Longos vagyok én is, még ha mást állítanak is! Az eséseket nem szeretem, de hozzá tartozik és ennyi idő után, már nem tojom össze magam miatta! Olvastam tegnap a topikokat, reakciókat, hát nem mondom, hogy mindenkinél otthon voltak! 😃 Ugyan az az ember, egyik topokban gyűjteni kell, a másikban eladni és visszavenni, majd ő veszi most is..! Szóval érdekes dolgok vannak...! A pingvinre ne hallgass te sem, a kutyát nem érdekli, h miért van ott! Pingvint, csak annak ajánlom, aki tudja, hogy melyik a soros! Elemzést nem írok, mert kiforgatják az erre szakosodott topiklakók! Még elemzés se kell persze, hogy ferdítsenek! Azért bírom, hogy kétségbeesésükben hogy vonyítanak...:))) Fajta jelleg....! 😃😃 Volt mikor rohantam és segítettem, nyugtattam őket ilyenkor, felvázoltam a lehetőségeket, de most élvezettel figyelem a szenvedésüket! Elnézést azoktól, akik viszont számítottak rám! Aki meg nem tudja, hogy egy globális válság, vagy csak a híre is, mindent borít, ta-t és fundát, az egy amatőr kezdő! Menjen inkább lottózni! Amúgy hol írtam ilyet, hogy 540 lesz holnap???😲😲😲 Ez is olyan akkos dolog...?? 😃 OTP-re az elemzőházak 21-22K-s célárat adtak ki, de már 2000 pontot esett! Most le kell lőni őket, vagy mi a teendő?? Azt mondom, hogy az figyelje az elemzéseket, főleg a technikait, aki tudja követni is! 90%-a, csak a pingvint" látja! Koati, már tegnap azon gúnyolódott, hogy közelében sem jártunk a 640-nek, ellenállásnak! Pedig a vak is látja, hogy előtte van a 612-s és közben jött az USA zakó! Ja.. és evvel, sokan egyetértettek! Na, ez elmond mindent a profizmusról! Ráadásul, nem is állítottam, hogy elmegy addig! :)) Hajrá fiúk! A tőzsdén a profitszerzéshez, nem a pénz/tőke a legfontosabb! Aki ezt érti, az már nyerhet..
Sajna igazad lesz USA zakó után holnap lesz ez 540 is Pedig itt és mindenhol longnak szorítok! Lelketlen shortosok! Sosem felejtem el mikor én barom pingvined miatt nem adtam el 450 felett az akko t h lesz 575 meg feljebb Sajna te sem tudod csak találgatsz
Ne foglalkozz az örökös elégedetlenkedőkkel. Az elemzéseid még úgy is érdekesek szoktak lenni hogy nem is TA alapon kereskedek, szóval csak így tovább!
Ha elindulsz hosszú útra autóval, akkor nem állsz meg sehol? Tankolni, enni, pisilni, stb....., Sőt ha van egy út akadály, akkor még kerülnöd is kell. Vagy te mindig egyenesen haladsz? A hisztis f@szságaitok miatt van a legnagyobb esés itt, az appnál! Állandóan kétségek között tartjátok a topik/ok olvasóit, rezegtetitek a hülyeségekkel a lécet és ilyenkor csodálkoztok, hogy élen jár a bizonytalanságban! Te érdemed főleg és locek se kutya benne...! Persze ezt jó páran ki is használják! Igazuk van....!!!! A remegő kezűek, mindig dobni fogják az elsők között, ameddig adjátok alá a lovat! Amikor felteszek egy chartot, vagy kommentet, egyből jön a nemtetszés, indok vagy cáfolat nélkül persze! Nemrég feltettem a chartot is, hogy 612-nél ellenállás van, nem csak az eddig csúcs miatt! Amikor elindult az emelkedés szóltam, hogy nem várok hír nélkül nagy megugrást. Az indikátorok szerint, elmehetett volna 640-ig, a köv. ellenállásig, de már a sok eladó, előtte megjelent és most rátett még a globális bizonytalanság! Szóval a ta működött megint a 612-nél! Ráadásul az első korr. szintet, meg is csinálta 560-nál! 👍 A második nyilván alatta van, de ezek jó vételi lehetőségek a szinteknél! A maival már lehetett keresni! Chartot nem teszek fel, ahol a lefele szintek is vannak, mert te vagy az első, aki nekiáll gúnyolódni rajt! A terv meg meg fönt van... Old meg és edd meg" amit főztél a barátoddal..! A terv felfelé van, de korrekciókkal, anélkül nincs emelkedés, de esés sem! Opus ugyan ez. Jeleztem, egy szinttel lejjebbre jött a kereskedés és csati aljához érünk...! Ki is utáltak" egyből! 🤣🤣 Üdv az értelmetlen felbeszélőknek! 👍 App, r:578 ENEFI -7%
Appeninn Holding Nyrt.