Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Én a szocializmusban óvodai tízórait kaptam, mire iskolába kerültem már vége lett (egy időre) annak a kísérletnek :D Sajnos sz*póágon vagyok az államkincstárral, bennragadt a hétvégén kiutalt lé.
A kiutalások még nem jöttek meg... :D Most néztem az nem is jó taktika, ha aznap teszem rá a pénzt a számlára, mikor a hitelt vonnák, mert ilyenkor már 1-1 forint késedelmi kamatot felszámolnak nekem, de ezt majd még megreklamálom, hátha nem így kéne amúgy működnie.
Nyilván eddig sem hittem a kormánynak (nem csak a mostaninak, egyiknek sem) de ezzel a diákhitellel tényleg elásták magukat. Mondom, letörölték a "bizonyítékot", innen hova tovább? Nincs hova.
Ez az egész diákhitel ezer sebbűl vérzik. Mi a faxnak ádnak kedvezményes hitelt bárkinek plána gazdag diákoknak. Svindli csalás a mi kifosztásunk. Akko ne csudálkozz ha az alapok csalásra épülnek akkor nem tartanak bé valamit. Inkább lásd be ,hugy semmi nem a tiéd max a lelked
Érdekes történet, szintén kormány oldalról és a diákhitelesek átverése. Idén több hónapon át kint volt a hír, miszerint a diákhitel 1 kamata 7,99%-ról akkor fog csökkenni, hogy ha idén év végére valamelyik hónapban elérjük az egy számjegyű inflációt. A honlapot 1 hónapja teljesen új branddel és design-el látták el. Furcsa módon levették és eltávolították a propaganda hírt nem kerehető vissza. Gondoltam biztos azért, mert bejelentik novemberben, hogy az októberi infláció eléri az egy számjegyű összeget (9,9%-t). Erre mit raknak ki 1-2 napja a honlapra, ismételten nyomják a háborút, propagandát és NEM csökkentik le a hitel kamatát januártól 4,99%-ra. Ergo átverték a diákhiteleseket. :) Részemről nem sokat jelent, de egyszerűen nincsenek szavak, hogy mennyire mesterséges minden.
De a rengeteg hülye még mindig nem akarja látni kik ezek és hogy Őket kutyába sem veszik. Ergo önmagukat se becsüli ez a bagázs. Ha valaki pedig nem böcsüli önmagát akko az szart épít maga körül és hiába vigasztalja magát azzal a fiam kapott babavárot meg csokot stb
A nyuggereket 2010 tűl átverik mert az inflációval emelkednek és nem a keresetekkel arányosan. A papíron az infla 1-5% volt 12 éven át kb a keresetek pedig 10-20% al emelkedtek évente. Ergo a nyugdíjasok fokozatosan lecsúsztak a társadalomban.
"A háztartási energia 18,1%-kal olcsóbb lett, ezen belül a vezetékes gázért 36,2, az elektromos energiáért 3,5%-kal kevesebbet, a tűzifáért 0,8, a palackos gázért 1,9%-kal többet kellett fizetni." igen, persze, hogyne :DDDDD
Nem tudom ki mit korszerűsített vagy egycsöves szakaszos vagy mi a túró. De azt tudom 24 éve ugyanazt füzeti a paraszt ezért ragaszkodik az ócska lakásokho. Ha most is arányaiban annyit füzetne akkor egy gazdagréti panel kb 15 millió lenne mert menekülne.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn