réseken rágódtok látom. ebben a kereskedési kategóriában és nem sokat adnék a résekre. Tele van résekkel az a papír amelyik itt forog. :) szerintem maximum részben alkalmazható rá a réssel kapcsolatos várakozások.
ez igaz és pletykák sincsenek,bár azt senki nem tudta hogy mészáros lesz konzum,bár ellentmondás az hogy m40-60 között konzumot mindenki eladta,hathor paksimaci én ,és mások ,csak konzumos tartotta,valahogy benfentes volt ,de ez is gyanus hogy benfentes,,igaz itt még mindenki nem adta el ,vagy ki tudja
"asz kizárt dolog meeee nemtom...." :D én tartom. bár lehet reggel vagy délelőtt be kellett volna adni, csak ki tudja már mennyire van esély úgy lentebb visszavenni, hogy megérje.
miért lett 80 ? menjünk vissza! szept 4-6. között ugrás 8.40 röl 14HUF ok egyezségi javaslat szept.4 szept 18-20 között ugrás 12 röl- 26 HUF ok megkötötték az egyezséget szept. 19 nov 2-6 között ugrás 31 röl 80 HUf. ok birosági jóváhagyás november 8. FC nov 22-26 között ugrás 6x rö 1xx HUF ok jogerő. nov.22-25
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))