Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 08. 01. 17:22

HÍDSZAVAZÁS  

én az "ej, mi a kőhíd"-ra szavaztam :)

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 11. 23:52
link

kissé fagyásra hajlamos...

Szerintem vagy Hofi, vagy Chuck legyen...
Ha pedig mindenképpen országunk naggyait vesszük sorba, akkor Sándor, vagy Matisz nagypapa...
Törölt felhasználó 2006. 08. 11. 22:14
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Nem tudnátok nekem ezt a szacazást belinkelni mert most nem találom pedifg egyszer már néztem.
Kössz
Törölt felhasználó 2006. 08. 11. 22:05
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
fairnando híd
ebben semmi üzlet nincs:)

természetesen i.istván valójában.mindössze arról van szó,hogy az egyház ugy gondolta tett annyit az egyházért,hogy szentté avassa.ez független a történelemben kapott nevétől.szent annak aki ugy gondolja.nekem nem.ami nem jelenti azt,hogy ellene vagyok,csak épp nekem nem az.

a szent korona valóságos hatalommal volt felruházva,akár egy hús vér ember.ez elég vicces ,de igy van. nem véletlen,hogy nélküle senki nem lehetett igazi király.
Törölt felhasználó 2006. 08. 11. 20:13
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Szó sincs egyházi kötődésről.
Szent Istvánt sem I. Istvánnak nevezzük, mert nem az a neve.
A magyar korona neve: Szent Korona. Valójában a magyar államiság jelképe, a magyar nép számára szent, és nem mert "szentté avatták". A Szent Korona a világ első alkotmánya, akkor is ha csak kvázi alkotmányként beszélhetünk róla.
Egyébként szerintem nem lehet méltó arra (bármilyen hídról is van szó), hogy a Szent Koronáról nevezzék el. Szerintem legyen inkább Fairnando Híd. :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 11. 18:52
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
"Mi lenne ha a híd nevét egyszerűen eladnák? Lehet hogy valamelyik nagyobb cégnek megérne néhány (tíz)milliót hogy ő nevezze el. Nem lenne nagyobb égés mint Chuck Noris. stadionokat neveznek el cégekről, utcákat... bár most gondolom végig mi lenne ha a pl. Masculon venné meg a nevet :)

"

Ezt én is pártolom. Pénz jönne be ebben a nehéz helyzetben,és kit érdekel,hogy most szent korona,vagy a Shell esetleg MOL hídon megyek-e?

Hozzáteszem jobban pártolnám a magyar korona elnevezést a szent korona helyett,hiszen ezzel aránytalanul nagy súlyt helyezünk az egyházi kötődésre márpedig egy korona nem vallási ereklye,hanem világi szimbólum (mégha azt az egyház is adta Istvánnak)
saru 2006. 08. 11. 15:33
Előzmény: #18  Monster
Amint átnéztem az első tíz név 08. 02.-i toplistáját ugyanaz alakul ki, mint a Lágymányosi-Duna híd esetében, azaz nem kell nevet keresni, mert a név adott: M0 Északi hídja, hasonlóan az M0 déli hídjához
Monster 2006. 08. 03. 12:19
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
Vajon mi lesz, ha másvalaki meg ír egyet Chuck Norrisnak, meg Hofi Gézának, vagy Pató Pálnak?
Robotok fognak versenyezni?:)
Törölt felhasználó 2006. 08. 03. 11:57
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
szvsz vki egy pogramot irt ami szavaz rá :)
mondjuk szerintem is méltó név rá....
Törölt felhasználó 2006. 08. 03. 11:56
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
I. Szent-Korona
II. Víziló-Vili
III. Hofi Géza
Én a Hofira szavaztam szerintem nagyon nagy humorista volt.
De ez a szent korona hogy nyert ennyi szavazatot?
Monster 2006. 08. 02. 13:59
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Jah, másfél napja még sehol nem volt, most meg...

Teljesen egyetértek alain-nel, úgysem lenne chuck norris híd a neve, akár nyerne, akár nem, de ez így igen gázos:)
Törölt felhasználó 2006. 08. 02. 13:57
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
Mi lenne ha a híd nevét egyszerűen eladnák? Lehet hogy valamelyik nagyobb cégnek megérne néhány (tíz)milliót hogy ő nevezze el. Nem lenne nagyobb égés mint Chuck Noris. stadionokat neveznek el cégekről, utcákat... bár most gondolom végig mi lenne ha a pl. Masculon venné meg a nevet :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 02. 13:21
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
egy éjszaka benyomtak rá 60.000 szavazatot??? ne viccelj, ez egyértelmű csalás....

én sem örülnék Chcuk Norris hídnak, de talán rámutatott vezetőink f@szságára....
Törölt felhasználó 2006. 08. 02. 13:13
Teljesen legális eljárással vezet a Szent Korona én is rászavaztam. Ennyi el kell fogadni a többség akaratát.
Törölt felhasználó 2006. 08. 01. 23:33
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2006. 08. 01. 23:31
Előzmény: #9  Knight Tyris
Knight Tyris 2006. 08. 01. 23:26
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Azért megnézném azt a tudósítást, szerintem van jobb dolguk is, mint velünk foglalkozni.

Egyébként meg örülj neki, hogy valaki kezébe vette az irányítást.
Monster 2006. 08. 01. 23:12
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Egyetértek, gusztustalan.

Minek írnak ki szavazást, ha arra nem képesek, hogy elfogadják annak eredményét, mikor nem is kötelező rájuk nézve?
Törölt felhasználó 2006. 08. 01. 21:49
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Szent Korona - híd 16795 17%

A semmiből becsalták a Szent Korona -hídat az első helyre!
Ennyit a népszavazásról.
A reuters és a bloomberg tudósított arról hogy vezet a Chuck Norris, ekkor a Pató Pál volt a második és Hofi Géza a harmadik.
Erre hogy ne legyen égő hogy mennyi esze van a magyarnak becsalták a Szent-koronát.
Gusztustalan eljárás.

Törölt felhasználó 2006. 08. 01. 20:38
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Hulk Hogan Supermenes pizsamát hord, Supermen Chuck Norrisosat, Chuck Norris Gyurcsányosat.
Gyurcsányi nem hord pizsamát.
Ha nekem is olyan testem lehetne, én sem hordanék.
Törölt felhasználó 2006. 08. 01. 19:55
Előzmény: #4  Monster
hja vagy ha nem rá szavazol, akkor jön kondolizsa rizsa, és ráduszítja az amcsi hadsereget mely bevonul majd a csák norisz hídon....jó bevett szokásuk.... .
Monster 2006. 08. 01. 19:16
Előzmény: #2  zborde
Feltehetően akik Chuck Norrisra szavaztak, Chuck Norris isteni mivoltjában hisznek, nem érdekes, hogy amerikai;)
Vagy félnek, hogy ha valaki nem rá szavaz, azt le körbepörgőrúgja:))
zborde
zborde 2006. 08. 01. 17:54
Előzmény: #2  zborde
Persze elnevezhetnénk Vágó Istvánról és úgy hívhatnánk, hogy "Vágóhíd" :-)
zborde
zborde 2006. 08. 01. 17:46
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Valóban fura, hogy ilyen szar nevet talált valaki és ennyien még szavaztak is rá :-(
mintha nem lenne elég remek Magyar színész, pont ezt a b*lfasz amerikait javasolják :-(((((

Én az "A híd" nevet javasoltam, az alakja miatt és mellesleg van egy másik jelentése is.

De a "kő híd, vazze" is érdekesnek tűnik :-)

Topik gazda

MZ/X
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek