én úgy látom, boldogan veszik 4400 felett is... tegnap fél 11-kor jött egy nagy vevő...
Törölt felhasználó2003. 06. 13. 10:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
melyik a 836-ik?
Törölt felhasználó2003. 06. 13. 10:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem megállítanák, nagyon erős a vételi oldal... kicsit megpróbálták megrázni a csapatot, de nem igazán sikerült... ha sikerült volna, 4300-on óriási vételekkel szívták volna fel szerintem, és vissza is húznák 4400 fölé... A tegnapi emelkedésre nagy spekizés indult... Ilyen kezdések után szoktak kijönni a +5% feletti eredmények egy papírból - eddigi tapasztalatom szerint...
Koko! Majd, ha van új, akkor jelentkezz! :)) ( laurion@freemail.hu ) A jelszó nem uhgi3241i volt? :)) FIGYELEM!! JUBIL EUM!! Ezennel mindenkinek feldobom a labdát! Ugyanis a következő lesz a jubileumi, az 1000-ik hozzászólás közös kis találkozóhelyünkön, itt a tippsarokban !!:)) Remélem átérzitek a felelősség súlyát, és valami fergetegessel rukkoltok elő a milleniumunkra. (én szerencsére felmentést élvezek, hisz, hogy nézne ki, ha ezek után magamnak akarnám a jubileumi ezrest?!:))) És így persze semmi frappánson sem kell törnöm a fejemet... :)) üdv mindenkinek (esetleg indíthatunk egy külön topicot, amiben megtanácskozzuk, hogy kit illessen a fenti megtiszteltetés...:) )) Vagy fogadjuk meg, hogy többet ide nem írunk, és kezdjünk egy új topicot, pl TIPPSAROK2 elnevezéssel. Ennek joga természetesen Lehokát illeti :)) üdv még egyszer :))
Laurion, nos minden bizonnyal él még.. a címre még emlékszem, na de a jelszó... :( van ötleted, hogy esetleg mit adhattam meg?? (nem rába, kipróbáltam minden variációban) :) szerencsére még néhány hétig keveset vagyok gépközeben, van, hogy napokig sem. ha majd aktívabb leszek, akkor majd csinálok másikat, addig meg elnézést a nem válaszolt levelekre, ha voltak ilyenek. gratuláció Zolkónak a TVK-ért! mondom én, mint egy elfogulatlan külső szemlélő (sajnos) :)
Gyerekek! Most értem haza Pestről. Kissé hosszúra nyúltak a programok. De úgy látom szépen termeltetek, és mindenkinek sikerült beleültetni magát a TVK-ba. Cool! Holnap talán 4500 fölött is láthatjuk ŐT! Hajrá TVK!
na akkor szaporítom a hozzászólásokat: kis zámoltam: ha még 100 ker napon át emelkedik napi 2%-ot a BC, akkor 100 nap múlva 77445 Ft-ot fog érni... :))
Persze, hogy nem, akkor nem megy fel csak mikor eladok...3995-ön szálltam ki belőle 3990-en kiszálltam 06.06-án...Azóta szalad...Most a Brau-t akasztom az előremenetelben
legördíted az oldalt kicsit, és a "magyar részvények" közül egy klikk a kiválasztottadra :)) azon belül lesz a fundamentumok csak jelenlegi tőzsdei papírok Gábor! vissz aszálltál a tvk-ba?
Laurion! Real-time vagyok, de most a gyerekemet etettem, így kiestem kb. 20 percre. Szép a TVK kurzusa. Kezdek elégedett lenni. De még azért mohó vagyok. Én most beszaladok Pestre, estefelé leszek csak. Üdv,
ha sokáig húzódik, még kaphatnak 75-ös átlagáron szépen... de én is ott leszek :)) 76-on szálltam be legutóbb, ez egy szép emlékű hely - és 94-en ment ki. Meg kellene ismételni :)))
Olyan túl sokat nem tudnak (tudtak) ezen nyerni, hiszen néhány tízmillió fordult meg a parketten. Civin ezt sokkal jobban csinálta, no meg a Humetnek jóval nagyobb volt a szurkolótábora.
szia Zoli! Mivel magunk között vagyunk, szerintem simán szivatják a népet... Vkik nagyot kaszálnak előtte is, utána is. Kérdés, meddig húzódik a döntés. (amíg jól tele nem lesz a zsebük olcsó econettel :)))
TIPPSAROK