Ahogy írtam, a webbrokeren sikerülni fog, azt hiszem, ezt a módot nem szoktam használni, petivel ügyködök. Most nincs /pill. nincs ilyen ügyem, csak néhány napja egy stoppos ügyemet nem tudtam simán eladni, azért kérdeztem. Köszönöm
Köszönöm az eligazítást, a webbrokeren keresztül talán sikerül. Azt elő tudtam varázsolni. Ahol a napi kötéseket figyelem a "szerződések" után "ÜZI" van, a napi visszajelzések.
Még egyszer köszi
7. A társaság fejlesztési programjával összefüggésben az Igazgatóság felhatalmazása új üzletágak
létesítésére, társasági üzletrészek megszerzésére, az alaptőke felemelésére, a hitelszerkezet
átalakítására.
Törölt felhasználó2007. 02. 20. 14:49
Tudnátok mondani valami közelebbit erről a napirendi pontról? Csak véletlenszerűen vettem ma reggel, nem igazán tudom, érdemes-e tartani.
Okés a szerződések listásan elővarázsolódtak.Az nem jön elő amelyen a vételt beadtam. Mert azon kellene törölni a stop és akt. árat, hogy sima eladásként bevegye.Hát sajnos nem vagyok csak szám.gép minimális tudású kezelője.
menj be a webbrokerbe, és ott a nyitott szerződések alatt megtalálod az élőket
Törölt felhasználó2007. 02. 20. 14:12
Légyszi segítsetek már!
A korábbi szerződéseket a petiben hogyan tudom elővarázsolni, mert a stoppot le kell szedni róla, ha el akarok adni. A "SZE" alatt csak az aznapi jön elő.
Köszi
Erősödő Phylaxia