A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
sztem visszamegy 700 alá, aholis elindulnak majd a vételek és lendületet vehet.
egy TA-s véleményre kíváncsi leszek majd, ha vágás után ismét látszik valami TA-n.
Ha valaki relaxálni akar telekom vonalon, nyugodtan írhat ide:):):)
Korábban leírtam, miért nem várok emelkedést a telótól. Sajnos egyelőre az a véleményem leghamarabb visszateszt a 750 (majd talán 800) irányába júniusban indulhat meg.
Igen, voltam egy párszor már a délvidéken, legszívesebben én is azt mondanám egyék meg amit főztek. És ami érdekes esetünkben komolyan fontolgatták is, hogy példát kellene velünk statuálni.
Az euró így is megrezdült itt van az orrom előtt az eur/usd hati.
a görög topicot is el szoktam olvasni! asszem annak van igaza, aki nem mentené meg őket! elszabadul a pokol, az eu meg 2 rossz közül választhat. ha megment, a többit is meg kell. ha nem ment meg, akkor az euronak rezdül meg a feje. szvsz.
és a déli népek ezután is el fogják tapsolni a zsetont, ilyen a mentalitásuk. abban a melegben kinek ban kedve melózni?
tudom. a minap olvastam a hispánokról, hogy 20% a munkanélküliség! vazze! 20%!!!!
ősszel voltam portugáliában, tők jó volt! 0,9 - 1 eoró körül volt egy eszpresszó. a reptéren is csak 1,2!!!! gondold el, bécsben 2-3 euróba is belekerül. a sör árát is ide tunnám ám írni!
Mcl vannak még bejelentkezők a problémára a délvidékről pl jobbra 10:38.
Gigus, főleg ha gyj(k) nem lesz fényes, szvsz júniusban lehet leghamarabb valami normális emelkedés (ne legyen így és váltson + ba a pakkod, csak előtte, hagy szálljak be én is):):)
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.