Amikor az embernek fogalma sincs, hogy mire játsszon, de érzi, hogy valamit venni akar! Aztán bambán nézi, hogy piac egészen más irányban mozdul, de még mindig bízik, habár fogalma sincs, hogy miben. Egy idő után eljön a pánik hangulat és meg akar szabadulni tőle minél gyorsabban..és persze akkor fordul minden ő pedig morog magában, hogy milyen balfácán volt!:-))
Ez van sajnos. Tényleg a szádon lettél kérve ?!?!?! ;)))))
Na viccot félretéve szerintem emiatt nem nagyon lehet senkit számon kérni. Így alakult, de rajtunk kívüli okok miatt.
A türelem tornaterem. :)))
Ónos esőt meg nem akarok. Korcsolyát nem a járdára találták ki. ;) Itt egyelőre csak a hó szállingózik. Remélem így is marad. Élet ? Vagyogat. Nem azt mondom, hogy nagy a sürgés forgás, mert az nincs. A "meghasadás" óta meg tudod mi a helyzet :P
Nem sok..
Lehetne bizony.. de türelmes vagyok még mindig:))))
(néha már nem )
Ónos eső nem volt, hanem VAN!!!!
A hó tetején !
Klasszzzzz..innen bentről:-)
Minden autó, meg kapu, meg minden csupa jégszobor..
Vonulj fedezékbe, mert még odaérhet:)))
Van nálatok élet mostanában?..be kellene kukkantanom, de ha csönd van, nem megyek:)
Szia ;)
Mi újság van ?! Ecos srv lehetne nagyobb hatással az árfolyamra, ugye ? Bízom benne, hogy lesz is.
Ahogy olvastam ott meg volt ónos eső ? Nehogy ide küldd. Elég itt a hó is. Sőt még az is sok(k). :)))
egis topik