Turelmes srac vagy Zolo. Eskuszom irigyellek a kitartasodert, remelem meg fogja erni. Amugy 60-on en is csipegettem ebbol a cuccbol, de azert nem ilyen mertekben. Amugy arra nem gondoltal, hogy turelemmel kivard a magyar foci felemelkedeset???
58-on állok, 60-on csipegettem az elmúlt napokba, emlékezzetek vissza, olvassátok vissza a 86-os megaoboán beálltam 20 majd 50 K -val és megkaptam ezt csak azért írom, hogy nem kamukázok, viszont amíg a danubiusomnak a felét valaki nem viszi el addig nem vagyok hajlandó venni 60 felet. Ne haragudjon rám ezért senki. Én szeretem az ECO-t viszont utálom a magyar focit, hogy menjenek a bús p***ba!
és nem azért mondom mert nagy pozim van, az externet miatt ér sokat ez a cég. Ha azt értékesítenék akkor én is azt mondanám, hogy azonnali kiszállás de erről szó sincs.
Az Externet ügyfélbázisa dinamikusan nő (ezt tudjuk), én azon sem lennék meglepve ha jövő év elején újabb tőkeemelésre szánná el magát a cég és újabb akviziciók követhetnék. A jelzés az lesz ha hirtelen megjelennek a bejelentések a tulajdonosi körrel kapcsolatban, akkor kell venni ezerrel.
Econet topik