Barbie meseszerű álmodozás. A befektetői találkozón mindenképpen fel kell tenni azért ezt a kérdést is. Én speciel beérném a párizsival plusz cserébe egy Santa Claus rally. 😀
Ne humorizáljunk már kérem, túlzás az a 15 perc. Te úgyis betennéd eladásra már előző nap. :) Egyébként a Sony-val éppen 2019 augusztus 31-ig szerződtek le, vagyis az utolsó negyedévre már a referencia birtokában ugyan, de nem marad kapacitásuk Kelet-Európára, jöhet az USA piac a Disney-vel.
Köszi szépen a szép szavakat de ki kell ábránditsalak..:D:D:D:D Elég jó vagyok az biztos de távolról sem tévedhetetlen.. pld kozumon 23ft szopóm van:))
""2017 elején arra gondoltam, hogy ha idén is lesz 15-20% haszon akkor már jó. """ . Nos, ez még lehet egy érdekes viszonyítási pont önmagunkhoz képest !
Notata99, az eddigi hsz-eidből megállapítottam, hogy itt a fórumon te vagy a legokosabb, legelőrelátóbb kereskedő, akinek mindig és mindenben igaza van vagy lesz. Tévedhetetlennek lenni nagy kiváltság! Jó hétvégét mindenkinek! Viszlát hétfőn!
OTT-ONE__ Hívők