úgy csinálnak, mintha venni akarnának, fölfelé húzzák az árfolyamot, hogy azt hidd, sok a vevő (pufferek a vételi oldalon)
közben azt várják hogy sokan mások is beszálljanak, és majd hirtelen leöntenek egy csomó rv-nyel
ottmaradsz kitömve, beregadva
én nem szoktam észrevenni
Ez nagyon jó volt valóban így viselkedik az ember miközben néha felugrik adrenalinszint az egekben radiátorbordákon kiszámolva ,hogy igen-nem a megoldás néha csak a telefon csörgés vagy ki tudja .Köszike, puszika,cső.
Tőzsdei értelemben sejtésem szerint akkor mondják, ha valamely érdekkör pánikot kelt hirtelen árfolyamesést generál és ekkor a kisbefektetők beszarnak. Azonnal kezdik eladni pakkjaikat, amit a háttérben cápaként ólálkodók felszívnak. Magyarul kirázzák a papírjaikat a közkézhányadtól. TÉVEDÉS JOGA FENNTARTVA! Cáfoljatok, ha tévedek.
kirázás pl. hirtelen fölfelé megy, aztán meg hirtelen bezuhan, sok kicsi megijed, fejvesztve menekül
egy nap többször is megcsinálja, tényleg komolyan beijednek, pláne ha sokan egymásnak esnek, hogy most le vagy föl
De ha az érdekkörnek már megvan a pakkja - amivel befolyást gyakorolhat - (és ez az elmúlt napok forgalmából akár lehetséges is), akor nagy up nem lesz a közeljövőben (ismerve a szomorú valóságot a cég helyzetét illetően).
Egy két napja figyeltem e tekintetben is a mozgásokat és azt vettem észre hogy néha késve bár, de követi az emelkedéseket/eséseket. Azért ne kiabáljuk el, de nem lenne rossz ha így lenne.
egyébként szinte pontosan ezen a szintem volt a kopasz öntése után a műpánik meg felszorzás előtt..szóval nincs mit csodálkozni...lehet hogy már csak hírre lesz nagyobb elmozdulás
Hát most lehet, hogy engem megköveznek, mert sokan a felszórzást rossz dolognak tartották, de szerintem is sokkal jobb, a mozgások korántsem jelentenek akkora kilengéseket. Gyűlölterm ezeket az 1-2 Ft-os ide-oda rakásokat.
Mintha szépen együtt mozogna a többi nagyobb papírral, követné a mozgásokat. Lehet hogy csak én vagyok paranoiás, de azt gondolom hogy a felszorzás óta jobban kereskedhető a papír, ti hogy látjátok?
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))