A magyar tőzsdén alapvetően iránykeresést látni, de azért akadnak
izgalmak, hiszen jelentős pluszban van a magyar tőzsde új sztárjának, az
Épduferrnek az árfolyama.
Hamar fordult a szélirány nálad. Realizáltál és kész, ez a te dolgod, rendben is van. Viszont ebben az eszmefuttatásban van bőven marhaság és erre nem hinném hogy szükség van...
Pont ezzel a gondolatmenettel ültem végig egy 2019-2022-es lecsorgást Opusban (az volt életem első spekulációja - közben ahelyett hogy értékesebb papírokba fektettem volna kimaradtam a nagyobb felkörből). Mindig volt egy apró felrántás, de a nap végére mindig olvadt egy kicsit a plusz-ból. A 10,4 forintos papíromat én köszönöm de most átadtam a bátrabbaknak - a spekuláció nem nekem való, ezt a mostanit is véletlenül fogtam ki. Sok sikert mindenkinek!
Nincsen itt semmi gáz. Látják hogy tele van pakolva az eladói oldal fent, alig várják szerintem hogy 2 forinttal lejjebb begyűjthessék, ezért a kivárás. Innen fel nehéz lesz, át kell hogy pörögjön.
forgalom eltunt.De tudjuk ez 1 pillanat alatt valtozhat.Itt nem fog maradni az arfolyam.Vagy lekuldik 21 ft-ra vagy felteszik 23 fole kicsivel.Minden nap nem lehet ugyanaz a sema.Most bizonytalansag van ez a legjobb.Napizok foshatnak rendesen.
Orulok hogy epduferr reszvenyes vagyok.En mar 10ft felett is orultem es majd egyszer 30ft felett is fogok.Hogy ez mikor jon el azt nem tudom.En raerek.Kozben azert meg veszek 1 jatszos pakkot is.Meg az is elofordulhat hogy te is orultel volna ha ennyiert vehettel volna.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995