Máshol is vannak részvényösszevonások/felaprózások. Például 2 hónapja a CITI-nél volt összevonás (10:1), kb. 4 dolláros árfolyamnál, így lett 40 dollár. De a tény, hogy a BÉT WC-papírjai különösen szeretnek ezzel játszani. Legjobb példa erre a Phyl, aki először felaprózott, hogy aztán két év múlva összevonhasson.
A BÉT esetében azonban megjegyzendő, hogy a kereskedési limitek miatt a nagyon alacsony árfolyam valóban kereskedéstechnikai problémákat okoz. Nyugaton, ahol nincsenek ilyen limitek ezért is kevesebb a részvényösszevonás.
Nem tudom hogy fog kinézni a bemásolt rész enter után, mert excelből másoltam, de a Nutex pédáján én eledtem az összes ecot 30-35 ön. A nutexnek 800-900 ft.-nak kellene lenni. Itt is várható az 50-60-as áfolyam szerintem.
Sz Dátum Nyito Min.ar Atlagar Max.ar Zaro Forg (MFt.)
Phylaxia és Nutex sztori lényege végülis ugyanaz a névértékvariálás után...
Ha így vesszük hogy az eco / est media sem jobb cég (márpedig nem az, ahol az összes nagyobb tulaj jórészt egyszerre hagyja ott a süllyedő hajót), ott szintén várható hogy visszacsorog az árfolyam.
Ha így van akkor ami ma 230-250 Ft az lesz szintén 23 Ft is, tizedelődés után. Egyáltalán nem lepődnék meg. Sajnos.
Sajnos igen.
Azért látom akik itt 1-2 hete a névérték emelés miatt nagy rallyt vártak,most csendben lesik a nekik hihetetlennek tűnő további esést.
Azt írták azért írom én is,hogy esést várok,mert venni akarok.Ez még 40-48 közt volt.Azóta fele.Még nem vettem.
Ellenben 132-138 közt kiszórtam az összeset mert akkor ismertem fel,mekkora kamu dumát nyom B.CS.Persze még buktam is rajt.
240,00 1 868 244,00 300
237,00 267 246,00 768
236,00 4 210 247,00 282
235,00 150 248,00 299
234,00 100 249,00 450
Én sem azért valószínűsítem a további lemenetelt, mert venni akarok. És nagyon sajnálom a magas szintekről beragadtakat. De magamat is sajnálhatnám, mert én is pórul jártam.
51-en belevettem - persze spekire - aztán végűl 38 ft-on dobtam, mert láttam olyan lehetőséget, amivel a bukómat visszakereshetem. Tehát 380-on jött a felismerés. Nem korán, de a mai helyzetet látva nem is későn.
A Phylaxia topikban is sokan azt állították, hogy 48Ft= 6Ft, mert kapott a phylaxia egy nyolcas szorzót. Hát egy lóf@szt! Lehet ezt még tartogatni, csak nem érdemes. A 230Ft és a 23 Ft között óriási a különbség. Részvétem azoknak, akik ezt a felszorzósdit bekajálták.
Nem a felszorzósdit kajálták be.Szerintem nem tudnak normálisan gondolkodni.Akkor amikor 1 cég a csőd szélén áll,honnét lenne pénze akvira?(Sziget)Örül ha a hiteleit átütemezik és nem megy csődbe.Mikor írtam,hogy elhalasztják az akvit (már lassan 2 hónapja is van,utoljára 1 hete)mások válaszul azt írták ne írogassak mert hülyeség.600-800ft os árat vártak,mert kitör,mert sokat esett.Most meg lesnek.Ez a tőzsde.Most ennyit ér.
Ja és többen arról zengtek,hogy hatalmas short pozit nyitott valaki amit majd zárni kell.Nem értették meg,hogy az a spekik long határidő nyitása.Na ha azt zárják akkor lehet még 1 nagyobb 10-15% körüli esés.Akkor lehet beleveszek
180-200-nál.
Már 22 forintnál járunk... azért nem hiszem, hogy phyl többet érne...
Én is 60-ról (600) vagyok beragadva :(
Amúgy üres az eladó oldal... nincs kitömve... csak nincs aki hinne benne és megindítaná... Megértem.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))