Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A tőkeemelésnél esett le a tantusz. Majdnem beszívattak engem is. Szerencse hogy kiderült kik írányítják a céget. És amit akkor gondoltam engem igazolt jól döntöttem akkor. De mindenki más történet ki miért szállt be.
A vilag legdorzsoltebb tozsdese lehetsz mester. Azon a Wallison kerested a legtobbet,ami iden 6 napot rallyzott,utana pedig 9 honapja esik egyhuzamban. Amin a reszvenyesek 99.9%-a elete bukojat szopta be. De ugy latom neked meg Adamossy is csak jelenthet,de azt is szigoruan csak magazodva!-:)
Majd minden trédemet beírom nektek jó. Hagyjuk már. Menjetek a levesbe topikba ott beírják. Nem bizonygatok én itt semmit. Mindenem meg van amire az életben szükségem lesz. Lányomnak is. Családomnak is. Egyébként jobban teszitek ha készpénzben menekültök lassan csúnya világ jön. De ez csak magánvélemény.
Ha tényleg kereskedne akkor lenne kereskedési platformja. Oda belépve az összesítő egyből mutatja az ez évi örömöt vagy bánatot százalékos arányban. Ez annyira tőzsdézik mint amennyire én b@zi vagyok :)).
A két nagynyerő Altera/Autowllis/. És a 4ig. De Seten is sokat kerestem. Estmedián kb nullában lett beszoptam én is hogy Vajna meghalt. Én se nyerek mindig aki azt mondja hazudik. Ja és Futurból is csengett kicsi. Nagyvonalakban ennyi.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi