Magyarbuszt

Regisztráció: 2016-03-07 15:16:42

Hozzászólások száma: 36

Utolsó hozzászólás: 2019-11-08 17:14


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2019-06-14 11:22-ig (21 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #24366 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
TROLL

utolsó 20 hozzászólás

A fidesz elcseszte az országot. péntek, 17:14
Bocsánat, nem azért az egy húszért, de Törököket ne hogy már az Európai Unióba vegyük!
Így is elég tagolt, (perifériás nemzetek, dél, Nyugat stb...) Az Euró övezet válsága, a migráns csőcselék titkosszolgálatokkal SEM megfelelően nyomon követhetősége, s egyéb gazdasági+ biztonsági kihívások. (Frontex,) akik csak taxiztatják a bevándorlókat Európába. Még Töröko. kell ide.. De akkor már Kazahsztánt is bevehetjük... Ott nem visznek el vasraverve, legyűrve, mert nem élteted balzsamozod az elnököt..
A fidesz elcseszte az országot. péntek, 17:06
Komám, ha neked a Toroczkai egy kommunista vérbíró leszármazója, akkor vizsgáltasd ki magad! Aggódom, nincs e valami patológiás elváltozás a fejbőr alatt!! Jót akarok.
Újabb autóipari vállalat épít gyárat Magyarországon 2019. 07. 24. 14:57
#2
"A miniszter kiemelte, hogy rekordokat döntenek a dél-koreai vállalatok befektetései. Az első félévben Dél-Korea volt Magyarország legnagyobb külföldi beruházója, 350 milliárd forintos összeggel." Csat-csatt! Zseniális! Újabb országnak ad el minket a Fidesz kormány kilóra. Azért jönnek ide, mert itt jó az infrastruktúra, (igen a gyárhoz vezető utak, a Magyar birkának meg megteszi az olyan út ami évente kb 3-400.000 Ft kárt okoz az autójában) Igen jól olvassák, szakértők számították ki nem én. És Itt a legolcsóbb a munkaerő, s Szíjjártó bátyó azzal is csalogatja Őket ide, hogy a kormány minden munkavállalói érdek képviseletet szétzúzott, ami van az csak szelepleeresztő __legfeljebb. Kinek van oka ünnepelni itt a cégen kívül?? Rázódjon már egy picit fel a káposztalé a fejünkben? Hosszabb távon jó ez nekünk? Mert rövid távlatban is elborzasztanak e folyamatok egy gondolkodó, nemzeti érzelmű embert!!!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 05. 24. 11:00
Hajrá Mi Hazánk!
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország 2019. 05. 24. 10:58
Így igaz! Ezek a migráns csőcselékek nem dolgozni, építeni jönnek Európát!! Ezek a szociális juttatásokért és az ivóvízkészletek, termőföldek feléléséért, legyalulásáért tódulnak ide! Világosabb a Napnál is! Sötét a lelkük, üdvösségre nem méltó, mert kardcsörtetéssel, lefejezésekkel terjesztik vallásukat, s a kalifátust.   Ha  feldúlták  Európa  erős  országait,  Kétség  sem  fér  hozzá,   JÖNNEK IDE KÖZÉP- EURÓPÁBA IS! 1 erő akik megállíthatják Őket, s azt nem úgy hívják, hogy Fidesz!!
Kína a legfontosabb EU-n kívüli külkereskedelmi partnerünk 2019. 05. 24. 10:48
#2
Hurrráá! 15.000 magyarnak adnak munkát az itteni kínai cégek. Tehát ennyi embert hajtanak rabszolgasorba, mert akár hogy is hazudik a kormány, nem a mi nemzeti érdekeinkért száll síkra Kína, hanem az Európai Unióban akar mind erőszakosabban mind nagyobb befolyást elérni, s persze hazánkra is kiterjeszteni. Nincs még egy ilyen kormány a Földön, aki ennyire el akarja külföldiesíteni a hazáját, mint a magyar.. De a birkák ennek öröm-esőtáncot járnak.
Végre egy jó árú elektromos SUV 2019. 03. 24. 11:38
#2
És mikor lesz végre egy jó árú elektromos szedán gépkocsi?? Miért mindig ezt a böszme, undorék, a nagyravágyás, és a "hamm bezabállak az úton" című járművet kell mindenkire erőltetni? Naaa?! Várjatok, kitalálom! Mert itt is egy szűk körű lobbicsoport tevékenykedik, akik most kijelölték az irányt, hogy ez a trendi, mindenki ezt szeresse, s akkor érezze embernek egyáltalán magát, ha ilyet birtokol.. Ízlésdiktatúra..
Szerdán is szünetelni fog a termelés az Audi ingolstadti gyárában 2019. 01. 29. 08:35
#5
Igen s ez nem minden! A Suzuki tiszta Magyar Posta! Ha szabadságra mennél, keress helyettest. Tehát ha nem találsz aki helyetted bejön, akkor jó eséllyel nem mész szabadságra.. Tiszta posta, csak a Suzuki pár Ft-tal jobban fizet..
 Elgondolkodtató. Ha nem egy 8 évet ott lehúzó embertől hallom, lehet még én sem hittem volna el.
Szerdán is szünetelni fog a termelés az Audi ingolstadti gyárában 2019. 01. 29. 08:23
#2
Nagyon helyes! Nézzük azt, hogy Szlovákiában mennyit visz haza egy autógyártó dolgozó!! -360.000 Ft -nak megfelelő eurót.. Nem tehet meg egy globalista külföldi tulajdonú cég sem mindent, még akkor sem, ha a kabinet adja alájuk a lovat, már azzal, hogy 4-6 évre kifizetik a munkások bérét, vissza nem térítendő egyedi kormánydöntések nyomán!!! Mikor dotálnak 1 Magyar kézben lévő céget íj módon Németországba???! Támogatom a sztrájkot!! Csak tovább ezen az úton! * Ha nem tetszik az Audinak mehet Ukrajnába! Ez vonatkozik a Suzukira is. Ott még inkább kizsákmányolják a melóst, mert a túlórákat évek óta készenléti időként kezelik!! Elég!
Jöhet a fordulat: drasztikus változás elõtt áll az autópiac 2018. 12. 13. 15:35
#2
Degenerálódik szétesik világunk, s a normalitás, ésszerű keretek között folyó gyártástechnológiák, melyet ma élünk. Fel kell forgatni az autógyártást, közlekedést is, meg akarják szabni, hogy lehet e saját autója az embernek vagy sem. Még ezt is elveszik, pár technokrata idióta miatt. Miért nem jó a rendes taxi?? Nem kell az önvezető autó4! Heckerek simán átveszik az uralmat felettük.
Így lehet egy bank a digitalizáció bajnoka 2018. 11. 17. 10:37
#3
Mert azt senki ne gondolja, (csak képzett illuzionisták), hogy majd minden kivágott embert átképzünk robotprogramozónak, meg robottechnikusnak.. Mert az őrült technokraták ezzel burkolják báránybőrbe gyilkos lázálmaikat a digitalizációról.
Így lehet egy bank a digitalizáció bajnoka 2018. 11. 17. 10:19
#2
Milyen előnyökről hablatyolnak? Miért kell digitalizálni a bankoknak magukat? Hogy onnan is kiszoruljon az ember,!! Kinek jó ez a bankokon kívül? Álljunk már le!! Ez az emberiség elleni eddigi legnagyobb szervezett bűnözés a digitalizáció!! SE munkahelyek, Mi lesz majd? Visszatérünk ahhoz a modellhez, amikor "te őrzöd a gyerekem 6 órát, én adok neked Pl. fél kg kenyeret". Mert e felé tartunk, ha minden autonóm lesz, se sofőr, se gépkezelő, se biztosítási ügyintéző se orvosírnok s -még sorolhatnám-, nem kell majd, nem lesz munkás, nem lesz adó+járulék bevétele az államoknak bezuhannak sorban a gazdaságok.. A többit nem kell mondani, a fegyvergyártók, hadászok, katonai vezetők jól járnak annyi biztos.. KAPJUNK MÁÁ A FEJÜNKHÖZ!!
Az emberek többsége elfogadná a robotkollégákat 2018. 07. 15. 21:51
#2
Ez nettó hazugság, hogy az emberek többsége elfogadja a robotkollégákat. Ez ferdített kutatás, ki az aki az érzelmetlen, csak a nyers, hűvös profitszerzés céljából odaállított elektronikai tákolmányt elfogadja kollégájául? Mert én s nagyon sokak, akikkel mélyrehatón, komplex módon beszélgettem a témáról, azt mondjuk, hogy egy hús- vér kolléga lehet érdemben partnere a társainak s a cég érdekeit is csak Ők képviselhetik kellő körültekintéssel, diverzitással. Soha nem fogadja el az emberek többsége a robotizáció ilyen előrehaladott szintjét.. Ennyire elfajzottak nem lehetünk mi emberek hogy önmagunk ellen fordulunk!!!
Miért nehéz a robotizáció, ha olyan egyszerû? 2018. 06. 24. 11:59
#2
Barátaim, a robotizáció lényege a mind nagyobb átláthatatlanság létrehozása a gyártásban, és a digitalizáció, pedig a gigamultik mind nagyobb, s több adat feletti rendelkezését hivatott kiszolgálni. Aki azt hiszi, hogy ez a mindent szétbarmoló ipar 4.0 a kisemberért, vagy akár a középosztályt képviselő társadalmi rétegért van az vagy elmebeteg, vagy nem lát az orránál messzebb. Minket akarnak uralni, marionett bábuként mozgatni, s a globális elit totális hatalomkiterjesztését és mind több tőke a dolgozó néptől való elragadását célozza.
 Összefogással, egymás hangját nem kizárva lehet csak megfékezni eme globális terrort mit digitalizációnak s automatizációnak aposztrofálunk, melyben a pénzpiaci elit is benne van  mert terror ez kérem, csakúgy mint 2001. szeptember 11. Csak ez több áldozatot fog fű alatt követelni!!!
Szélenergia-beszállítóként válhat nagyhatalommá Magyarország 2018. 04. 03. 16:34
#2
"A társaság már így is Magyarországon működteti a világ egyik legnagyobb szénszálgyártó üzemét; most ezt a kapacitást bővítenék tovább 20 százalékkal."
Milyen nagyhatalomról beszélnek itt? Hibás definíció!! Mi olcsó, birka munkaerő- emberi erőforrás vagyunk... Miért itt van a legnagyobb volument előállító gyára ennek a multinak IS ?! GONDOLKODJUNK MÁR! A magyar "kormány" kiárusít kiszolgáltat minket és összefoglalva a nemzetet!!
Ez nem fake news: a Porsche is repülõ jármûben gondolkodik 2018. 03. 05. 08:42
#2
Milyen degenerált világ ez már?! Jogosítvány sem kell a repülő "autókhoz" inkább szörnyeknek aposztrofálom ezeket. Akkor már vezesse a világ méltán legveszélyesebb járművét drogos, Parkinson- kóros, alkoholista is, de napi 1 üveg vodka legyen a belépő.. Miről hadoválnak ezek a gyilkosok? Mert akiben ilyen gondolatok megfogannak, azokra e jelzőt lehet mondani. A repülő autó sok szegmensből is veszélyes. Gondoljunk bele, mennyi haláleset van abból is, ha a normális, hagyományos kocsikba rosszul van a vezető.. Hát ha ez a több száz, vagy ezer méter magasba megy végbe, egy kb 1,5 tonnás gépben.. Ez csak az egyik.
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma 2018. 02. 23. 09:20
#33
A szívemből- sokunk szívéből szóltál!! Ez így van. De a gazdag városi libsik kimagyarázzák, hogy nem szabad a technológia, digitalizáció útjába állni, mert akkor jön a vész. Szerintük...
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma 2018. 02. 23. 09:13
#32
Tisztelt Barátom!
Tudván- tudjuk, hogy minden szabály annyit ér, amennyit betartanak!! Nem lenne szabad kamionoknak, buszoknak sem lakóházak kertjébe, -VAGY ÉPP A HÁZBA,- betörniük, s mégis szinte napi szinten megtörténik. Szándékosan írtam a nagy járművekről, mert ott profi sofőrök vannak... Mi lesz, ha sima magáncélra tömegével elterjednek a repülő "kocsik"..
A szemünk elõtt zajlik a repülõ autók forradalma 2018. 02. 23. 09:09
#30
Igen nekem is, mint gondolkodó, tanult embernek mód felett ijesztő! Ebből óriási kártérítési dömpingek lesznek, sok halott, sérült, ha ezen "járművek" elterjednek.
5-10 év és jönnek a repülõ taxik az Uber szerint 2018. 02. 23. 09:05
#2
Ezek tömegmészárosok! A pénzért, a piac totális legyalulásáért mindenre képesek. Felsejlik a cikkben az uber igazgató penetráns pénzéhsége! Nem biztonságos, ha a házaink, intézményeink felett tömegével fognak alacsonyan repülni ezek a förmedvények!! Nem véletlenül tiltották ki számos országból ezt az uber nevű tébolyt!!!
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek