A mintegy 5000 négyzetméteres gyógyszergyári épület raktárrésze kapott lángra.Kigyulladt egy gyógyszergyári épület kedd délelőtt Budaörsön - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
A mintegy 5000 négyzetméteres épület raktárrésze kapott lángra, amit több tűzoltóegység kezdett el oltani.
Sérültekről, illetve a tűz okáról egyelőre nincs információ.
A mintegy 5000 négyzetméteres gyógyszergyári épület raktárrésze kapott lángra.Kigyulladt egy gyógyszergyári épület kedd délelőtt Budaörsön - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
A mintegy 5000 négyzetméteres épület raktárrésze kapott lángra, amit több tűzoltóegység kezdett el oltani.
Sérültekről, illetve a tűz okáról egyelőre nincs információ.
Törölt felhasználó2017. 04. 25. 11:29
IGAZÁN HOSSZÚ TÁVÚ BEFEKTETÉS, AVAGY MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR2017. ÁPRILIS 25. KEDD | 09:24 | SOCRATES
link
Most írtam ismét. Én felajánlottam.Ha ezután nem írnak trader topikos társaid nekem, nem kötekednek, én sosem fogok ide írni.Próbáljuk ki.Ismét nem írok, ha nem szóltok még egyet hozzám.Mondtam téged bárhol bármikor..Köszönöm
Mondtam ennyit tudok max magukra szánni.Maguknak jó gagyarászást itt! Ha maguk egy szót sem szólnak rólam, én sem fogok.Komolyan! Kibírják??? Van ennyi erejük legalább?Én kibírom. De az első kötekedésre visszaírok! És nem kezdeményezek!Bubu figyelheti!
ez a topik erre jött létre, hogy páran itt írogatunk egymásnak napközben mert a trédelés egyébként magányos szakma nem csapatjáték ...., de az ember igényli a társalgást :)
Ebbe itt belefér a reggeli az ebéd az vacsora is ,
Persze én is annak vagyok a híve, hogy más topikban basztassátok egymást mert engem itt zavar , de ellene tenni nem tudok :)
Megint választ vársz.nem szembe köpés. Tőzsdézünk, kereskedünk.Nem fogom senki lelki világa miatt tartani a pakkjaimat! Ők sem tartják!!!Csak jóval többet kérnek, meg magasabbról ragadtak be. Nehogy azt hidd nem adták volna el első szóra, ha megkapják bárkitől amennyit ők kérnek a pakkjukért. 130as beszállókról nem én tehetek, aki 42-28között vettem. Mindenkinek fel volt ajánlva. és nem azért nem adták, mert a haza kötelez, hanem azért, mert magasabb a beker és töbet kértek!És tovább nem folytatom! Mert van tovább is.
Igen, de akkor itt ne fikázgassanak..főleg nincs mire..Én utoljára írtam ide, mert tényleg nem akarom rombolni a közösséget.Én már tudomásul vettem itt a gyogyi makogást. ERz itt a trendi, meg az ebédek, reggelik beírása, és a fidesz szapulása, az MNBvel együtt, ja meg lölö makogás persze..Nem az én világ, elfogadom ez a Ti világotok, csak engem hagyjon ki a két "okos ember".Én is kihagyom Őket. megígérem.
Nekem nincsenek embereim !!
De továbbra is azt látom, hogy közöttetek feloldhatatlan ellentét alakult ki még anno.
Ezzel ahogy látom nincs mit kezdeni!! Tiszteletben kell tartani, hogy utáljátok egymást és kész !
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link