Vajon mennyire reális a tőzsdei siker, ha nyáron a manti egy ismerőse jóindulatával volt képes nyaralni ingyen(!) a Balatonon, amire Hat orr szintén egy lepukkant ingyenes(!) strandképet tett közzé, ahol a olcsó tömeg heringként préselődött, mivel ő meg családja szintén akkor nyaralt ? Részemről biztosan nem nyaralnék ingyen egy "ismerősnél" és pláne nem zsúfolnám be a családomat egy tömegstrandra. Elképzelhetetlen számomra, hogy akár csak 1 milliót is összegyűjtenék a több milliós profitból, akkor ilyen nyaralást adjak a családnak. A téma végtelenül sok, apró részletekből egyszerűen olyan kép alakul ki, ami szöges ellentétben áll a sikeres traderrel.
Amúgy azért jöttem most elő, mertszeretnék egy kis segítséget kérni. Forexezni szeretnék, semmi extra csak eur/huf swing, 2-3 hetente megjátszani, mindezt tbsz-n, de nem találtam hazai szolgáltatót. Ennyire misztikus az FX idehaza?
durva beragadásai lehetnek, amiről persze hallgat. de a mesében az a szép, hogy ha bármelyik kispapír esik, neki mindig van szabad pár millája vásárolgatni. nekem is kellene egy ilyen végtelen likviditás forrás :)
Vedd észre, hogy jót röhögünk az öreglányon, semmi baszogatás, semmi rosszindulat nincs ebben, egyszerűen csak nincs ilyen, amiket a manti ír, ennek az ára bődületes beragadás vagy sokkal nagyobb tőke, mint ami nagyjából a fórumon kering. Kérdezz meg profi befektetőket vagy kereskedőket a témáról és 10 9 azt mondja, hogy úgy ahogy az anyóka előadja ("hasraütés, vakon repülés, fogalma sincs, stb.) egészen biztosan nem létezik napi nyerés napokon, heten, hónapokon, sőt hosszú éveken át , mert úgymond a "családját el kell tartania". Ez teljesen talaját vesztett baromság. Ja és sztárok meg csak a rtl-en vannak, mint tudjuk ! :D
Hallod Dilettáns én segítek a válaszban. Annyira jól ment a maminak hogy eladta a lakást elment albérletbe a lakás ára java része pedig bement a tőzsdére. Abból nincs beragadva még egy töredék. Követendő, dicserendo? Nem igazán. Mégis elő van adva a sztárság minden este.
Minden nap új ath. Ha tőzsdézel ha nem. Woaaaa ez a két nagyágyú mekkora szerencse hogy egy ilyen kis országba született! Nekik kéne vezetni az MNB és a pénzügyminisztériumot. Athra raknák az országot 2 év alatt. Ausztria szevasz a visszapilantóban látszol!
Trollok-klónok topikja