Ha már volt ilyen topic, akkor bocsi. Megnéztem az Equitas honlapját és nagyon tetszenek a kondíciók. Azt kérdezném, hogy vannak -e rejtett költségek az equitasnál? Számlavezetési díj? Mert azt látom, hogy az ügyfélszámla vezetése nulla forint. Úgy látszik a kondíciós lista szerint, hogy a megbízások díján kívül semmilyen rendszeresen havi díjat nem kell fizetni, ha lemondom, vagyis nem kérem az értékpapír számla kivonatot.
Van bármi rejtett költség amit nem látok? Kell nyitni esetleg folyószámlát a KHnál, aminek lenne fix havidíja?
Stop limites megbízást tud a webbroker rendszer? Piaci áras megbízást lehet adni?
Módosítani nem lehet, de új ajánlatot adhatok. Mindegy, ugyanaz, a jutalék úgyis százalákra megy.
Most már csak azt nem tudom, hogy ha ugyanazon az áron lesz vevő, akkor odaadja neki? Mondjuk nem hiszem, mert akkor benne lennék a könyvben. Meg visszavonni és módosítani sem tudom az ajánlatot.
Megnézed az 5-ös vételi könyvet és olyan limites eladási ajánlatot teszel be, hogy biztosan teljesüljön.
Törölt felhasználó2008. 06. 16. 11:04
Petivel, "piaci ár" opcióval próbáltam 70 db részvényt eladni, de csak a legnagyobb áru vételi ajánlat teljesült, ami kevesebb volt mint 70 db. Nekem meg megmaradt néhány darab és a szerződés állapotánál azt írja, hogy részteljesült.
Most akkor hogyan kell úgymond " ráönteni" a könyvben állókra a részvényeket?
Köszi
Igen most még fel kell őket hívni, de ígérik hogy lesz netes felület is erre. Bár ezt már 1,5 éve mondják akárcsak a külföldi kereskedési lehetőséget...
Petit letöltheted és kipróbálhatod.
"A szoftver ingyenesen letölthető és használható." link
Belépésnél a Mégsem gombra kattintva!
Bármilyen bankszámlát használhatsz, nem kell K&H-s. Telefonos jelszót kérve, utalás másnapra átmegy. Pénztárnál is lehet pénzt felvenni, de utalás olcsóbb. Rel timeot nem kérőknek is a daytrade díj 2x0.15%, a normál díj 2x0.25%.
Nagyon jó, köszönöm. Egyedül annyi a nehézség, hogy az ott kezelt pénz kiutalását nem lehet netes felületen intézni, hanem mindenképp fel kell őket hívni, igaz? De személyesen pénztárban fel lehet venni a pénzt?
A legutolsó kérdésem az, hogy a real timeot nem kérő emberek is 0,3 százalékkal tudnak eladni vagy venni? Ez tényleg igaz? Őrülten olcsó, ha tényleg igy van.
brunnerbal, számlavezetési díj 0, realnek van havi költsége, nem kell folyószámla hozzá, utalást viszont telefonon intézheted, 150 ft a költsége, pénzt még nem vettem fel, díját nem tudom.
Van piaci és stop limit is.
A rsz megbízható, ritkán van technikai probléma vele
Törölt felhasználó2008. 06. 14. 09:44
teljesen jogos a kérdésem, mert a cég honlapján nincs demo, vagy felhasználói kézikönyv se a webbrokerről sem a Petiről.
Equitas érdekelne
Van bármi rejtett költség amit nem látok? Kell nyitni esetleg folyószámlát a KHnál, aminek lenne fix havidíja?
Stop limites megbízást tud a webbroker rendszer? Piaci áras megbízást lehet adni?
Köszönöm, ha válaszoltok!