Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Központi Nyomozó Főügyészségen tett feljelentése után nyomozás kezdődött az Álomsziget projekthez kötődő üzletrész-értékesítés miatt. A kormánybiztos szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök büntetőjogi felelősségét is vizsgálni kell.
uvegtigris gratulálok, a legértelmesebb hozzászolást olvastam tőled. a többiek hozzászolása csak pártpolitikai propaganda szöveg, ki-ki a maga oldalárol.
Nem relativizálom. De ami ellene folyik, az erősen koncepciós ízű.
Lennének fontosabb dolgok is, mint izzadságszagú bizonyítékok előrángatása az esetleges leültetése érdekében.
Piti az a párt, amelyik ilyenre használja abszolút hatalmát.
mennyibe került eddig, és mennyibe kerül ezután is ez a ,,mindenáron , görcsös keresgélés gyurcsány büntethetőségét illetően,,. mikor kerekedik felül a jozan ész. nincs elég feladat! ilyen sok pénzt kell áldozni egy donkihote harcra, csontvázakra, stb... tessék az emberek jövőjével foglalkozni.
Törölt felhasználó2010. 12. 04. 17:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez így ebben a formában nagyon érdekes:)Mi kutyánk kölyke az egész brigád.Ezt a kis szösszenetet terjeszteni kellene.
Hihetetlen,hogy még gazdasági oldal fórumán is ennyi, csak érzelmi alapon gondolkodók vannak. És aszerint látják még a múlt történéseit is (hát még a jövöt), hogy melyik oldalnak hisznek és "természetesen" a másik oldal meg maga a gonosz. Mint egy sötét középkor, csak internet hozzáféréssel.
Igyekszem.
Bár az ismert vicc szerint, amikor az öreg székelyt a barátja hókon nyomta egy baltával, megkérdezte:
Ez most komoly?
Mire a barát: Hát persze.
Na azért- felelte a székely,- mert viccnek nagyon durva lenne.
Bennfentes hírek szerint előkészületben van egy törvény MajdaBudaielszámoltat Gyula által fémjelezve, mely szerint az elmúlt 20 év minden elbaszott magyar sikertelenségért a Gyurcsány a felelős.
Bár azt is hallottam, hogy egyes fideszközeli, de agyban távoli körök szeretnék ezt az Alkotmányban is megörökíteni és a felelősséget az utóbbi 100 év távlatában megállapítani.
Jajj-jajj, nagyon elkábíthatta az oxigénhiány. Gyorsan menjen ki a friss levegőre, egy kis hólapátolás csodát fog tenni! :))
Milyen lopásról van szó? Csak nem lebukott Veres színesfémhulladéknepper Jani?
Törölt felhasználó2010. 12. 03. 15:13
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 12. 03. 15:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Elfogadom válaszod, mint konstruktív ámde írónikus (a vizsgálatot felvető személyre nézve sértő) ellnezéki választ:)
Törölt felhasználó2010. 12. 03. 15:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
ez egyszerű....
olyan volt a munkaszerződés, amit persze ők csunáltak, hogy azt csak megnyerni lehetett.....
ezért jött-jogosan- a 98%!!
Törölt felhasználó2010. 12. 03. 15:05
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2010. 12. 03. 15:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
"A mínuszt nem én adtam,nem veszem sértésnek a kérdést! :-)"
Nem gondolom, hogy te mínuszolgatsz. Nem sértegetésnek szántam a pénznyelő stílusában feltett kérdéseket.
no fene!!!
ez teljesen új megközelítése a válságnak......
csak azt nem bontottad még ki teljesen, hogy a többi országban ia a fidesz erősítette-e fel, mint pl. usa, németo., olaszo.,....
ha ezt kibontanád részletesen.../hogy a fletó szavaival éljek/....
Gyurcsányt is vizsgálják az Álomsziget ügyében
Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Központi Nyomozó Főügyészségen tett feljelentése után nyomozás kezdődött az Álomsziget projekthez kötődő üzletrész-értékesítés miatt. A kormánybiztos szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök büntetőjogi felelősségét is vizsgálni kell.
2010.12.03 12:15
MTI
ez mindenbe benne volt?