A New York Brókernél kezdtem 12 éve....
Azután jött a IEB és nagyon korrektek volt.
Nem vagyok egy ugribugri,de ezen a
héten megtelt a szervezetem a CIB-Ebrokerrel.
Egy sapka sz@rt nem ér a rendszerük.
Azonnal térdre rogyik ha történik vmi érdemleges.
Nem mondom,h lehúzás a magánbefektetői díjcsomagom,de szívesen fizetek kicsit többet,de MŰKÖDJÖN!
Felőlem!
Mivel akarod bizonyítani hogy téged kár ért?
Már nagyon sokat gondolkodtam az erste webbrokeren de ahogy olvasom itt a hsz-eket az is lefagy állandóan!
Ismételten leállt a rendszer! Javaslom, hogy akit kár ért lassan fogjunk össze, és követeljünk együttesen kártérítést, mert ilyen nincsen amit az ebroker művel folyamatosan! Állandóan lebénul, mihelyst megnő a forgalom.
Most nézem, hogy mennyit leakasztott az IEB-CIB megbízási ktsg címen 2008-ban. Azért érdekes, hogy ekkora lóvét legomboltak tőlem, MELLETTE MEG NAGY ... A RENDSZER. A limites napokon (pl.: -15% OTP) nem 10000Ft-ot nuktam miattuk, mert nem akkor teljesült a megbízásom amikor. Azóta meg nincs tőkeáttétel, se short lehetőség. Ehez pofa kell! Egyébként már mentem át a lóvém másik szolgáltatóhoz, de várom, talán vmi ellenszolgáltatást kapunk a sok ... miatt.
Ahoy! Kösz mindenkinek a kiigazítást! Most megnéztem rendesen a tételes kimutatást és én is úgy látom, hogy a bekerülési - kikerülési ktsg, és az adóalap melett csak feltünteti az adó összegét. Valamint a végén korrektül leírja az adóalapot növelő és csökkentő tételeket!
Ez igazolás nem attól igazolás hogy nem bírálhatod felül?
Ha kapsz egy igazolást hogy számított adóalap xxxx Ft. Akkor a számított adóalaphoz ezt az összeget kell beírni.
Ha más összeget irsz be számított adóalaphoz akkor minek az igazolás?
Az Ebroker a reál árf. szolg díjat is levonja, ezért mivel azt nem lehet, hozzá kell adni (30000 Ft egy évre). Természetesen a havi 1000 Ft jóváírást meg le kell vonni (ha volt minden hónapban legalább ezer Ft broki díj). Ha minden hónapban volt akkor egyszerűb hozzá adni 18000 Ft-ot.
CIB-Ebroker