Az igaz, hogy nincs kinek adni de volt olyan időszak mikor ez sem zavarta őket és bebaxtak néhány száz K részvényt az eladóira(is). Alterában is csinálták a forgalom generálását oszt utána büszkén nyilatkozták, hogy milyen brutális forgalmak voltak a papírban :-)
Mi más lenne mint véletlen:-) Mondjuk kicsit furcsa azon egybeesés, hogy amint "hivatalosan" likvid lett a papír egyből kiszáradt a folyó:-) Legalább a látszatra adhatnának nah. Biztos vagyok benne, hogy Székely úrnak fogalma sincs róla mi történhetett :-)
Az is igaz,hogy nem is lenne kinek adni,olyan nagyszeruen moderaltak az utobbi idoben a papirt. Zseb nem marad nyitva vagy csukva mar nem is tudom mi volt a szlogen.
Mi a véleményed a könyvről mester? Tegnap óta teljesen megváltozott.... eddig folyamatosan több százezer vagy néha-néha akár milliós darbaszám is állt a vételi és eladási oldalon.
Egyébként ha "finoman" és virágnyelven arra próbáltál célozni, hogy magam is szoktam károgni akkor igazad van! :-) A különbség az, hogy én ideológiailag képzett vagyok és csak olyat kérek rajtuk számon amit jogosan lehet rajtuk számon kérni. Érted!? :-) Mai napra a forecast: néhányszor biztosan elküldöm őket a picsbe :-)
AutoWallis Nyrt.