Ezt pont te kérdezed, mint Toka tanácsadója?😫😫 Ezért vagytok buktában sok részvénnyel! Nézd meg mi a különbség a két részvény chartja között, bár tudom megnézted és mégsem megy a dolog, a kérdésedből egyből látszik! Ez nem riogatás, tényekkel válaszoltam a ti riogatások és a szokásos waterloozásotokra. Előre szóltam! Emlékszel?? Hamar elfelejtitek...🙋♂️👍😫 Ennél a részvénynél nem lehet szépítgetni. Nyomhatjátok továbbra is, mint egy fizetett felbeszélő, de a tények azok tények!
Ezt tükrözi a technikai része is. .. csorgás és már senki nem veszi, aki ránéz a chartra! Közel egy éve már itt aszalódik a 240-szint környékén és három veszélyes beszakadási probléma, veszély volt már! Kétszer megnéztük a 222-t, harmadszorra 223-t. Mindig gyorsan felrángatta valaki, de megint veszélyesen kanyarodik lefelé már (232-234)! Közben az indikátorok is kisimultak, "felmelegedtek", úgyhogy van bőven hely lefelé még! A jelenlegi 50 körüli rsi-nél, már elérhető a 200-s árfolyam szint is! Csoda, hogy senki nem veszi már? hmm
Miért bla bla?...olvasni mindenki tud.Mondtam, tessék figyelni a Vagyonvisszaszerzesi Hivatalra.....tudja!-az ellopott vagyont vissza kell adni majd....ez sajnos igy fog menni....de tán megeredt a kis nyelvecske a tegnapi nap fuggvényében.....senki nem szeret más helyett üldögélni.
Akinek fel kéne beszélni, annak eszközei is lennének arra, hogy végre forduljon a szélirány és visszavágja a kuka tetejét... Erőtlen kísérletek és továbbra is elégtelen próbálkozások...
Pár napja volt rádióinterjú a cégvezetővel. Egy hete adtak ki a vezetői jelentést. Két hónapja adták ki a stratégiát. Aki ennyiből nem tudja eldönteni hogy érdemes-e ide befektetni, annak nem érdemes ide befektetni.
A BÉT oldalán az AKKO pénzügyi adatai még nem frissültek az utolsó féléves jelentés adataival. Ezt kinek kellene frissítenie? Jöhetne már valami megerősítés a cég részéről, hogy érdemes ide fektetni, remélem most már irányba állnak.
Tudomásom szerint Hatvan-Miskolc között is megújul az egész vonal az összes állomással. Annyit hallottam, hogy a legnagyobb vasútállomás a Füzesabonyi biztos meg fog, új parkolókkal együtt.
Akko fórum