Sajnálom, hogy nem értetted meg, amit akartam mondani. Azzal sem értek egyet, hogy "akinek nem tetszik elmehet vagy vegyen más részvényt". Azért viselkedjünk már felnőttek módjára, had döntsem el én, hogy mikor és hova megyek, illetve mit veszek. Én úgy gondolom, hogy azzal, hogy minden nap mást írsz a jogerőről, csak a saját "hitelességedről" állítasz ki bizonyítványt. De már bánom, hogy írtam!
amugy nem kell berezelni hathor és csapata konzumnál ugyanigy tömte az embereket 55 -70ft között a közkéz felével kb és luzerek kimaradtak a ralibol ,akik most ugyanazt csinálják itt mint ott ,ugyanugy luzerek és kimaradnak a ralybol.
leirtam már hogy beszéltem postással és ott eleve max 15 munkanap a levél járása.tehát a legutolso levél beérkezi az egy honap.és a fellebezésröl nem beszéltünk még
tényleg ha ismerném a pontos idöpontokat akkor nem irnék ezt azt ugyanugy mint mindenki találgat ,tessék ki az aki leirja mi a törvény ,senki akkor ne okoskodjunk ,mindenki ir valamit és kész akinek nem tetszik elmehet vagy vegyen más részvényt,vagy ö is találgasson és akkor több találgato lesz
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))