 1,891,437 EUR
Elnyert EU támogatás összesen konzorciális szinten: 1,101,316.00 EUR
Témája: A projekt komplex segítséget kínál az otthonukból kimozdulni kívánó idős emberek
számára.
A megoldás 3 pilléren alapul: mobilalkalmazás, TV platform (HybridBox) és kiegészítő
hardver eszköz (speciális kamerával ellátott eszköz mely rögzíti az árakat, segítséget nyújt
a leolvasásban, és az adatok továbbításában).
A projekt hazai és nemzetközi résztvevői:
1. Mobility and Multimedia Ltd. (Hungary) - Projekt koordinátor
2. Kitchen Budapest (Hungary)
3. HomeSys (Hungary)
4. CURE (Austria)
5. CREATE (Austria)
6. COOSS Marche (Italy)
7. Integrasys (Spain)
Kelt: Budapest, 2012. május 4.
HybridBox Nyrt. Igazgatósága
hybrid 2012
Azért voltam kénytelen egy új topicot létrehozni, mert a másik ezzel a papírral foglalkozó forum elment egy szánalmas irányba. Kérlek benneteket, hogy itt csak érdemi hozzászólásokkal, hirekkel, eseményekkel, véleményekkel "zaklassuk" egymást.
Természetesen a másikon mindenki azt csinál amit akar!Semmi közöm hozzá!
Köszönettel: delivid