Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ma sokan realizáltak, nem úgy, mint mi, és hétfőn mehet ismét fel
én ebben bízok, ezért ma vettem is néhány darabot plusszba.
szerintem jók a kilátások
Törölt felhasználó2009. 03. 27. 17:53
Sajnos tegnap nem száltam ki, jó nyesreségem volt, amit ma elbuktam...
Törölt felhasználó2009. 03. 26. 10:24
Coky, nagyon köszönöm, már megtettem a mai kezdő lépéseketa cél érdekében.
Törölt felhasználó2009. 03. 26. 07:00
Szia zizicica,sok sok pénzt kívánok:)
Remélem sikerülni fog!
Törölt felhasználó2009. 03. 26. 04:21
Az OTP topicján már bejelentkeztem, e két részvénnyel szeretnék kezdőként kereskedni. Gyümölcsöző együttműködést ajánlok és várok, bár úgy látom, hogy itt ritkábbak a bejegyzések .
Üdvözlet mindenkinek!
Tisztelet teljes kérdésem, hogy a 26500 as határt valaki nem tudná visszavennié akinek ott vannak a cuccai :)
Nagyon nem akarja áttörni szvsz, pedig múltkor azt írtátok hogy lazán átüti a kereslet.
köszi
Lenne egy kérdés stop limitet adtam meg ami aktivizálodott de a tranzakciók listáján csak ugy szerepel az eladás hogy teljesithető.A stop limiten már nem tudok változtatni de a limiten még igen mit jelent ez?
nekem van :) végre aratás van. Még a múltkor bevettem 25100on de másnap lement 24000re fogtam is a fejemet, A siralmas humet 21es bevásárlás óta ez a legszebb napon mióta 1 hónapja tőzsdén tippelgetek
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.