En felteszem a kezemet es igazat adok mindenkinek. Biztos igy van. Amugy a celom az hogy fixen eerni havi 10%ot. Ez szerintem annyira nem lehetlen ez napi fel %. Nos ahogy Janos is mondta havona max 1x 2x adodik tenyleg jo lehetoseg. Az akkor nekem eleg is. Beleulok egy honapra a poziba es kivarom a 10%ot, ami egy igazan jo lehetosegnel nem lehetetlen.
SEGITSEG!!!! Technikai elemzek!
Szoval. Ugy harom negy napja, -most hogy kozeleg a nagy visszateres idopontja - ugy dontottem hogy belevagok a technikai elemzes rejtelmeibe, es elkezdem tanulmanyozni. Megtanulni kepteenseg, mert ez olya mint az ulti ugyebar, egy eleten at tanulhatod, de sosem mondthatod hogy tudod, max szereted jatszani. Azert szeretnek ugy chart elemezni mint ultizni, az mar eleg lenne, hogy ne csak bukjak esz nelkul, hanem nemi kis alapot is adjak vasarlasaimnak, esetleg shortjaimnak.
Ket kerdesem lenne igy elsoket:
1.
Draga jo Matteo baratom a tozsdecapakon mar ajanlott egy oldalt, ami zsenialisan jo, es konnyen ertheto, de sajnos fibo bacsirol megfeledkeztek, illetve csak emlitik, hasznalatat ne irja le pontosan.
Azt meg ertem hogy szinteket, ellenallasokat, tamazokat ad meg, es hogy az adott idoszak maximuma a 100%, es a min a 0. Kiprobaltam nehany fuggvenyre es nem annyira jott be. Kisse mindig elcsuszott a szemmel is jol lathato szintekhez kepest. Na akkor ez most mit jelent. Leirna nekem valaki, hogy egeszen pontosan hogyan hasznaljuk, es olvassuk a fibo szinteket? Es hogy milyen intervallumokat adjunk meg?
2.
Mely indikatorokat erdemes hasznalni egyszerre. Elegendo e mondjuk egy MACD, TRIX, Sztoh., RSI?
Gondolom nem kell mind a hetven valamennyit mind, bar akkor meg minek vannak. En ugy veszem eszre hogy egy csomo indikator ugyanazt meri es jelzi, raadasul meg hasonlo keppen is. Akkor most melyiket kell?
Hat elso korben erre keresek valaszt, remelem meg az unnepek alat megkapom.
Elore is koszonom mindenkinek!
Udv.