Nevem: Merényi Krisztián, 1970. január 29-én születtem Karcagon.
3 verseskötetben, 52 különböző irodalmi fórumban jelennek és jelentek meg írásaim.
Tagja vagyok a JAK-nak, a Magyar Írószövetségnek és a Nagy Lajos Társaságnak.
Megjelenések: 189
Megjelent prózák: 119
Megjelent versek: 109
A 2000. januártól küldött verseimet közölte:
Népszabadság, Parnasszus (többször), Magyar Napló (többször), Helikon (többször), Bárka (többször), C.E.T (többször), Somogy, Életünk (többször), bp-i Jelenlét (többször), Tekintet (többször), Irodalom Visszavág, Palócföld (többször), Új Horizont, Pannon Tükör (többször), Szőrös Kő, Új Ember, Polisz (többször), Napút (többször), Poszt, Eső (többször), Új Dunatáj (többször), Várad, Kelet Felől, Ezredvég (többször), Várhely, Kapu, Jászkiskun Krónika, Napsziget, Karcag, Hévíz, Magyar Jövő.
A 2002. januárjától küldött prózáimat közölte:
Kalligram, Alföld (többször), Népszabadság (többször), Litera, Lyukasóra, Helikon (többször), Irodalmi Jelen (többször), Irodalmi Szemle, Somogy (többször), Életünk (többször),Új Horizont, Terasz, Szegedi Szépírás (többször), Prae, Árgus (többször), Spanyolnátha, Vár Ucca (többször), C.E.T (többször), Tekintet, (többször), Sziget, Napút (többször), Irodalom Visszavág, Palócföld (többször), Pannon Tükör (többször), Jel, Dunatükör (többször), Ezredvég (többször), Véletlen Balett, Zempléni Múzsa (többször), Várad (többször), Együtt (többször), Szőrös Kő (többször), Kistangó, Napsziget (többször), Muravidék (többször), Berek.
Hamarosan: Székelyföld, Hitel, Irodalmi Szemle…
Korábban részt vettem Dalos György, Hazai Attila és Háy János prózaszemináriumán.
Az alábbi országos irodalmi pályázatokon értem el helyezést:
2002. november 21. „Az Én Budapestem” c. Országos irodalmi pályázaton próza kategóriában: Fődíj.
2003. november. Sziget.hu irodalmi pályázatán próza kategóriában: Különdíj.
2004. 01. 03. Magyar Tolkien Társaság irodalmi pályázaton próza kategóriában: II. helyezés.
2004-08-02. Napkút kiadó Szóolimpia pályázatán próza kategóriában: III. helyezés.
2004-11-21 Várad folyóirat prózapályázatán II. helyezés.
Merenyi 1 novellái !
Komolyan mondom tehetséges horror-krimi-pszicho írót avatunk:
M E R E N Y I 1 személyében..
A gyerekszeretők klubját, vagy A parók címűt melegen ajánlom a figyelmetekbe!
Eddig 3 írását olvastam:
Exkluziv fórum!
Kizárólag a Phylaxia (Erősödő Phylaxia) topik olvasóinak...előfizetőknek drágább!