Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 11. 05. 12:24

Közbiztonság  

Ez a topik nyílván nem ide való, de úgy felidegesítettek pár napja, hogy tanulságképpen leírom mindenkinek. A sztori a következő:

Épülőfélben lévő ház, vidéken. A tető már készen, közmű bent... nyílászárók nincsenek, viszont jó alaposan lezárt telek, egyik oldalon téglakerítés, másikon drót... lényeg ami a lényeg: egy éjszaka alatt lebontották az ereszt (alu). Mindenhonnan... szószerint körbefejtették a háztetőt! Felhívjuk a rendőröket(?):

Reakció: sajnos nem tehetünk semmit, már úgysem találnánk meg őket. Egyébként ha esetleg maradt valami a tetőn, azt szedjék le maguk, mert ha már megkezdték visszamennek érte...

válasz: esetleg ha kijönnének...

R: felesleges. Nem találnánk semmit.

válasz: és ha feljelentést teszünk?

R: nem találnánk semmit, és az eljárás megszűnne 30 nap után, mert nincs meg a tettes - és ez egyébként egy csomó papírmunka...

Hát ennyi? Kb fél éve a csöveket lopták ki a falból (réz)... persze akkor sem történt semmi. Egy ismerősünknél, ugyan ebben a városban: beteszik a nyílászárókat. Reggel mennek ki a házhoz: tokostul kiszedték az ablakokat és az ajtókat. - egyetlen éjszaka alatt(!!!).

Ha már ezt meg lehet tenni ebben az országban, akkor hol van itt a közbiztonság??? Lehet a fővárosban javul a helyzet... de vidéken lassan utcára se lehet menni sötétedés után...:\
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 20:20
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Szvsz a rendőröknek jobb fizikuma kellene legyen. A nagybátyám tök dagi, és ezredes, bár katona, de akkor is.

Kevés a rendőr. Ha mondjuk összeverekszik 15 ember, akkor egy-két redőr kevés, hogy leállítsa őket (itthon). Ismerősöm ausztriában dolgozik. Mesélte, hogy ott egy ugyanilyen kaliberű dolognál egy rendőr vígan rendet vághat, mert ha csak meglegyintik véletlenül, már szét verheti a fejüket a gumibottal, vagy simán belelőhet az illetőbe - és ugye nem őt veszik elő. Szóval ha megjelenik egy rendőr, akkor ott kuss van és fegyelem. Szóval ha már kevesen vannak, akkor legalább nyugodtan élhessenek azzal a "jogokkal", hogy megvédjenek bennünket, meg magukat!
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 20:05
Előzmény: #69  matgab
1etértek!

Tokos,

a sztori rengeteg részlete totál hiteltelen, biztos hogy sok minden színezve lett
azt, hogy az alap igaz-e, az engem akkor se érdekelne, ha nem színeztek volna bele minden hülyeséget... abban úgyis mindenki 1etért, hogy akár meg is történhetett volna, akár szó szerint a leírtak alapján is
matgab 2005. 11. 10. 18:11
Előzmény: #68  bpmcwap
Persze hogy van,de nem azokkal a romákkal van gond soha, akik dolgoznak és békén élnek velünk. Ők az abszolút becsülendőek, mert olyan a környezetük, ahol könnyen korpa közé keverednének és ők mégis megmaradnak tisztességes embernek!
Abban dymoval egyetértek, hogy a pszichológiai vizsga egy nagy kalap kaki és mint említettem saját (fehér) rasszom többségével szemben ugyanúgy lenéző vagyok, mint a cigók nagy részével.
Ez van sajnos, a tudósok és kultúrlények országa helyett a Győzikenézők országává lettünk, ami egy nagyon is tudatos és kemény munka eredménye lett...
bpmcwap
bpmcwap 2005. 11. 10. 11:53
Előzmény: #67  bpmcwap
És kiváncsi lennék a véleményére!!!
De van egy olyan érzésem hogy az ilyen aluljáros patkányok ugyan ugy nem nézik a bőrszint és saját társába is belekötnek... Ez a rasszizmus egy nagy kalap xar!!!!Nem rasszizmusról van szó!!! (na jó valoszinuleg nem mindenki ugy gondolja mint én) Arról van szó hogy ha anyagi biztonságot , jogbiztonságot nem nyujtanak nekunk a kedves politikusaink, mert az neik sem lenne jó, akkor legalább a közbiztonságra tőrekedjenek!!!!!
bpmcwap
bpmcwap 2005. 11. 10. 11:49
A forum tagjai közt is van romasrác-ha jól tudom-, és senkinek semmi baja nincs vele!!!Ellett fogadva, be lett véve a társaságba és kedveljuk!!!Társaságunk része, szal mielőtt valaki valamilyen messzemenő konzekvenciát vonna le a portfolio.hu forum usereiről, ezt gyorsan leirtam!
bpmcwap
bpmcwap 2005. 11. 10. 11:45
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
2 kérdés a többit a fantáziákra bizom....:)))
gyurcsányé még az uttörö tábor???
Tud valaki olcso roburt vagy ifát????
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 11:42
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
igazad van akkor a bolgár gyurka költözzön közéjük a rózadombról vagy mittudom én honnan és nyalja a seggüket.
a kurv@ nagy jólétből hintik a f@szságaikat a plebsznek és magukba jót vihognak mint szeretett bal és jobbburzsuj kormány-ellenzék.
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 11:37
Előzmény: #61  bpmcwap
bpmcwap,
ez most jutott eszembe. pár hónapja történt, hogy egyik délután söröztünk a "törzskocsmánkban", és a társaság egyik tagja elhozta a barátját, akit gyakorlatilag más nem ismert közülünk. az illető szépen benyomott, és elkezdett kötekedni... velünk. tahát a saját asztaltársaságába kötött bele. az indok a szokásos volt, valami olyasmi, hogy valaki "furán nézett rá". nem vagyunk kocsmai verekedésben edződött legények, így nem nagyon tudtuk kezelni a dolgot, figyelemb véve azt a tényt is, hogy a fickó kb másfélszer akkora volt, mint bármelyikünk. próbáltuk intelligensen kezelni a dolgot, lenyugtati, stb. mondanom sem kell, hogy nem lehetett. addig fajult a dolog, hogy ki kellett hívni a rendőröket.
.
hogy ez hogy jön ide? a fickó tudomásom szerint biztonságiőrként dolgozik. több mint valószínű, hogy van engedélye minimum gázfegyver viselésére. na ennyit a pszichológiai alkalmassági vizsgálatról.
.
szóval én tőlük IS tartok, és kész. szerintem joggal
.
azt azért sajnálom, hogy a nyugatis fickónál nem éles fegyver volt, hamár...
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 11:34
Eszembe jut egy régi kollégám, aki meggyőződéses szoci szavazó volt, de mikor a cigik szóba kerültek, csak annyit szokott mondani, hogy ha valaki nagyon szereti őket, költözzön közéjük...

Egyszerm, bár ezt lehet, hogy már leírtam, valamelyik betelefonálós műsorban (tán éppen Bolgár Casanova Gyuriéba) az volt a téma, hogy ki védi meg azt a szegény kisebbséget a gonosz többségtől. És adták be a népet, hogy igen, milyen rossz nekik, stb.
Aztán egyszer véletlenül bekevertek egy komát, aki meg azt a kérdést tette fel, hogy ez nagyon szép, de ki fogja megvédeni a többséget a kisebbségtől???
Persze a műsorvezető köpni-nyelni nem bírt, aztán 5 másodperc fuldoklás után megszólalt, hogy mit képzel, hiszen ezek áldott jó emberek, a légynek sem ártanának.
A koma aztán részletes leírást adott, hogy, mire gondol, de ezt nem részletezem, a helyzetet ismerjük.
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 11:18
Előzmény: #61  bpmcwap
valahogy így...vidéken jó néhány helyen azért érdekes a cigányoknak nincs ekkora pofájuk. ez pesti ungarische unikum.
én sem szeretnék politizálni, de bármelyik kormány is volt hatalmon ezeknek mindig laufjuk volt mint szegény kisebbség...
orbánék nyalják a farka flórián gyurcsányék a kolompár orbán seggét...
sötét-sötét.
érdekes ha ebben a nagy szabadságban nekünk győzike valóságshow kell, állítólagos baromi nézettséggel...ez meg az itteni kultúrát minősíti.
valaki szóba hozta a rezervátumot....nem egy elvetendő ötlet az alföldi tanyavilág épp jó lenne....és senki nem sírna a városok szélén lévő gettók melletti állapotok miatt.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 11. 10. 10:58
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Megnyugtatásodra mondom hogy fegyverviselési engedélyt nem kaphat akárki!pszichiologia és egyéb teszteken kell átmenni ahoz hogy valaki fegyverttartásit kapjon,azonkivül kétlem hogy ő mint polgárőr keménykedésből tartott volna magánál a fegyver, inkább tisztában van a budapesti éjszaka valóságával.
Azért én saját gondolatként annyit hozzátennék hogyha az a 15"ember" nem cigány lett volna hanem fehár ember akkor is ugyan az lenne a véleményem, csak valahogy azok a bizonyos emberek általában mindig cigányok.... Ezen felül kimerem jelenteni ha nem cigányok lettek volna akkor az eljárás ügymenete sem igy zajlott volna, csak hát fél a rendőr, fél a kormány, fél itt mindenki a cigányoktól, hisz részben a félelem is szüli szvsz a raszizmust is-legalábbis hazánkban.Akkor most milyen kissebségről beszélgetünk???Tényleg meg kéne már oldani ezt a magyarkérdést... Amugy a cigányokkal semmi bajom, csak az ilyen "embereket" nem birom... Falun ez azért legalább máshogy megy... van ahonnan szó szerint kiverik a cigányokat a faluból, de hát ez itt budapest... pár netes topik meg blog, aztán a rasszizmus elitélése és kész.Ennyi.Szerencsétlen gyerek meg álitom pár honap mulva ugy lesz vele hogy inkább ott hallt volna meg az aluljáróban mert elitélik, a rácsok mögött meg a kerek hátsója lesz a kedvenc desszert a vacsi után.... pláne ha még valami 2ajtós barnával teszik egy cellába... azt meg sem kérdem hol itt az igazság, de a pösti is rájöhetne mááá hogy egy kicsit összébb kéne tartani, mert abbol a dunaparti kastéjszerü izéből sem tesznek érte semmit meg azok az egyenruhás kirakati babák is lexarják... Tood lehet szidni a taxisokat,én is szidom őket de azokban volt annyi összetartás anno hogy odaálltak egy emberként a hidakra, még ha ma pofátlanul is közlekednek az utakon-talán pont ezért-,de van bennuk valami csapat szellem...A fővárosiak 80%a olyan sehova nem tartozo, güriző, könyökölö, máson inkább átgázolo tipus... Mit tesznek a fővárosiak a fővárosukért????Semmit!Akkor mit várnak?É pláne kitől????Mi a garancia hogy ez ne ismétlődjön meg akár ugyan ott 3hét mulva???Semmi!!!!Pár napig talán lefognak nézegetni időnként a rendőrök,behuzott farokkal, lesütött szemmel, ami valjuk be nem egy garancialevél,pár nap mulva meg még ez sem lesz... ez van!
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 10:39
Előzmény: #59  bpmcwap
bpmcwap!
valamit félreértettél. említettem, hogy legtávolabb álljon tőlem, hogy a retkeket védjem, sőt! sajnos volt már elég afférom velük, ráadásul eredetileg borsodi vagyok, szóval nekem aztán nem kell bemutatni ezeket.
csak arra akartam utalni, hogy egyáltalán nem nő a biztonságérzetem az ilyen "keménycsávóktól" mint ez a pisztolyos fickó. én legalább annyira tartok tőlük is, mint a barnáktól.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 11. 10. 10:23
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
nézd dymo!Ezt a közbiztonságot az MSZP kampányolta... Persze nem akarok ebbe is politikát huzni, de mivel a "rend őrei"-nem véletlenül zárójeles!- nem tudnak, sőt félnek bennünket tisztességes állampolgárokat megvédeni ezért kénytelenek vagyunk mi magunk megtenni.ennyi!Észerevételeim alapján amugy eléggé megnőtt a fegyverviselésre jogosultak száma az elmult időben-az ismeretségi körömet figyelembevéve.És hogy őszinte legyek igazat adok nekik....Embere!Te láttál már rendőr magyarországon???Én eddig csak egyenruhás bunozovel meg tutyimutyi kirakati babával találkoztam!Elég csunyábban nézni bármelyik rendőrre, ha nem huzza el a csikot akkor be kell nyujjá a tárcádba azt ennyi.... Nálunk nincsennek rendőrők!Ki garantálja a közbiztonságot neked???Én azt kiivánom ne járjon igy senki ahogy ez a srác,de a cigány bandát sem fogom sajnálni, pár hét mulva,mert ha ezt annyiba hagyná a polgárőrség akkor az a csapat is eláshatja magát amelyik állitolag eskubol védi a rendet, nem ugy mint a rendőrök akiknek nem jutott még egy cipőbolti állás sem mint elbándinak... xar ugy, de isten hozott pesten ahol nincs egy rohadt batmen!!!
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 10:22
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
Úgy látom, AKS nem túl jó érzékkel nyilvánította hiteltelenné a sztorit.
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 10:16
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
Én se. És nem szoliban barnultak mellett volt már dolgom részeg polgárőrrel is. Nehéz eldönteni melyik helyzet a szarabb...
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 10:10
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
legtávolabb álljon tőlem, hogy a retkeket védjem, de azért azzal a fickóval se szívesen találkoznék éjszaka, aki gázpisztojjal megy sörözni :(
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 10:06
Előzmény: #54  zolee
igen, több sebből vérzik minden. de leginkább az érdekelne, ha semmi különös dolog nem volt e körül a csetepaté körül akkor miért tegnap került fel pl az indexre, a rendőrség miért ad ki mentegetőző közleményeket?

és teljesen mindegy mikor és hol történik valóban hol a rendőrség? a város legforgalmasabb része és egy metro biztonsági őr sincs sehol? sok a kérdőjel itt és még a végén az lesz megbüntetve, aki csak olvasta a híreket. az ombudsman meg sok mindenki pedig bekaphatja, mert csak a SAAB 9-5-ösükkel rohangásznak nem tesznek semmit jól élnek az adónkból ...és sajnos nem ők az egyetlenek.

zolee 2005. 11. 10. 09:57
Előzmény: #52  prfecó
lövöldözés késelés ide-oda, szummaszummárum hol van ezidőtájt szeretett rendőrségünk? napközben a metrólejáró előtt mindig lehet "posztoló rendőröket. és este? 30m-rel arréb simán fejbeverhetnek egy vascsővel? vagy ha már "Az aluljárói csoport tagjai egyébként jórészt ismertek előttük" (link akkor miért nem intézkednek?
mi lenne ha párizshoz hasonlóna égne a nyócker? míg politikusaink vitatkoznak és az adatvédelmi biztos, közt. elnök vizsgálódik leégne az egész.
na ja. de végülis ez egy gazdasági oldal :-)
nekem már az is "elégtétel" lenne ha aTB befizetések alapján kapnánk eü szolgáltatást. ez asszem etnikai hovatartozástól független. más kérdés persze hogy a minimálcsomagba kerülők nagy része vajon kolompár lenne? vagy vastag géza vállalkozó alkalmazottja minimálbérre bejelentve?
máris páron elgondolhoznának hogy adót is kéne fizetni nemcsak elcsalni hisz ha nem fizetek TB-t és megkéselnek a nyugatinál a kórházi számlákra rámenni a gatyám is.(lesarkítva)
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 09:48
Előzmény: #24  matgab
Itt az index cikk a matgab sztoriról.
link
prfecó 2005. 11. 10. 09:39
Azért Franciaoirszágban is van pár ezer gépkocsi felgyujtva. Pozsonyban már nyolcadik fiatalt késelték meg (nem romák őket már kiszoritották, hanem helyi SS figurák). Pesten azért egy fegyverrel elintézéhetőek a" nagy száju "roma bandák ismerőseim szerint. Persze az igaz Ők már tettek rendet már a Hős utcai barna börüek között, némi BMW lopás affér miatt.
Törölt felhasználó 2005. 11. 10. 08:34
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy ismered. Szegeden van.
Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 21:36
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
Ezeken nem szabad megborulni! Meg ha látják, hogy félsz, akkor annál jobban rádmásznak ám! Vigyázz magadra, és fel a fejjel! És ha visszadumálsz megszeppennek... persze lehetőleg úgy dumálj vissza... hogy ne csak te+ők és a kietlen pesti préri legyetek a közelben...:)
Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 21:25
Délutáni csúcsforgalom, Nyugatinál felszállok a 6-os villamosra. Találok egy helyet, leülök. Elindul a villamos, egyszerre csak 3 megtermett susis másság áll mellém, rám... próbálok kicsit elúzódni ill. összehúzni magam. Erre : né má, nem tetszik neki a cigány szag, nyanya add át a helyed...stb. Senki nem mer szólni a közelben. A következő megállónál sírva leszállok a villamosról egy másikat megvárva. Másnap bejelentettem a Wallenberg Bizottságnál, van ilyen fehéreknél is , volt a válasz..
Knight Tyris 2005. 11. 09. 19:14
Előzmény: #47  matgab
Hát elég furcsa, hogy kifogyott a golyó, egy Parabellumba simán belemegy 15db. Meg a lövöldözésig viszonylag megfelelően viselkedett, hátrált, megpróbálta elkerülni, hogy bekerítsék, akkor hirtelen amikor tüzelni kezdett hova szórta el azt a sok golyót? Ha tömegesen rohannak felé, még ha mellé lő is eltalál valaki.
Nem volt nála tartalék tár? Pár másodperc alatt simán újratölthetett volna.
Mért dobta el a pisztolyát? Kemény fém, jó nagyot lehet vele ütni is.
Másrészről a többi 10-12 vel nem hiszem, hogy olyan könnyen elbántak volna a haverjai. A bosszú miatt biztos félholtra verték volna. A sajtó meg mindig lecsap az ilyenre.
Persze sokan elképzelhetőnek tartják, talán egy kicsit erre is épít, meg valamennyi valóságalapja is lehet, csak nem ennyire színes.

Viszont a kellemetlen az, hogy tényleg nem használhatja az ember a pisztolyát, ha pl. késsel támadnak rá, mert nem egyenlő az erőviszony. És ha valaki az életét félt és mégis lő akkor meg a védekezőt bűntetik meg emiatt, na ez tényleg röhely.
matgab 2005. 11. 09. 17:46
Előzmény: #46  bpmcwap
Az a szomorú akár igaz akár nem, hogy mindegyikünk bőven el tudja képzelni, hogy megtörténik...
Én annyira rasszista vagyok, hogy még saját rasszomat is lenézem, mert az emberek nagy része valljuk be főleg itt Mo.-n sutyerák, primitív, csaló és tolvaj, agresszív...

Tegyük hozzá gyorsan,hogy bármelyik rasszon belül persze mindig vannak kivételek, ez hangsúlyozandó, meg az is, hogy sajnos nem a kivételek jellemzőek a tömegekre...!

bpmcwap
bpmcwap 2005. 11. 09. 16:46
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Kedves TTT!Elkezdtem leirni, de azem mégsem... majd gyere el a konferenciára, mesélek neked néhány saját tapit!Igaz történetet az utakon tapasztaltakról... Igaz nyomom is a macikat rendesen... Évi 40-50et...
Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 16:13
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
ez még nehezebben hihető, mint a pisztolyos sztori. bár jó lenne, ha így lenne, de ez már-már Ludas Matyi magasságok lennének kis hazánkban..és mint tudjuk ő is csak a mesében létezett...
Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 15:56
melyik utca melyik része az? :-)
Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 15:06
Az előző lakásunk egy viszonylag "fertőzött" területen volt. Az utca szűk volt, ha lehúzódtak, elfért egymás mellett két autó, különben nem.
Nem lehetett nem észrevenni, hogy az etnikum nem ismeri az út szélét. Minden esetben hajszál pontosan az út közepén álltak meg, úgy, hogy nehogy véletlenül bármelyik oldalról is ki lehessen kerülni őket.
Én béketrűrő vagyok, általában hosszabb rövidebb idő után észrevették magukat, és ment mindenki a dolgára, csak egyszer dudáltam rá az egyikre, az Istenért nem akart arrébb menni. Utána arrébment - szerencsére egyedül volt.
Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 14:54
Budapest egyik szűk, egyirányú sikátor-utcája. Jobboldalt autók parkolnak, baloldalt megállni tilos táblák nagy mennyiségben. Érthető is, hogy nem lehet megállni baloldalt, hiszen így is alig két méter széles az úttest, a járda is van vagy ötven centi, garázsbehajtók mindenhol, szóval nem kell magyarázni. Fekete színű fekete ablakú BMW felbukkan, majd megáll baloldalt, járdán marad 25 centi, az úton max.
egy Trabant fér el normálisan. Kiszáll a kocsiból négy izmoskövér tar baromállat, biztos ismered a fajtáját. Kocsik centizgetve araszolnak el a szabadon hagyott szűk helyen. Egyszer csak érkezik egy szebb napokat látott, terepgumis, rozsdás, ponyvás Ifa, persze vagy fél méter kéne még, hogy elférjen. Dudál egy rövidet, majd vár. Nem történik semmi. Dudál hosszabbat, vár, semmi. Dudál több hosszút, semmit. Közben már két kocsi áll mögötte dudálnak azok is. Kisvártatva szirénázva érkezik egy mentő, persze az is bejött a csőbe, meg kell állnia. A mentő után még három autó, visszafordulni se tud, meg hát amúgy is egyirányú. A mentő sorfőrje előresiet, szólna az Ifáshoz, de látja, hogy a helyzet reménytelen. Indulna vissza a mentőhöz, de ekkor kihajol az ablakon az Ifa sofőrje, és így szól a mentőshöz: Várjon kolléga, mindjárt megoldjuk ezt a kis kellemetlenséget. Majd sebességbe rakja a járgányt, és nekiküldi a húszmillás, EU rendszámos
(új) BMW-nek. Mivel a BMW elfordul, ezért kicsit még kapcsolgat hátramenetbe-előremenetbe, és jól eldolgozza a BMW-t a házfallal, az keskenyebb lesz vagy fél méterrel, és ripityára törik, a jelenlévő néhány járókelők egynémelyike szörnyülködve nézi a jelenetet, de a töbségük drukkol az Ifásnak, sőt elhangzik egy-két, "még egy kicsit a hátulját", "még nyomd egy kicsit jobbra" és hasonló bekiábálás is. Egy nénike, akinek a kocsi és a fal közötti 25 centis helyen vezett volna át az útja arcán kaján mosollyal lelkesen drukkol és csápol, örül magának. Félperces gyúrás után szabad az út, indulna is, de ekkor a zajra kirohan az épületből a négy baromállat - érdekes a dudálást, meg a szirénát nem hallották, biztos szelektív hallásuk van, mint ahogy az anyukák is csak a saját gyerekük sírására ébrednek fel, a többiekére nem. Szóval feltépi az egyik baromállat az Ifa ajtaját, mire két nálánál testesebb gumicsizmás tahóval néz vele szembe. Hohó, ehhez kevés leszek egyedül, kellenek a többiek is, így míg a többiek érkezéséig elordít egy "ezért kigolyózlakk te geci köcsög!"-öt.
Azonban a másik három nem jön segítségére csak meredten néz hátrafelé.
Ugyanis időközben a teherautó oldalsó ponyvája mintegy magától felajtódott, és onnan kb. tíz a sofőrhöz és utasához hasonló testes és kocsmai verekedésekben jártas, ólmosbottal, csövekkel, bicskával felszerelkezett tahó lép ki, ráadásul van köztük néhány etnikumi is, csuszapengével, zsilettpengés gyűrűvel, miegymás. Az egyikük ügyesen egy mozdulattal lekapja az Ifa rendszámát. A négy kopasz baromállat dühödten nézi tehetetlenül, amint az egyik munkás visszamászik a platóra, majd leugrik egy kb. húszkilós faltörő kalapáccsal, és kicsi kezelésbe veszi a műszerfalat, meg a még épen marad részeket.
Végezetül mindenki visszaszáll a teherautóra, majd az Ifa-sofőr
kiszól: "Menny' annyádba, hülye fasz, a sóhivatalba tegyél panaszt, kopasz!". A járókelők egyöntetűen ujjonganak, a teherautó elhajtása után azonban gyorsan elszélednek. A mentő is mehet az útjára. A BMW-t tíz perccel később egy autómentő viszi el, rendőr érdekes módon nem érkezik egyáltalán.
Talán a kábszer miatt a kesztyűtartóban, vagy "szürke" az autó? A pletyka szerint egy hétig nem állt meg senki abban az utcában bal oldalt, de azóta egy sötétített üveges merci játssza ugyanezt a játékot, három kopasz állattal. Várjuk az Ifát. Ha valaki ismeri az említett Ifás csapatot, szóljon nekik!

Törölt felhasználó 2005. 11. 09. 14:54
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Beszarok Wedge ez komoly ??? En Berlinben olyan lazan jarkalgattam ejjelente, tele volt a zsebem keszpenzzel , s meg se fordult a fejemben , hogy megtamadhatnak.Bar ennek biztos az az oka, hogy arrafele a kartyakkal jarkalnak az emberek, es kulonosebben csak elvezetbol tamadhatnak meg, vagy valami keleti bemeno nem ismerven a dorgest , probalkozik. De azert az Andrassy eset az durva.

Topik gazda

csokasy
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek