Maminak már elég 1 óra és egy kicsi 100k nyereséghez. Csak berakod az eladást és elmegy úgyis. Vételt is megkapod de csak eladás után. Aztán újra adsz. Ilyen egyszerű ez kérem. Százezres óra bér. Szár brókerek bekaphatjak. Keress te is napi 100k unokazas közben, zeller trader akadémia!
Nem lehet tanulni belőle és épeszű ember nem csinál ilyet. Egy vagyonosodási vizsgálatot viszont bőven megérdemelne, hogy az alap tízmilliók honnan származnak, mert mezei szinten, feketén korrepetáló nyelvoktatással nem jön össze még 20 év alatt sem.
Én már azt várom, hogy mikor lesz a csodálatos CIG-ből Nagy Magyar Biztosító cég úgy mint a 4IG-ből lett Nagy Magyar IT miután nem az üzlet és "csak" osztalék hozónak maradt a portfólióban. Előbb vagy utóbb minden megszakad egyszer.:)))
Már látok egy műkőbe vésett feliratot : élt 0 ,78 tól- 250ig ,most erőt gyűjt és feltámad a főnix és mindent visz XD Ekkora ásznak a parlamentben lenne a helye , lemosná az aranyozást a falakról :-))
Ott már én is beszállnék. De ha nem , akkor nem holnap én is veszek. Beállok minden szintre 300-340 között 10 darabokkal. Jujj de sokat kell majd írni.:)))
Most beszéltem Májer úrral az Ott1-től. Hosszas kérdezgetés után végre kiszedtem belőle, hogy a több száz millió Ft-os szerverparkot azért csinálták, hogy a Villámkezű Asszony kötéslistáit digitalizálják az utókornak. Àllítólag minden este 17:15 perckor 40 TB anyagot küld az informatikai vállalatnak. A Microsoft és az Apple felváltva licitál az adathalmaz tulajdonjogáért. 39 millió dollárnál tart jelenleg a licit. -MTI
Trollok-klónok topikja