Moderátor, te is egy nagy seggfej vagy, hogy az egyik legértelmesebb és legsegítőkészebb fórumtársunkat kitiltottad. Gondolom, most engem is partvonalra küldesz, meg mindenkit, aki csatlakozik ehhez a felhíváshoz. Aztán maradhatsz egyedül s játszadozhatsz magaddal.
Vesztes üzeni, sok beszédnek, sok az a alja.RÖVIDEN TÖMÖREN! LÉNYEGRE TÖRÉS! Vagy KM-re, vagy betűre vagytokAzt montad,a phylaxiánál nem számít az állatállomány,az OTP MEG NEM PÉNZZEL FOGLALKOZIK, SZAKÉRTŐ! okos?
szerintem egy durvább, vagy nem odaillő beirásért nem tiltanak ki senkit!
szerintem lehetett valami a rovásán...
egyébként minden topikban pánikkeltő beírásokkal és naponta többször ugynazzal a szöveggel pl "menekülés" címen stb jelentkezett és aki nem tetszett neki vagy nem fogadta el, amit írt, annak ez az "ostoba" volt a legenyhébb kitétele...
nézd vissza ! sehol sem odaillő dolgokat tett be...álhírekkel, pánikkeltéssel befolyásolta a részvénytopikokat-------------aminek köze sem volt a valósághoz...
azt hittem valamelyik papir érdekli és venni akar, de nem mindenütt ott volt és mindenütt hasonló hangnemben..
Ez nem jobboldaliság...ezt másképpen hívnám!
Az új nickjével - igaz kicsit fenyegetőzött -, de már nem folytatta...
Nekem az érvek ellen nincs kifogásom, véleménye mindenkinek lehet...
Ahol nem megfelelő a hangnem és elolvasom, megpróbálom lebeszélni a veszekedőket...
Egyébként engem a "Maryline és a Kennedyek" témakör miatt figyelmeztettek...
a "megkefélte" szó miatt ?
nem válaszolták meg, amikor kérdeztem.
A kontextust azért vedd figyelembe....
nem mindegy, hogy mit és hányszor követ el valaki.............és ne tegye senki tönkre a topikot !
teljesen igazad van, még itthon sem értjük az itteni politikát, csak azt, hogy egyre nehezebb az élet a középosztálynak és lejjebb...
munkások már nincsenek, a parasztok közül, aki nem kapaszkodott meg időben (értsd: a kárpótlási jegyéért nem kapott elég földet, a TSZ-földjét eladta a TSZ-elnöknek stb) az nem tud gazdálkodni, eladósodik szerintem...
Akik vagyonhoz jutottak és belföldiek, nagyon észnél kell, hogy legyenek...
A multiknál ki tudja meddig akad munkahely, és a fiatal diplomásokra sem biztos, hogy szükség van.............
kinek jó ez a globalizált (eufemizmus!) világ?
ööö...velem politikaban nem erdemes...minden ilyentol tavol tartom magam, nem eltem ithon nagyon sokaig, nem tudok erdemben nyilatkozni es amugy sem az asztalom.
Mindenesetre furcsa hogy mar ennyitol kimoderalnak vkit.
És a saját "állítólagos" táborod is rühell. Többen szóltak már a rasszista, undorító vagy sértő kijelentéseid miatt.
Most sem érted meg azt ami kézenfekvő, mindhárman (pénznyelő is) , sorban jelentgethetnék fel egymást vica-versa hónapok óta. Mégsem teszik.
A maguk módján lerendezik verbálisan a történetet.
Te meg jössz, és a magad módján már nyomkodnál, kattintgatnál, feljelentgetnél
újra és újra.
No, ez nagyon nem tetszik.
Szóval : Yesterday vs Tőzsdenyúl és mások kérdéskörére azt hiszem egyszer hamarosan írok valamit, mert szvsz az "ellentábor" fölébecsül, míg a sajátomé alá.
Most így én is erősítem e kettéosztással azt az ősi marxista eredetű,- ha nem velem van akkor ellenem - korcs és debill világnézetet.
Ami most ebben a pillanatban sokkal fontosabb, az Conquinak szól :
Nézd, én nem köntörfalazok. Nem becsüllek sokra. De ez nem sértés, őszinte vagyok.
Te már engem bemószeroltál (az volt az első moderátori figyelmzetetésem), utána jött sorrendben a kitiltás.
Nos tudd meg, noha minden porcikám tiltakozik ez ellen, abban bizonyos lehetsz, ha miattad Yesterdayt kitiltják, te sem sokáig maradsz. Visszamenőleg van vagy 10 olyan beszólásod, aminek okán semmi keresnivalód nincs ezen a fórumon.
Vagyis, hogy érthetőbb legyek : ne avatkozz olyanba, amihez semmi közöd. Ha Tőzsdenyúl ezt teszi, megteheti , kettejük dolga.
Ha beavatkozol, kitiltatlak innen. Nem fenyegetés, ígéret. Szóltam előre, mert így fair.
"Tartalmilag pedig szintén nem vagyunk kompetensek annak eldöntésében, hogy kinek is van igaza, már csak azért sem, mert ab ovo elfogultak vagyunk egymással szemben."
A tények azért még tények maradnak akkor is ha te nem kívánsz reflektálni rájuk, ahogy most sem válaszoltál a kérdésemre.
"Bármelyikünk megteheti, hogy egész egyszerűen nem reflektál a másikra, vagy hagyja az egészet a fenébe."
Lehet ezt csinálni, csak felesleges. Akkor minek írsz ide? Az nem vita, hogy ha megcáfolnak (egyértelműen), akkor személyeskedsz, mert másra nem futja. Vagy nem válaszolsz a kérdésre. Erre nincs szükség. Ráadásul ezt a gyávaságot valami szellemi fölénynek értelmezve. Tedd, ha jólesik.
Szerintem egyszerűbb beismerni, ha nem neked van igazad. Máskor attól még lehet.
És ne személyeskedj, szintén nincs rá szükség.
A kultúrát helyesírás helyett inkább gyakorold.
Szintén téged minősít ha fenntartod ezt a hülye bértopikolós szöveget. Tévedsz, csak ez esetben sem vagy hajlandó beismerni.
Sok sikert a tőzsdén!
Törölt felhasználó2007. 09. 23. 20:57
Bocsi ! még akkor sem tudok ezzel a személyeskedéssel egyetérteni, ha valamelyik politikai oldallal esetleg egyetértenék !
Ha ilyen szinten megy a "magasröptű" - azért gondolom nem nekem kell szégyellnem magam!
Így hát érdemben nem szólok hozzás, vissza sem lapozom, pedig, ha "moderáltan" vitatkoznátok, lehet, hogy még érdekes is lehetne!
De sebaj! Azok fognak a nyakatokon ülni, akik belétek nevelték, hogy ne tiszteljétek egymást!
AKINEK INGE.............
És nem vagyok liberális - az életben sem, de veletek szemben pláne...
Pedig lehet, hogy mint vitapartner valamelyikteket erősíteném...........de köpködőben nem veszek részt!
Mindenki érthet belőle........és kiszállhat, akinek igaza van azért...aki meg nem akar leszállni az ellenfele szintjére, az is megteheti emelt fővel !
Na nyissátok ki a szemeteket, a fületeket...
és pislákol már valami huszonötös izzó a fejekben....
nem hülyéztem le senkit, csak arra kérlek benneteket térjetek észre! és kulturáltan vagy kultúráltan nekem mindegy :-)
Látod kicsi kuki, ez kettőnk közt a különbség, te egy kis pitiáner bértopikoló vagy, aki abban éled ki kisszerű és primitív hajlamaidat, hogy másokat feljelentgetsz, amit én soha senkivel nem tennék, pedig vannak itt néhányan, akiket nem kedvelek. Végül is csak olyan vagy, mint a pártod, az szdsz.
Tőzsdenyuszi: a kulturáltság rövid "u", nem hosszú, már számtalanszor mondtam, ráadásul egy állítólagos orvostól ezt el is lehetne várni. Na persze...!
Tudod, az a helyzet, hogy egy ilyen fórumon sosem dől el, hogy "kinek van igaza", bár valójában az életben sem, de itt pedig különösen nem. Bármelyikünk megteheti, hogy egész egyszerűen nem reflektál a másikra, vagy hagyja az egészet a fenébe. Tartalmilag pedig szintén nem vagyunk kompetensek annak eldöntésében, hogy kinek is van igaza, már csak azért sem, mert ab ovo elfogultak vagyunk egymással szemben. Ettől függetlenül én sosem hittem azt, hogy az egyik ember igazsága eleve kizárja a másikét, ez nem így működik. Mindenesetre én tartom magam a jövőben is ahhoz, hogy igyekszem nem reagálni rád a már sokszor részletezett okok miatt.
TILTAKOZOM
Egy pitiáner portáslelkű alak vagy!