Én is ezt mondtam tegnap,hogy azt hittem jobban vigyáznak az árfolyamra.Nem nagyon törődtek vele.De nem csak a dev.hiteleseknek rossz, az IMF-t is megdobja.
De kit érdekel?
Hát én igen ritkán írok ide a fórumba de most már ami a forintunkal tőrténik az már katasztrófa itt aztán lesz mostmár nemulass a hitelekkel felfoghatnák már az illetékesek .
A végtelenségig nem lehet a hitel törlesztéseket felfelé srófolni kész vége valszín itt a tűréshatár vége .
Jó reggelt Mindenkinek!
Igen, megalapozták a hangulatot a további eséshez.
Tegnap olvastam, mi kellene a háromezres OTI-hoz.Az IMF elégedettsége, az OTP gyj.-je úgy látszik a minősítéshez is kevés.Kellene gazdasági javulás és nagyon nem kellenének ilyen minősítések.
Hogyan van az, hogy ker.időn túl 195e.otit vesznek árf.feletti áron?Megéri úgy is a vásárlás és hasznot remélnek,vagy az öntéshez kell,hogy 2000,vagy alatti legyen a tőzsdei árfolyama,mert ez érné meg.Fair ez így?
"Semlegesről eladásra minősítette le ma reggeli elemzésében a UBS az OTP részvényeit, célárfolyamát pedig 3,200 forintról 2,000 forintra csökkentette."
...azért ez nem így működik, hogy 320, mint egy sorompó elválasztja a hitelt felvevőket...előtte vigyorgó törlesztés, azután meg síró bedőlés!!!
...amihez még ön némi 2-3 hónap türelmi idő is...szóval mire kiderül, addigra nyár lesz....
...a magánszemélyek devizás problémái mellett, a másik nagy gond, hogy az állam adóssága is devizában van java részt....így viszont nagyon megugrik a nyilvántartás szerint az adósságunk....harmadrészt az önkormányzatok által kiadott kötvények is devizában vannak nyilvántartva...azok meg eleve penge élen táncolnak évek óta..
OTP részvényesek ide!