Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 11:57

AAA Auto Group N.V.  

Mit gondoltok, érdemes jegyezni AAA Auto részvényt, vagy várjuk meg a tőzsdei bevezetést, és hogy hogyan teljesít a BÉT-en?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 09. 13. 10:41
Előzmény: #28  Tycoon
Én adtam el náluk autót, és még aznap megkaptam érte azt, amit nagyjából minimum szerettem volna érte kapni, KÉSZPÉNZBEN, teljesen korrektek voltak. Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy valami átverés :) nem hittem, hogy ilyen létezik.

DE akkor sem jegyeznék/vennék egyelőre, megvárnám, hogy mit alkot a BÉT-en.
Tycoon 2007. 09. 02. 17:15
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
"Ez a készpénzben azonnal fizetnek duma...ja egy 1 milliót érő kocsiért 500K-t.
Add oda és örülj."

mennyivel jobb, ha neten/apróhirdetésben meghirdeted a kocsit, és kb így fog kinézni a jelentkezők felhozatala (napi akár 50 hívást is fogsz kapni):
-80% mezitlábas dealer, aki mindenféle trükkös megbízási szerződéssel, meg bizománnyal akarja elvinni a kocsit, és miközben Te fizetsz tovább biztosítást közelezőt, azt sem tudod, hogy merre jár a verdád, és a végén örülsz, ha 1 év múlva sikerül kiszállnod
-10% pénze sosemvolt érdeklődő, a nap végére szédülni fogsz a próbaköröktől
-7% olyan dealer, aki elvinné a kocsit KP-ért, azonnal, de ha egy bogár tetemet talál a fényezésen azért is le akar vonatni 10%-ot az árból
- 2% egyéb magánszemély átverés (csereautós ajánlat, meg bonyolult konstrukciók, add oda a kulcsot próbakörre, később fizet csak írjatok alá valami szerződést félét, etc)
-1% normális vevő, akit tényleg a kocsi érdekel, nem akar átverni, nem akar 50%-ra alkudni, etc. Persze ebből az 1%-ból kell kifogni azt, akit meg is veszi...

Hááát, mit ne mondjak, ezek után én nem tartom olyan rossz ajánlatnak azt, hogy kb 80%-on beveszik a kocsit, és még aznap pénzért jutsz. Bár tökéletesen igazad van, ha valaki ráér a fenti 1%-ra várni akkor csinálhat sokkal jobb üzletet is.

Az utóbbi időben sajnos volt időm megtapasztalni, hidd el az eladók többsége 1-2 hét dealer invázió után még 80% alatt is odaadja a kocsit bárkinek csak szabaduljon már a piócákól...
Törölt felhasználó 2007. 08. 31. 21:28
Előzmény: törölt hozzászólás
Tudtam:o))))))
kissherceg 2007. 08. 31. 19:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 08. 31. 19:12
Előzmény: törölt hozzászólás
majd biztos bemásolom NEKED!:o))
kissherceg 2007. 08. 31. 17:59
Törölt hozzászólás
kissherceg 2007. 08. 31. 17:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 16:19
Előzmény: #21  BudFox
Hogy mennyire szemét a parterekkel az engem nem annyira izgat. Hozza a profitot, és kész. Az ELMŰ sem egy szúzlány mégis imádom osztalékfizetéskor :)
BudFox
BudFox 2007. 08. 29. 13:25
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
A Totalcar magazinban egyébként az volt hogy
egy Seat Toledo -t akartak eladni.
becsült ára : 1950.000 lett volna.
Az AAA autónál 1.750.000 -et adtak volna érte- több órai alkudozás után.
végül elmentek, és másnap telefonon 1.8 milliót mondtak rá.

Szerintem ha valaki árulgatni akarja a kocsiját az árulgassa, az idő pénz,. A nagy adu az AAA kezében hogy azonnal fizet készpénzben.

Az meg hogy 80 % os áron veszi, ő hasznuk.

És nem egy cigány autókereskedővel kell nepperkedned, hanem ölrönyös emberek nézik meg, mennek próbakört a kocsikkal, ami azért elég bizalomgerjesztő.
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:49
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Régi brókerem mondta mindíg:
Elöbb-utóbb jó lesz!
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:48
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
ebben az országban?
hát pl. a közpénzlenyúlás meg az áremelés:-)
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:44
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
gazdi,
van bármi is, ami neked nem kamu-kategória ? :o)
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:43
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Ez igaz.:-)

Mondjuk amúgy itt nem is konkrétan a nevezett cégre gondoltam, hanem az ilyen "kp-ban azonnal fizetek!" kamura.
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:43
Hát ez a bolt ebben Guzmi! Kökemény business..
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:41
Ezért jó a cég.
Ezért termelnek nyereséget majd a részvényeseiknek,ember!
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:40
a piaci ár 70-80 % -át, jellemzően
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:37
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Ez a készpénzben azonnal fizetnek duma...ja egy 1 milliót érő kocsiért 500K-t.
Add oda és örülj.
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:31
Ha valaki talál valamilyen infot a jegyzési feltételekről, légyszi írja ide be, bár én már küldtem egy emailt az info@aaaauto.hu-ra, de eddig még semmi
balta
balta 2007. 08. 29. 12:23
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Merenyi: Az ORC-ot 115 euróért jegyezhették, de csak nagybüfik, a kisbüfiknek kuss volt a neve.
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:17
zserintem=szerintem :)
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:16
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Én csak annyit tudok amit személyesen tapasztaltam velük kapcsolatban mint beszállító.
Amit én láttam:
Prágai közponban ahol gépjármű telep is van egyben, este fél tízkor is ügyfelek mozognak az ügyfélváróban és szemmel láthatóan pörögnek az alkalmazottak.
Iszonyú mennyiségű autó van a telephelyeken.
Ha beáll valaki az udvarukra azonnal legalább két üzletkötő rárepül a kliensre. Amennyiben eladási vagy vételi szándékot fedeznek fel akkor abból 90% hogy üzlet lesz.
Hasonló a helyzet Pozsonyban is. Hétköznap kora délutáni órákban ügyfelek mozognak a szalonban. Bár ez kisebb mint a prágai!
Bukarestben is van egy telephelyük ahol hasonlóan a prágai telephelyhez nyomulnak ezerrel az üzletkötők.
Amennyiben az ügyfél eladja az autóját akkor készpénzben azonnal fizetnek. A mai világban ez nagy szó szerintem. Persze az más kérdés hogy lehetne általában többet is kihozni az eladónak az autóból, de ez már csak így van ha valakinek pénzre van szüksége.
Bulgária szerintem iszonyú nagy piac lesz nekik . Hamarosan ott is nyitnak. Úgy tudom hogy még ebben az évben lesz nekik telephelyük Sófiában.
Lengyelországról nem tudok nyilatkozni, ott nem volt velük tapaszatalatom. Csupán annyi hogy sok telephelyük van ott is.
Minden autót bevételkor átvizsgálnak, a műhelyeik jól felszereltek. A hatalmas választék és a folyamatos reklám miatt lassan az emberek tudatában az AAA Autó lesz a legelső gondolat ha használt autóról kezdenek el gondolkozni. Hasonlóan mint Praktiker vagy Baumax vagy Auchan vagy CORA. Csak autó témában nagy csak ez az egy van jelenleg. Ja meg a Welt autó. De azok annyira nem nyomulnak zserintem mint az AAA Autó.
Hát ennyi röviden!

BudFox
BudFox 2007. 08. 29. 12:14
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Guzmi :
gondolod ? de hát ilyen olcsó...

egyéb tapasztalataid ?
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:14
nem mindegy, hogy emnnyiért jegyzik és ahhoz képest mennyit bukik, pl. ha jegyzem 560-ért és nyit 800-on és lebukik 700 körül az még jó a jegyzéshez képest. vagy minidg a jegyzett áron kell a részvénynek kijönnie?
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:12
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
bevezetés után minden durván bebukik...
nem érdemes semmit sem venni.
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:08
az orc-t mennyiért lehetett jegyezni? köszi
BudFox
BudFox 2007. 08. 29. 12:07
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Na látjátok ez biztosan jó papír lesz, mert csak 570 ft lesz az ára. Nem mint az ORCO ami 30.000 - és mégcsak nem is hallott róla senki.
az AAA autót relklámozzák folyamatosan, ezért sok embernek már ott van a tudatában.

Bár az Totalcar magazin csinált róluk egy inkognító tesztet a közelmúltban, és azt hozták ki hogy elég zsivány banda, de azért ettől még jó lehet.

Azt csinálják hogy amikor beviszed az autódat eladni addig nam akarják visszaadni a forgalmidat, amíg el nem fogadod az ő általuk javasolt árat, ami persze 10 % -kal alacsonyabb mondjuk a te általad elfogadható árnál.

no mindegy, szerintem jó papír lesz.

hogyan lehet jegyezni ?
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:07
kezdő, zöldfülű vagyok a tőzsdén, de az AAA autó teljesítménye évekre visszamenőleg nagyon jó, emelkedő tendenciát mutat, nem tudom, hogy ez mennyit jelent.
Törölt felhasználó 2007. 08. 29. 12:02
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Pont most akartam neki egy topicot létrehozni! Én kivárom a kereskedést, nehogy az legyen mint az ORC-al, hogy az elején nem kevesett esett.

Topik gazda

nostradam
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek