gabresz

Regisztráció: 2022-01-08 00:46:16

Hozzászólások száma: 18

Utolsó hozzászólás: 2024-05-14 23:50


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone 2024. 05. 14. 23:50
jó, akkor elismétlem újra. Mindenki írja meg a Magyarnak vagy Tiszának, tök mindegy, ---a sztoriját, mondom MINDENKI,  ne csak páran,  minél több ilyen levél megy ki annál jobban felfigyel rá és amikor majd pozícióban lesz,  ott már lehet remény,  ugyanis M.P. tett olyan ígéretet hogy ha nyernek,  lesz  elszámoltatás, felelősségre vonás,  és remélhetőleg kártérítés egy csomó ügyben. ha innen is írunk,  MINDENKI!!!! akkor  felfigyelhet erre az ügyre is, és napirendre veheti.   nem tudom mennyi ennek az esélye, de messze nem 0  ... egyébként nem vagyok sem Tisza párti, sem  semmilyen párti,  egyszerűen csak arra  biztatok mindenkit, ragadjunk meg minden lehetőséget,  ez nem kerül semmibe, csak 1 levél.  és SENKI  NE  ADJA  FEL !!!!!!  és még egyszer, ne csak a rendőrségre szaladgáljatok,  persze az is igen, kell, de írjatok  M.P.-nek is. ki tudja milyen pozícióba kerülhet,   ha sikerül ezt a maffia söpredéket eltüntetni, és Magyar is  értesül rólunk, a sok más probléma mellett talán ez is terítékre kerülhet immáron  tiszta lappal indulva.  NEM  FELADNI!!!. akik már belenyugodtak a veszteségbe, ÉBRESZTŐ, és cselekedni.  u.i.  én már megírtam a magam levelét nekik,  első fecske már repül.  kövessetek.
OTTone 2024. 05. 04. 04:04
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
OTTone 2024. 05. 01. 15:01
igen hekki,  de még erre is van némi reménysugár, ugyanis már pedzegeti az előrehozott választásokat is, amire akkor lenne realitás ha még bőven növekedne a támogatottság, meg persze a mostani választások után csak.  most mással van elfoglalva.  Mindegy, a lényeg továbbra is, amit írtam, hogy írjatok neki, jelezzétek a problémát,  ezzel nem lehet veszíteni semmit, be kell linkelni ezt a fórumot is, innen rengeteg infót kap,  de sok ilyen levélre már lehet felfigyel, és beleveszi a megoldandók közé.
OTTone 2024. 05. 01. 01:51

Emberek, FIGYELEM MINDENKINEK!!!
Magyar Péter, a Szombathelyi  performanszon tett 1 fontos mondatot, idézem:  ....és kedves barátaim,  ha bárkit még megkárosított ez a kormány vagy elvette üzletét, vállalatát, vagyonát,  jelezze felénk,  50 db. magas szintű ügyvéddel várjuk mindenki bejelentését,  fogunk nekik segíteni.. Emberek.  én azt mondom, ragadjuk meg ezt a lehetőséget is,  mindenki,  hangsúlyosom MINDENKI  írjon nekik,  írja meg sztoriját,  a történteket,  hátha onnan jön majd a segítség amint pozícióba kerülnek.  Ha egyszer ezt ígérte, Szombathelyen, márpedig ezt, /vissza lehet nézni/  próbáljuk meg. nincs vesztenivaló.  én a magam részéről már írtam neki,  ti jöttök.  "a lavina is az első hópehellyel kezdődik" . mondom, nincs vesztenivaló, tehát jelezzétek a Tisza párt felé a problémát, minél többen írunk, annál több az esély h. foglalkoznak majd vele. A pártreferenciákat meg most tegyétek félre, én sem vagyok se Tiszás, se semmi más, csak az ellopott pénzem akarom vissza, amit igen nehezen és sok idő alatt szedtem össze.  NE ADJUK FEL!!!!  ITT BŰNCSELEKMÉNY történt, és nem egy papír sima csődbe menetele. Sok sikert mindenkinek.
OTTone 2024. 02. 28. 05:14
mért ki a fasz az a  MNB....?  az atya uristen, nem. csak 1 bólogató szarjankók.  igenis feljelentem, akár még orbánt is.... rohadjon meg mind.....
OTTone 2024. 02. 28. 05:11
én már írtam egy csomó portálnak, sőt tv-nek is,   eddig no válasz.....hát ennyire érdekli öket......
OTTone 2024. 02. 28. 05:08
jó, de ezzel velünk baszott ki, nem tudjuk eladni.  ez lehetetlen h, egyik pillanatról a másikra felfüggeszt részvényt csak azért mert valami  fasz jelentés nem jött be,  akkor legalább hagyjon rá pár napot hogy el tudja adni aki még akarja ha nyomott áron is.  így most mindenki bennragadt,  egy fillért nem látsz, sőt  mintha a vagyon is eltűnt volna. szarok a hülye jelentésükre a pénzt kerítsék elő és kártalanítsanak mindenkit.  rohadékok.....
OTTone 2024. 02. 19. 02:52
Én továbbra is azt mondom, nem azzal kéne foglalkozni mi volt, mit hogy kellett volna,  hanem hogyan tovább. Az én legújabb ötletem egyébként az, hogy a MNB-ot kell egyenesen feljelenteni, vagy / és beperelni azzal,  hogy egyik pillanatról a másikra leállították a kereskedést,  így  bennragadva a befektetők.  így ő fizessen ki minden károsultat,  aztán utána ő keresse meg a  cég bebukásának felelőseit és   tőlük pereljen  vagy amit akar,  az már az ő dolga. DE minket közvetlenül az MNB károsított meg azzal amit csinált.  Amikor csődbe ment a csepel, k.pack, még azoknál se így zárták el a csapot 1 pillanat alatt, hanem ráhagytak még legalább 1 -2 napot hogy aki akar még szabaduljon tőle. Nincs itt 1 ügyvéd aki végre elindítaná a folyamatot?  meg kéne ragadni ezt a mostani nép forrongást,----igaz más ügyben---- és csatlakozni a figesz ellenes megmozdulásokhoz, merthogy tuti biztos hogy a mi ügyünk szálai is felnyúlnak a felső fidesz körökig. 
OTTone 2024. 02. 12. 14:00
Szerintem ilyenkor mikor a MNB  felfüggeszt egy papírt, rögtön zárolni is kéne a teljes vagyonát hogy adott esetben ne tudják azt lenullázni addig is amíg rendeződik ---vagy nem --- az ügye.  Ebből adódóan itt a főbűnös a MNB  tehát az kell perelni is, hogy kárpótolja a károsultakat akár a saját vagyonából, mert hagyta kiüresíteni a céget- pld. vegyünk 1 csempészt, az eseteben  rögtön zárolják is a teljes vagyonát addig is amíg a nyomozás tart, merthogy ott  bűncselekmény történt.  Na de hát itt is bűncselekmény történt,  nem is akármilyen kárértékkel. a N. bíróság persze az is kell majd,  de előtte  szerintem kéne találni egy olyan oknyomozó újságírót aki érdekesnek találja az ügyet és beleállna, és talán meglepő újdonságok derülnének ki amiből jobban ki lehetne indulni a továbbiakban.
OTTone 2024. 02. 12. 13:45
tu.képpen mondjátok már el hogy jelenleg pontosan hogy áll az ügy, mivel én csak most kapcsolódtam vissza a fórumba 1 hete, előtte  hosszú hónapokig vártam türelmesen és nagy naivan mint a többiek, hátha halad valamerre a dolog pozitív irányba, de most-már meguntam,   viszont nem tudom a jelenlegi pontos állást. azt tudom hogy csődbe ment, vagyis vitték, ez mikor is volt? és azóta volt felszámolás is? az mivel végződött, vagy meg tart?  ha volt maradt barmi vagyon a cegben, vagy teljesen kiuresitettek, és ha igen, ez hogy történhet meg tözsdefelugyelet meg MNB. felügyelet  ellenében? kösz a válasz, én most elég tudatlan vagyok a részletekben....
OTTone 2024. 02. 12. 12:59
leirnád ki ez a KG,  és majer? marmint a teljes nevuket,  es ezek milyen pozicióban voltak ott?  ill. ki az az orbán áron, kösz.
OTTone 2024. 02. 10. 01:13
na pont ezt nem kéne megvárni ezt a sok évet,  amíg húzzák a rétestésztát, hisz pont erre játszanak. amíg itthon folynak ---remélhetőleg---  a nyomozások  addig is ki kéne vonulni minél többen minél többször,  pont ezzel gyorsítani, demonstrálni, és folyamatosan napirenden tartva,  meg hogy folyamatosan lássák a szervek hogy  nem ülünk rajta, nem várakozunk, mert a türelem kb. épp most fogyott el,  hát most éppen hány éve tart már a dolog, pont ezt látva hogy mi türelmesen várunk még mindig az egyébként semmire,  pont ezt kihasználva ők meg méglassabban tesznek vagy nem tesznek valamit. Én tuti hogy kimennék mint írtam korábban akár egyedül is 1 táblával, sajnos 1 baj van, innen Pécsről kicsit nehéz lenne.
OTTone 2024. 02. 10. 00:57
Értem, de engem nem az érdekel hogy sajt vagy szegfű, vagy akármi,  hanem   a rohadékok ellopták a pénzünket, amit vissza KELL szerezni!!  nem a jogi csavarok hanem a tények érdekelnek.  mint mondtam a pénz megvan valahol, hisz mi vettünk valamit /részvényt/  amiért pénzt adtunk. na az kell vissza.  a jogi szarozás meg nem érdekel.
OTTone 2024. 02. 09. 04:16
a pénz nem tűnik el, ott van valakinek a zsebében. itt nem egy vállalat rossz vezetése miatt bekövetkezett csőd történt, hanem bűncselekmény, melynek során ritka szövevényes  manipulációk és jogászkodások  során különböző embereknél landolt a pénz. Ezt kell visszaszerezni----minden áron.!!
OTTone 2024. 02. 09. 02:42
Emberek!!  Ne azt taglaljátok már hogy mi volt meg mit hogy kellett volna, az már a múlt. hanem  mit csináljunk, hogy kaphatja mindenki vissza a pénzét, mi a teendő. Előre nézzünk ne hátra. Én továbbra is a nemzetközi bíróságot javaslom, ezek itt nem fognak semmit csinálni csak tologatják az aktákat. Akár a nagy hatalmú MNB-t is be lehetne perelni hogy hagyta így elfajulni a dolgokat. mégiscsak ö a felügyeleti szerv aki nem tette a dolgát.
OTTone 2024. 02. 07. 06:30
és meg 1 megjegyzés:   nem egyenként kell feljelentgetni, az elsüllyed a fiókban.....ilyenkor pertársaságot kell létrehozni, és közösen fellépni. pont az ilyenre találták ki ezt a  jogi formát.   kell hogy legyen közöttünk olyan jogász aki ért ehhez és intézkedik.  sok lúd disznót győz. én biztos nem fogom  hagyni,  azt is megteszem hogy táblával odaállok a gazdasági minisztérium bejárathoz egy táblával, akár minden nap, és akár egyedül is, hátha felfigyel valaki a nagy dugóban. Megjegyzem, én a csepellel is milliókat veszítettem, utána írogattam mindenhova millió levelet, feljelentés minden, mindenhonnan lepattintottak, azt már úgy néz ki buktam, de ezt nem fogom hagyni....
OTTone 2024. 02. 07. 05:39
nem itt kell feljelentgetni, hisz egymást védi , fedezi ez a sok moslék maffia banda, hanem kint strassburg-ban Europai bíróságon, azzal hogy itt állami szinten, rendszer szintű lopás, csalás történik, vizsgálják ki ott , ahol biztos  nem lesz részlehajlás.  ha van valaki köztünk aki ért ehhez, jogász, bárki, tegye meg, vigye ki az ügyet, egy biztos, NE HAGYJUK elsikkadni,!!!!!  egy csokit ellopok rendőr visz el, de milliárdos csalásokat simán megússzák? hát milyen ország ez?
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja 2023. 07. 31. 03:55
Igen, tudunk valamit tenni, és kell is. előszór is kollektív pertársaságot kell létrehoznunk,  nyilván van a sok károsult között jogász, ügyvéd vagy bárki aki ért ehhez,   minél többen össze kell fognunk,  semmi esetre nem hagyni ezt az ügyet, sót a végletekig elmenni.  a pénzt mindenképp vissza kell szerezni amit ez a szemétláda ellopott,  akár a saját vagyona terhére. Minden követ meg kell mozgatni..... pont ez a baj a Magyarokkal hogy ilyenkor beletörődik, elfogadja a veszteséget,  hát ez van, így jártam, taslit adnák neki,  ne a taslival foglalkozz, hanem az ellopott pénz visszaszerzésével.  Mondom, első körben meg kell alapítani ezt a pertársaságot, minél több károsult csatlakozzon, sót lehetőleg mindenki,  itt megkérem azt a jogászt aki ezt elindítaná, és CSELEKEDJÜNK!!!!!. nem szabad rájuk hagyni. itt nem az történt hogy az árfolyam a cég értéke rossz működése miatt csökkent az árfolyam majd nullázódott le,  hanem itt bűncselekmény történt.  itt lopás,  megtévesztess, hazudozás, nemtörődömség, és ki tudja mi még. Ha a felkért jogász ezt elindítaná,  kérem jelezze itt hogy hol lehet regisztrálni mint károsult,  és MINDENKI ezt tegye is meg,  és már mehet is az úgy a bíróságra.  addig is,  én speciel rendőrségi feljelentések tömegét is javasolnám, mármint mindenki tegye meg a feljelentést,  így talán azok is komolyabban veszik. Én a magam részéről ezt is meg fogom tenni,  de ez a pertársaság akciója lenne a fontosabb és sz.tem célravezetőbb. Addig is nyugodtan lehetne tüntetések sorozatát szervezni a célszemélyek irodája,---háza elé., hogy addig is nyomatékosítsuk és tudassuk vele hogy ezt nem úszhatja meg. Még egyszer emberek: NE HAGYJÁTOK ELTUSOLNI AZ ÜGYET!!!!.

friss hírek További hírek