Gondoltam nyitok egy topikot azok számára, akiket maga a részvény is érdekel.
Rögtön fel is teszem a kérdést (talán költői), hogy vajon miért kizárólag ez a bluechip (forgalma teljesen leült, már talán nem is tekinthető annak) van m is mínuszban, miközben a tőzsde száguldozik. Hol vannak a vevők?
Hogy tovább folytassam a sírást (és persze, hogy a topik mindig felül legyen:) a forgalom is baromira gyér és ebben a gyér forgalomban is a többség inkább eladni akar, nem venni.
Bár Egon legutolsó elemzése még 13-i (nem mai gyerek), ha azt megpróbáljuk folytatni, szerintem az látszik, hogy feltapadt a 21k-s ellenállásra. Ha bármi pozitív hír jövend, szvsz csak megugrik egy kicsit (talán nagyon), hogy beteljesíthesse, a 24-25k-s jóslatot.
lehet túl óvatos vagyok, de napok óta emelkedünk a nagy semmire, sajnos 1 hete hétfőn öntéskor nyaraltam, így kimaradtam a jóból. 8 nap a jelentésig, addig még lehet 1-2 mínuszos nap - bár... várok még.
A tennapi portfolios info szerint aug 4-én jelent. Annak, aki jó eredményt vár, most kell vennie, hiszen az aranyszabály szerint pletyire veszünk, hírre eladunk.
Remélem a héten meghúzzák 22k-ig, mert ha erre sem viszi át ezt a sávot, akkor őszig biztos nem.
most nincs egis-em, kiszálltam 950en pár napja - de nézem. sógorasszony EGIS-es, jó eredményt vár, sőt, a gyenge Ft-nak köszönhetően szvsz kiugróan jó lehet. jelentés előtt, ha előbb nem is, veszek. 20500ig vártam vissza, nem jött le, lehet, hogy tegnap 20700on vissza kellett volna szállni.
???
EGIS topik
Rögtön fel is teszem a kérdést (talán költői), hogy vajon miért kizárólag ez a bluechip (forgalma teljesen leült, már talán nem is tekinthető annak) van m is mínuszban, miközben a tőzsde száguldozik. Hol vannak a vevők?